Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobar primjer zašto ne treba samo da vam se sviđa početak

(nadam se da je u okviru teme)

youtu.be/DA_Bn2Zyv1Q

Може да прође, иако LDC више вуку на пост-метал. Оваквих спојева има небројено много.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Stereofox Collective: Post-rock/Instrumental mixtape vol. 2

Our drive behind working on the instrumental mixtapes is to create something enjoyable by both fans and non-fans of the genre. Whether it is an awesome tradition for some or a start of a journey into the world of post-rock music - we hope you enjoy the beauty of the music! Bands were too many, slots - insufficient, but that surely won't be the last time we do such thing.

Cheers!

The Post-rock Collective mixtape vol. 3

After the positive reaction to our previous collective mixtape, we decided to turn this project into an ongoing initiative. We're not sure where this is going, but as said before - we love post-rock music and we hope you guys enjoy this carefully curated mixtape.

You can download the full compilation (source1 / source2) or each track individually (scroll below the SoundCloud playlist). Also, we can all agree that Gery did outstanding job with the artwork, right?

Enjoy!

Подели на овим сајтовима

Јако допадљив музички правац. Слушао сам и пратио једно вријеме када сам на нету наишао на добар блог посвећен управо овој врсти музике, мада баш и нисам истрајао у томе (нпр. слушао сам баш неке "плоче" групе "Сизнс").

Тренутно сам, углавном базиран на краутрок и старији прогресив звук, мада ми се чини да се утицај, управо тог прогресивног звука да начути и у пост-року. Уосталом, музика нас је навикла да се слична сазвучја враћају с годинама у моду. Што се мене чично тиче, сматрам да је пост-рок жанр - класична музика данашњице. Жестока умјетност и квалитет којима обилују ове нумере су ме управо и навели на такво размишљање.

8086.gif

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Добро запажање @@Караконџула, сложио бих се с тобом. Има много младих уметника који се искрено труде да оживе рок сцену. Иако често не поседује нарочиту виртуозност овај правац ипак даје доста могућности да се изрази и развије креативност.

Ево мало ведрог пост-рока са Тајвана.

Aphasia - The Crocodile Society of Aphasia (2008)

Подели на овим сајтовима

Aural Method - Inside its cloak the ocean tide held songs of restles beasts

Лагани рад за кишно поподне.   :msn_stormy:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...