Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Па јесте, ено и у Јеванђељу пише - "блажени који убијају престоланаследнике и њихове трудне жене..." ,, Marš !''.. Ne ne.. Ovo samo citiram Djordja Čvarkova ... kad se obrati Debilku iz kancelarije .. Boškiću الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Daj mislim da, ako Bićanić još jednom prozove nekog za ''nepoštovanje'' što je neko pomenuo episkopa bez titule biće presmešno posle ovakvog moderatora.. Ужас. Модератор који брани хришћанство. Недопустиво. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 ,, Marš !''.. Ne ne.. Ovo samo citiram Djordja Čvarkova ... kad se obrati Debilku iz kancelarije .. Boškiću Нема проблема, очигледно је то твој ниво дискусије. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Нема проблема, очигледно је то твој ниво дискусије. Ne! To je moj odgovor tebi ..čoveku koji kleveće episkopa SPC, da podržava ubice, teroriste, i da ih veliča i klanja im se. Dakle Episkop Atanasije je idolopoklonik po tebi! A ono gore je moja ljudska i Risjanska reakcija na tvoje huljenje na Čoveka, vladiku i episkopa.. a i na heroja nedeljko је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 To je moj odgovor tebi ..čoveku koji kleveće episkopa SPC, da podržava ubice, teroriste, i da ih veliča i klanja im se. Dakle Episkop Atanasije je idolopoklonik po tebi! A ono gore je moja ljudska i Risjanska reakcija na tvoje huljenje na Čoveka, vladiku i episkopa.. a i na heroja Владику кога много волим и поштујем, али је човек као и сви ми - и може да погреши. А могу и ја да погрешим, само не подивљам кад се неко не слаже са мном него разговарам нормално и цивилизовано. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 А сама та ваша реакција показује да са целом причом нешто није у реду... Само се заблуде бране на тај начин. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 А сама та ваша реакција показује да са целом причом нешто није у реду... Само се заблуде бране на тај начин. Важно да ти све знаш и да си само ти у праву. Путин бла бла бла, Принцип бла бла бла, Крим бла бла бла, Америка бла бла бла... Рилски је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 А сама та ваша реакција показује да са целом причом нешто није у реду... Само се заблуде бране на тај начин. Da, tačno tako, bravo! Upravo je i razlika između mišljenja i predrasuda, tj. zabluda stečenih ispiranjem mozga i usvajanjem propagande u tome što ove prve možeš da objasniš bez ikakve ljutnje i agresije. Владику кога много волим и поштујем, али је човек као и сви ми - и може да погреши. Ali katoličanstvo im je loše zato što predviđa papinu nepogrešivost, a oni ovde prema vladikama ko da je svaki od njih Isus Hristos lično. Manolis and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Da, tačno tako, bravo! Upravo je i razlika između mišljenja i predrasuda, tj. zabluda stečenih ispiranjem mozga i usvajanjem propagande u tome što ove prve možeš da objasniš bez ikakve ljutnje i agresije. :1503348ufz3z4yl5d: Рилски је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Ужас. Модератор који брани хришћанство. Недопустиво. Ти браниш хришћанство ? О туге, јада и чемера...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Ти браниш хришћанство ? О туге, јада и чемера...... Јок, Гаврило Принцип је бранио хришћанство... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Јок, Гаврило Принцип је бранио хришћанство... Ма јок.......ти који си заговарао атентант на Милошевића браниш хришћанство....... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 :1503348ufz3z4yl5d: To roboti - ispereš mu mozak i on posle bude agresivan prema (drugom) mišljenju koje odstupa od onoga u šta je indoktriniran on. Je l' tako, Manolis? Ма јок.......ти који си заговарао атентант на Милошевића браниш хришћанство....... Ako ovo nije tačno, da se banuje član, pošto ovo prelazi svaku granicu bezobrazluka više. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 on posle bude agresivan prema (drugom) mišljenju прању мозга Manolis and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 To roboti - ispereš mu mozak i on posle bude agresivan prema (drugom) mišljenju koje odstupa od onoga u šta je indoktriniran on. Je l' tako, Manolis? Тако је клинац, пун си искуства и знања, само пуца из тебе! :Д Смешан си и небитан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука