Гости Guest Написано Мај 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 - Republika Srpska danas podržava i predstavlja pred svetom najbolje ideje srpstva uopšte. Mi u Srbiji treba da se ugledamo na Republiku Srpsku u mnogo čemu, rekao je juče patrijah srpski Irinej prilikom obilaska štanda Republike Srpske na Beogradskom sajmu knjiga. Poglavar SPC na štandu vladine Kancelarije za KiM poručio je svim građanima da niko i ni po koju cenu ne treba da prihvati nelegalno otcepljenje južne srpske pokrajine. - Kada vidim sve izdavače s Kosova i Metohije na jednom mestu, ovde na Sajmu knjiga, srce mi je puno jer srpski narod na Kosovu knjigama poručuje da živi. Kosovo živi i u srcima građana Srbije. Svako treba da zna da ćemo Kosovo i Metohiju braniti svim sredstvima koje Bog blagosilja i da se teško stečene slobode ne predajku lako - poručio je patrijah Irinej. Blic Јадранка-Дервента, Zoran Pavic and Желе Зека је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 - Republika Srpska danas podržava i predstavlja pred svetom najbolje ideje srpstva uopšte. Mi u Srbiji treba da se ugledamo na Republiku Srpsku u mnogo čemu, rekao je juče patrijah srpski Irinej prilikom obilaska štanda Republike Srpske na Beogradskom sajmu knjiga. Poglavar SPC na štandu vladine Kancelarije za KiM poručio je svim građanima da niko i ni po koju cenu ne treba da prihvati nelegalno otcepljenje južne srpske pokrajine. - Kada vidim sve izdavače s Kosova i Metohije na jednom mestu, ovde na Sajmu knjiga, srce mi je puno jer srpski narod na Kosovu knjigama poručuje da živi. Kosovo živi i u srcima građana Srbije. Svako treba da zna da ćemo Kosovo i Metohiju braniti svim sredstvima koje Bog blagosilja i da se teško stečene slobode ne predajku lako - poručio je patrijah Irinej. Blic Ма добри сте и ви из Србије,нећемо да вас мијењамо,низашта на свијету бијеломе. Желе Зека and Zoran Pavic је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 A je l' on patrijarh SPC ili patrijarh srBstva? Pošto postoji razlika, a većina (kako da kažem?) visokih Božijih službenika se ponašaju i daju svakojake izjave o čemu god ti padne na pamet, jer su, koliko mi se čini iz moje sumnjive nepristrasnosti ,prvenstveno političari. Da je neko samo dao tu rečenicu i pitao "šta misliš ko je ovo rekao?", ja bih najverovatnije rekao "Dodik". Orthophill and bora је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 A je l' on patrijarh SPC ili patrijarh srBstva? Pošto postoji razlika, a većina (kako da kažem?) visokih Božijih službenika se ponašaju i daju svakojake izjave o čemu god ti padne na pamet, jer su, koliko mi se čini iz moje sumnjive nepristrasnosti ,prvenstveno političari. Da je neko samo dao tu rečenicu i pitao "šta misliš ko je ovo rekao?", ja bih najverovatnije rekao "Dodik". Vidi njega sto se sekira ... Nas Patrijarh je covek sirokogrud, sirokih vidika, zna sta valja i na koga se treba ugledati i to prica ... feeble, Zoran Pavic, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука