Jump to content

Ambient - Амбиент

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

Пошто ова група у свом музичком опусу садржи добрим делом,између осталог,амбијентални звук у себи, ову песму ћу поставити овде.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Adiemus - Adiemus

sjajna obrada od metallice...

meni omiljena stvar od njih..inace scena je iz filma u kojoj se objedinjuju sve religije sveta na neki tajnovodstven nacin

Deep Forest - Marta's Song (Version 1)(Official Video)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Od pomenutih najvise slusam Enyu, pogotovo mi odgovara kad nesto citam ili ucim...

Ja bih dodao obavezno Loreenu McKennit, izuzetan vokal... njena muzika je izmedju ostalog korsicena u Gospodarima prstenova...

Od kompozitora Morikone, Vangelis, a narocito Dzon Vilijams koji je naravno autor filmske neoklasike, ali ne mogu da ga ne pomenem 8)... od Morikonea sve, od Vangelisa sve a narocito soundtrack iz Blade Runnera...

Star Wars - John Williams - Across The Stars

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

E obi uzе mi Loreenu iz usta  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Loreena McKennitt- Marco Polo

Loreena McKennitt- Skellig

Loreena McKennitt- All Souls Night

и рецимо...

дефинитвно омиљена...поготово када посматрам природу..

Gladiator - 'Now We Are Free' Music Video

leteti

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Od Deep Forest moja najomiljenija... 0110_hahaha

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...