Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 нема потребе Јустинијане, знамо ко је асистент и ко стоји иза свега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Citam i ne mogu da vjerujem, da su u pitanju milionske malverzacije. Da li neko zna, gdje je monah Artemije mogao da sakrije taj novac. Narod gladuje a on trpa novac po bankama. STRASNO!!! Da li postoji mogucnost da se taj novac nalazi u nekoj svajcarskoj banci. Mozda bi clanovi ovog foruma mogli svajcarskoj vladi da posalju peticiju apropo toga. Ja bih to mogao da prevedem na njemacki, ako se slazete. Molim vas, veoma je vazno da nadjemo taj novac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Nije fora u tome ko je asistent, nego je fora ko stoji iza svega ovoga. Ja sam to otkrio i htio bih to u sklopu ove teme da objavim. Molim vas budite odgovrni, informacija je VAZNA. A sto se asistenta tice, on je Bosanac, koji je studirao u Beogradu a jedno vrijeme je kao inspektor SUP-a radio u Niksicu. A vi mislite da sve znate. A znate li vi ko stoji iza svega ovoga??? Вуле блефираш на квадрат, кажи прво слово места где живи асистент? Otac Ivan je u pravu, opste poznata je stvar ko je asistent. Dakle, zivi u Beogradu, radi u patrijasiji, zena mu je inspektor vjerske nastave, djeca su mu fakini, jedan trenira kik boks, ali to nije uopste vazno, dragi moj brate. Vazno je to, da iza njega stoji jedna veoma mocna organizacija, ali vi ovdje ne zelite da saznate ime te organizacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 е дај ајде бенујте овог вукмана, ем што приватизује тему а опет прича о глупостима које везе с везом немају. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Да, доста је писао. Све је рекао, чак и више него што треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Evo otkrivam dugo cuvanu tajnu. Organizacija koja stoji iza svega ovoga zove se: MALTESKI VITEZOVI a pravo ime asistenta je gospodin DEJAN LUCIC, koji je takodje malteski vitez a uz to i templer. Rekoh i spasih dusu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Само да се јавим на ове клевете Оца Зорана ( Zeebedee ), злогасног Зокса са Верујем... Брђајев бели и ја нисмо исти човек.. Нека сада упореде адресе...па нека виде! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 е дај ајде бенујте овог вукмана, ем што приватизује тему а опет прича о глупостима које везе с везом немају. Sram da bude onoh monaha Artemija, sto ucinje od onih 150 monaha i hiljada vjernog naroda. Da i ti nisi njegov simpatizer, brate Medo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Evo otkrivam dugo cuvanu tajnu. Organizacija koja stoji iza svega ovoga zove se: MALTESKI VITEZOVI a pravo ime asistenta je gospodin DEJAN LUCIC, koji je takodje malteski vitez a uz to i templer. Rekoh i spasih dusu. Еј па откад Дејан Лучић ради у патријаршији? :cheesy: Еј, а да стоје малтешки витезови из Артемија, то је врло могуће Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Brate Medo, sta se bacas prvi kamenom na mene??? Ja sam tvoj brat, znas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Evo otkrivam dugo cuvanu tajnu. Organizacija koja stoji iza svega ovoga zove se: MALTESKI VITEZOVI a pravo ime asistenta je gospodin DEJAN LUCIC, koji je takodje malteski vitez a uz to i templer. Rekoh i spasih dusu. Еј па откад Дејан Лучић ради у патријаршији? :cheesy: Еј, а да стоје малтешки витезови из Артемија, то је врло могуће E moj brate, Dejan Lucis ne radi direktno, nego indirektno u patrijasiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Само да се јавим на ове клевете Оца Зорана ( Zeebedee ), злогасног Зокса са Верујем... Брђајев бели и ја нисмо исти човек.. Нека сада упореде адресе...па нека виде! Jeste, neka vide...Koja je kazna za klevetu u SPC? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Evo otkrivam dugo cuvanu tajnu. Organizacija koja stoji iza svega ovoga zove se: MALTESKI VITEZOVI a pravo ime asistenta je gospodin DEJAN LUCIC, koji je takodje malteski vitez a uz to i templer. Rekoh i spasih dusu. Лучић масон?Ма иди бегај...он можда претерује, али је добар познавалац геополитике и масонских завјера. Ја сам волио читати његове текстове. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Cudo jedno, kako ovi ljudi lose kapiraju, nije nikakvo cudo, da je monah Artemije mogao da ovako manipulise sa vama. Ajmo ljudi da se organizujemo i da nadjemo one silne milione za koje njegovo preosvestensto vladika Atanasije, rece da ih je monah Artemije pokrao. Molim, vas daj da uradimo nesto apropo toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Evo otkrivam dugo cuvanu tajnu. Organizacija koja stoji iza svega ovoga zove se: MALTESKI VITEZOVI a pravo ime asistenta je gospodin DEJAN LUCIC, koji je takodje malteski vitez a uz to i templer. Rekoh i spasih dusu. Еј па откад Дејан Лучић ради у патријаршији? 0110_hahaha Еј, а да стоје малтешки витезови из Артемија, то је врло могуће 319.gif E moj brate, Dejan Lucis ne radi direktno, nego indirektno u patrijasiji. Ајде ако знаш сигурно и ко је асистент, онда сигурно и знаш из ког града је дошао да ради у Београд. Дакле кажи само једно почетно слово, па ћу ти веровати на реч. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука