Jump to content

Da li se secate ovoga?

Оцени ову тему

Препоручена порука

1962854_10152012502462875_748708990_n.jp

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

normalno... bezbrižan san i igra na ulici. Crtani je bio praznik ali se gledao jednom dnevno u 7 i 15 ili u 11 ujutru a nedeljom uveče - Tarzan

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Мислим да се сви сјећају и препричавају своје дјечије несташлуке и догодовштине. :1312_womens:   bangin

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

normalno... bezbrižan san i igra na ulici. Crtani je bio praznik ali se gledao jednom dnevno u 7 i 15 ili u 11 ujutru a nedeljom uveče - Tarzan

I nedeljom u 2 Grizli Adams, Galaktika, Planeta majmuna... za NG filmski maraton koji se cekao cele godine, a na njemu sve sami hitovi 2 dana i 2 noci non-stop. Pa onda zabavnici - sredom Mikijev, petkom Politikin, a jednom mesecno obavezno SK, Auto magazin, Mikijev almanah, Galaksija i Stripoteka.

A jedna od najvaznijih stvari mi je bio bioskop, posebno nedeljom ujutro u 10, kad je bio matine, a u njemu su reprizirani hitovi koji su vec bili nekad na repertoaru. U tom terminu sam odgledao po prvi put neke od (za mene) najboljih filmova...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Muzički tobogan", "Kocka, kocka, kockica", "Kolariću, paniću"...

"Dozvolite da se obratimo", "3-2-1 kreni", "Sedmorica mladih", "Nedeljno popodne sa Dunjom Lango"...

"Neka bije,neka bije", "Matematika", "Između dvije vatre", "Care, Care, gospodare", "Komiti i džandari"...

Od futrole do posteljine sve u Sara Key fazonu  :)

I da priznam, kada sam dobila prvu Barbie plakala sam. Ništa grđe u životu nisam vidjela...i kako da povijem to ružno mršavo stvorenje?

Подели на овим сајтовима

A niko se neseca Mice i Acima?

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

To dok su bili komunisti ...

Нема то везе са комунизмом. Ми смо живели у то време (нисмо могли да бирамо). Нормално је да детинство је најлепше доба, без обзира који је систем био. Били смо безбрижни, за мобилни и рачунар нисмо знали, али смо били весели и већину дана проводили напоље у игри са друштвом.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Нема то везе са комунизмом . Ми смо живели у то време ( нисмо могли да бирамо) Нормално је да детинство је најлепше доба , без обзира који је систем био .Били смо безбрижни , за мобилни и рачунар нисмо знали , али смо били   весели и већину дана проводили напоље у игри са друштвом .

Tacno je da nema veze sa komunizmom ali ima veze sa stabilnom drzavom. I ovde se vidi da je bolje ziveti u stabilnoj komunistickoj drzavi nego u nestabilnoj demokratskoj ... Kvalitetnije se zivelo.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...