Trifke Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 NovoIme, DankaM, Плутон and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 normalno... bezbrižan san i igra na ulici. Crtani je bio praznik ali se gledao jednom dnevno u 7 i 15 ili u 11 ujutru a nedeljom uveče - Tarzan obi-wan, Данче*, Mилена КШ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 To dok su bili komunisti ... Dexi је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Ja sam poslednja generacija koja je tako odrastala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Мислим да се сви сјећају и препричавају своје дјечије несташлуке и догодовштине. :1312_womens: bangin Данче*, Dexi and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 normalno... bezbrižan san i igra na ulici. Crtani je bio praznik ali se gledao jednom dnevno u 7 i 15 ili u 11 ujutru a nedeljom uveče - Tarzan I nedeljom u 2 Grizli Adams, Galaktika, Planeta majmuna... za NG filmski maraton koji se cekao cele godine, a na njemu sve sami hitovi 2 dana i 2 noci non-stop. Pa onda zabavnici - sredom Mikijev, petkom Politikin, a jednom mesecno obavezno SK, Auto magazin, Mikijev almanah, Galaksija i Stripoteka. A jedna od najvaznijih stvari mi je bio bioskop, posebno nedeljom ujutro u 10, kad je bio matine, a u njemu su reprizirani hitovi koji su vec bili nekad na repertoaru. U tom terminu sam odgledao po prvi put neke od (za mene) najboljih filmova... Sanja Т., -Владимир-, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Синоћ сам сањао Сега Мега Драјв 2 Милан Ракић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Беху то лепи и безбрижни дани. Милан Ракић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 "Muzički tobogan", "Kocka, kocka, kockica", "Kolariću, paniću"... "Dozvolite da se obratimo", "3-2-1 kreni", "Sedmorica mladih", "Nedeljno popodne sa Dunjom Lango"... "Neka bije,neka bije", "Matematika", "Između dvije vatre", "Care, Care, gospodare", "Komiti i džandari"... Od futrole do posteljine sve u Sara Key fazonu I da priznam, kada sam dobila prvu Barbie plakala sam. Ništa grđe u životu nisam vidjela...i kako da povijem to ružno mršavo stvorenje? виноградар, Sanja Т., JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fotina444 Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Svako jutro crtani filmovi na RAI 1 i 2 a uveče "Laku noć deco" Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 A niko se neseca Mice i Acima? Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Ех дивни дани,радосни и безбрижни! ivanaika, Dexi and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 To dok su bili komunisti ... Нема то везе са комунизмом. Ми смо живели у то време (нисмо могли да бирамо). Нормално је да детинство је најлепше доба, без обзира који је систем био. Били смо безбрижни, за мобилни и рачунар нисмо знали, али смо били весели и већину дана проводили напоље у игри са друштвом. Џуманџи, Dexi, Драган Јашић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Нема то везе са комунизмом . Ми смо живели у то време ( нисмо могли да бирамо) Нормално је да детинство је најлепше доба , без обзира који је систем био .Били смо безбрижни , за мобилни и рачунар нисмо знали , али смо били весели и већину дана проводили напоље у игри са друштвом . Tacno je da nema veze sa komunizmom ali ima veze sa stabilnom drzavom. I ovde se vidi da je bolje ziveti u stabilnoj komunistickoj drzavi nego u nestabilnoj demokratskoj ... Kvalitetnije se zivelo. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 19:15 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука