Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Znam ko je asistent. Odlucio sam da progovorim. I znam ko stoji iza asistenta. Informacije su senzacionalne, blago receno. Oce, da li smijem da pisem. Jel necete da me banujete. Сви знају ко је асистент. klapklap Не знам зашто би ти сада неко веровао с обзиром колико си пљувао по Цркви и Епископима. јеси ли молио за опроштај некога од њих или те је то сасвим брига? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Ako ja napisem sto znam, onda ce ovaj forum biti odmah hakovan a ja cu biti u zivotnoj opasnosti. Oce Ivane, da li ste vi svesni da ja imam straubalne informacije. Немој онда, јаде да се вратимо на тему. Немој да те неко носи на души. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Сви знају ко је асистент. Ko je asistent? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 A vi samo raspaljujte pravoslavnu omladinu. I ne zaklanjajte se iza vladike Atanasija. I naravno paranoišite nad mojom ip adresom. To je veoma dostojno i sveštenika i pravoslavnih hrišćana. Поред тога што сам свештеник и хришћанин, ја сам и главни и одговорни уредник овог портала и у твојој ИП адреси смо пронашли једну чудну ствар и ускоро ћемо је истерати на чистац. Ако пронађемо да је у питању дупли налог, тј. да пишеш са два налога истовремено- а документоваћемо овде, следује ти моментални и вечити бан. Oce Ivane vec jednog takvog imas. Leo i Magnus, Ave Serbia i jos jedan nalog su jedan isti covek. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Znam ko je asistent. Odlucio sam da progovorim. I znam ko stoji iza asistenta. Informacije su senzacionalne, blago receno. Oce, da li smijem da pisem. Jel necete da me banujete. Сви знају ко је асистент. :cheesy: Не знам зашто би ти сада неко веровао с обзиром колико си пљувао по Цркви и Епископима. јеси ли молио за опроштај некога од њих или те је то сасвим брига? E fora je u tome, sto vi samo mislite da znate ko je asistent. Sto se tice izvinjanja, ja sam trenutno u fazi kajanja, sto znaci da mi je potrebno vreme i vasa pomoc. Dal da kazem ili ne, ko stoji iza svega ovoga??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 A vi samo raspaljujte pravoslavnu omladinu. I ne zaklanjajte se iza vladike Atanasija. I naravno paranoišite nad mojom ip adresom. To je veoma dostojno i sveštenika i pravoslavnih hrišćana. Поред тога што сам свештеник и хришћанин, ја сам и главни и одговорни уредник овог портала и у твојој ИП адреси смо пронашли једну чудну ствар и ускоро ћемо је истерати на чистац. Ако пронађемо да је у питању дупли налог, тј. да пишеш са два налога истовремено- а документоваћемо овде, следује ти моментални и вечити бан. Oce Ivane vec jednog takvog imas. Leo i Magnus, Ave Serbia i jos jedan nalog su jedan isti covek. Знамо. У томе је ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Znam ko je asistent. Odlucio sam da progovorim. I znam ko stoji iza asistenta. Informacije su senzacionalne, blago receno. Oce, da li smijem da pisem. Jel necete da me banujete. Сви знају ко је асистент. :cheesy: Не знам зашто би ти сада неко веровао с обзиром колико си пљувао по Цркви и Епископима. јеси ли молио за опроштај некога од њих или те је то сасвим брига? E fora je u tome, sto vi samo mislite da znate ko je asistent. Sto se tice izvinjanja, ja sam trenutno u fazi kajanja, sto znaci da mi je potrebno vreme i vasa pomoc. Dal da kazem ili ne, ko stoji iza svega ovoga??? Ево отвори тему: Вукман Чејовић открива ко је чувени "Асистент", али је стави у зону сумрака или у разбрибигу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 A vi samo raspaljujte pravoslavnu omladinu. I ne zaklanjajte se iza vladike Atanasija. I naravno paranoišite nad mojom ip adresom. To je veoma dostojno i sveštenika i pravoslavnih hrišćana. Поред тога што сам свештеник и хришћанин, ја сам и главни и одговорни уредник овог портала и у твојој ИП адреси смо пронашли једну чудну ствар и ускоро ћемо је истерати на чистац. Ако пронађемо да је у питању дупли налог, тј. да пишеш са два налога истовремено- а документоваћемо овде, следује ти моментални и вечити бан. Oce Ivane vec jednog takvog imas. Leo i Magnus, Ave Serbia i jos jedan nalog su jedan isti covek. Zar nisam to spomenuo u predstavljanju...Multiply personality disorder. Imajte milosti, to je poremećaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Ali zar vam nije čudno? Zašto bi AVE SERBIA koristio dupli nalog ako nije banovan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Ako ja napisem sto znam, onda ce ovaj forum biti odmah hakovan a ja cu biti u zivotnoj opasnosti. Oce Ivane, da li ste vi svesni da ja imam straubalne informacije. :cheesy: greengrin :cheesy2: 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Nije fora u tome ko je asistent, nego je fora ko stoji iza svega ovoga. Ja sam to otkrio i htio bih to u sklopu ove teme da objavim. Molim vas budite odgovrni, informacija je VAZNA. A sto se asistenta tice, on je Bosanac, koji je studirao u Beogradu a jedno vrijeme je kao inspektor SUP-a radio u Niksicu. A vi mislite da sve znate. A znate li vi ko stoji iza svega ovoga??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Наравно. Стоји Сатана са својим слугама. Но, његова је несрећа што иако је лукав јесте глуп и проваљив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Ali zar vam nije čudno? Zašto bi AVE SERBIA koristio dupli nalog ako nije banovan?да би могао да се контролише :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Наравно. Стоји Сатана са својим слугама. :cheesy: greengrin :cheesy2: 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Nije fora u tome ko je asistent, nego je fora ko stoji iza svega ovoga. Ja sam to otkrio i htio bih to u sklopu ove teme da objavim. Molim vas budite odgovrni, informacija je VAZNA. A sto se asistenta tice, on je Bosanac, koji je studirao u Beogradu a jedno vrijeme je kao inspektor SUP-a radio u Niksicu. A vi mislite da sve znate. A znate li vi ko stoji iza svega ovoga??? Вуле блефираш на квадрат, кажи прво слово места где живи асистент? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука