Odahviing Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 А по савести и зрелости останеш на нивоу напаљеног пубертетлије. Šta fali tome, ja planiram da budem kao Petar Pan da nikada ne porastem. Samo što neću da otimam decu iz kuća. Opa eto ti ga sad Petat Pan je pedofil, muškarac koji neće odraste, otima decu iz kuća i vodi ih u neki svoj svet (ko zna gde je to) i laže ih da može das e leti itd. Иван Ивковић, Manastir Bradaca, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Не мислим да је 99%, али нажалост, има вас таквих много. А, посебно ми те жао, муко јуначка, што те издадоше ови твоји мушки и оставише самог на бојном пољу. 99%, ни мање ни више. Не познајеш ти мушке довољно, као што ни ми мушкарци не познајемо вас жене довољно. Увек има још по нека тајна Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Добро, ни ја нисам мислио деде и бабе него оно маторци у жаргону (одрасли). Ако "оматориш" у глави то ће бити Божији благослов за тебе по том питању наравно. На жалост, у мојој генерацији многи се тек сада сетили да "терају кера" што би се рекло. Веруј ми да и поред све шале и неозбиљности којом пишем, ја сам "кера истерао" на време и знам шта су вредности у животу. Само говорим да човек док је жив (осим у ретким случајевима) мора да води борбу са својом природом. Од тога што многи, поготово кад приђу Цркви желе да обману и себе и друге, да је тог момента та природа изчезла нема велике вајде. Увек је боље бити свестан опасности, него не бити свестан. Е за овај текст имаш facenew22222222 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 99%, ни мање ни више. Не познајеш ти мушке довољно, као што ни ми мушкарци не познајемо вас жене довољно. Nisi mi odgovorio na pitanje, a razumijem i zbog čega. Bole djeca. Neka ih Gospod sačuva od spodoba kao što su ove, koje si na neki način opravdao. A ja samo jedno želim da shvatiš...nije ta pojava kod zrelih muškaraca sindrom mladosti u zrelom tijelu (tvoj zaključak), već dijagnoza . Nije to želja zrelog čovjeka za mladom ženom, već za nezrelim i neiskusnim djetetom. Svoju dominaciju i iskustvo pokazuju djetetu. Zamisli kakav je to poremećaj kada se zadovoljstvo nalazi u seksualnoj dominaciji nad djetetom? Objasni mi sada, eto u ime svih 99% muškaraca ( od njih 90% se sada pitaju odakle ti pravo da govoriš u njihovo ime) čime se opravdava postupak ona tri monstruma? DankaM, Trifke, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Мис'иииш, на ону народну " у шали, па завали " ? И сви који се се ограђују од таквих "шала", а ти их, к'о Поаро, провалиш, су "преподобни " и "саблажњиви", јел да ? Не, не, не вреди то причати овако преко форума. То се да само доживети, када видиш уживо о чему говорим. Гурањем проблема под тепих, проблеми не нестају него се само гомилају под тепихом. О томе "Поаро" говори. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Nisi mi odgovorio na pitanje, a razumijem i zbog čega. Bole djeca. Neka ih Gospod sačuva od spodoba kao što su ove, koje si na neki način opravdao. A ja samo jedno želim da shvatiš...nije ta pojava kod zrelih muškaraca sindrom mladosti u zrelom tijelu (tvoj zaključak), već dijagnoza . Nije to želja zrelog čovjeka za mladom ženom, već za nezrelim i neiskusnim djetetom. Svoju dominaciju i iskustvo pokazuju djetetu. Zamisli kakav je to poremećaj kada se zadovoljstvo nalazi u seksualnoj dominaciji nad djetetom? Objasni mi sada, eto u ime svih 99% muškaraca ( od njih 90% se sada pitaju odakle ti pravo da govoriš u njihovo ime) čime se opravdava postupak ona tri monstruma? Ма бре, нисам стигао да ти одговорим. А ваљда си наслутила из моје поруке да сам већ знао о чему ћеш ми причати. Прочитај комплетно поруке што сам писао па ћеш извући закључак о чему пишем. Друга ствар, међу првим порукама које сам написао стоји и то да изражавам сумњу у "истраживања" овог типа, што опет не значи да нема поремећених особа. Због тога сам себи и допустио да пишем шаљивим тоном ( а и волим да првоцирам жене) о питањима која су се наметнула темом. Доминација о којој говориш нема велике везе са тиме што млада девојка привлачи одраслог мушкарца. Говорим у име 99% мушкараца зато што сам мушкарац, зато што и мушкарци као и жене, више поверавају своје мисли једни другима, зато што имам контакте осим са својим вршњацима и са генерацијом пре и генерацијом после, зато што волим да посматрам и анализирам људе, зато што још многих зато сам покупио у животу. Проблем је што си ти причајући о питањима који немају велике везе са првим постом ове теме, остала чврсто везана за тај пост. Не пропагирам ја овде педофилију, ја се обраћам форумашима "без рукавица" говорећи о ономе шта је живот "палог" човека и каква је његова природа, Боље је то знати, него не знати. "Јер непријатељ ваш ходи као лав ричући, и гледа кога да прождере" ако сам добро цитирао Јеванђеље. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ма бре, нисам стигао да ти одговорим. А ваљда си наслутила из моје поруке да сам већ знао о чему ћеш ми причати. Прочитај комплетно поруке што сам писао па ћеш извући закључак о чему пишем. Друга ствар, међу првим порукама које сам написао стоји и то да изражавам сумњу у "истраживања" овог типа, што опет не значи да нема поремећених особа. Због тога сам себи и допустио да пишем шаљивим тоном ( а и волим да првоцирам жене) о питањима која су се наметнула темом. Доминација о којој говориш нема велике везе са тиме што млада девојка привлачи одраслог мушкарца. Говорим у име 99% мушкараца зато што сам мушкарац, зато што и мушкарци као и жене, више поверавају своје мисли једни другима, зато што имам контакте осим са својим вршњацима и са генерацијом пре и генерацијом после, зато што волим да посматрам и анализирам људе, зато што још многих зато сам покупио у животу. Проблем је што си ти причајући о питањима који немају велике везе са првим постом ове теме, остала чврсто везана за тај пост. Не пропагирам ја овде педофилију, ја се обраћам форумашима "без рукавица" говорећи о ономе шта је живот "палог" човека и каква је његова природа, Боље је то знати, него не знати. "Јер непријатељ ваш ходи као лав ричући, и гледа кога да прождере" ако сам добро цитирао Јеванђеље. Kako si? Jesi li zaista dobro? Лидија Миленковић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ovo je neka bolesna priča skroz, koliko sam skapirao svima njima je ovo bilo prvo dopisivanje i posle nekoliko poruka ide lizao bi te ovo bi ti ono bi ti pa onaj još poslao slike... Срђан Шијакињић, obi-wan, Manastir Bradaca and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Kako si? Jesi li zaista dobro? Шта ти сад ово значи? Озбиљно питам. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Šta fali tome, ja planiram da budem kao Petar Pan da nikada ne porastem. Samo što neću da otimam decu iz kuća. Opa eto ti ga sad Petat Pan je pedofil, muškarac koji neće odraste, otima decu iz kuća i vodi ih u neki svoj svet (ko zna gde je to) i laže ih da može das e leti itd. Ти, канда читаш мисли, или трипујеш да си ми адвокат Бла, бла, трућ, трућ.. Петар Пан, је јунак из дечије бајке, као и Црвенкапа, оловни војник, итд. А овај што отима децу је патолошки психијатријски случај. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Шта ти сад ово значи? Озбиљно питам. Konačno si se uozbiljio Pa, pokušavam da nađem smisao u onoj gomili riječi. Vidim da te interesuje analiza ponašanja, nalazim i citat u pokušaju, koji i nije prenešen kako treba... zatim, dopustio si sebi da umanjiš ozbiljnost teme šalom (možda sam i ja preozbiljna), opravdao i objasnio nešto što je teško za prihvatiti...ukazao na životno iskustvo rečenicom: зато што још многих зато сам покупио у животу koja mi i nije jasna, ali sigurno da si nešto mudro htio reći...i ja se nakon svega pitam - Jesi li dobro? I da...nisi mi odgovorio imaš li ćerku? Милан Ракић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Pa, pokušavam da nađem smisao u onoj gomili riječi. Vidim da te interesuje analiza ponašanja, nalazim i citat u pokušaju...koji i nije prenešen kako treba, zatim, dopustio si sebi da umanjiš ozbiljnost teme šalom...možda sam i ja preozbiljna, opravdao i objasnio nešto što je teško za prihvatiti...ukazao na životno iskustvo rečenicom koja mi i nije jasna, ali sigurno da si nešto mudro htio reći...i ja se nakon svega pitam - Jesi li dobro? I da...nisi mi odgovorio imaš li ćerku? Ништа ја нисам писао толико нејасно, колико ти желиш површно да разговараш о стварима које нису површне. Лепо сам ти написао да сам на прво твоје питање знао где циљаш, али морам да те разочарам јер ниси пронашла праву мету. Имам децу, рекао сам ти, детаље не желим да износим, и имам довољно добре разлоге за то. Нисам уопште сигуран колико си и шта прочитала од мојих порука када доносиш тако паушалне закључке. Писао "мудро" или не "мудро" изгледа је све једно, јер си свакако заузела "борбени" став и шта год сам покушао сасвим озбиљно да ти кажем није допрло до тебе. Иначе добро сам (осим што сам поспан), хвала на питању. Надам се да је и код тебе поспаност узрок овако борбеном наступу и изражавам жаљење што не причамо на истој "таласној дужини", бар не на овој теми. Лаку ноћ Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 ... и изражавам жаљење што не причамо на истој "таласној дужини", бар не на овој теми. Ja ne žalim Ne bavim se analizom ponašanja kao ti, ali kao svaki roditelj osjetim dobro poznat gard, bar kada su djeca u pitanju...ipak bole, zar ne? Laku noć. Лидија Миленковић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Од 1:34 до 1:46 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Vidim da je ovde nekeo govorio u ime 99% muskaraca. E pa nemoj da govori jer ne samo ja nego 99% muskaraca koje znam nema potrebu za pedofilijom niti za devojcicom od 16 godina. Postoji kod ljudi estetski momenat kada primeti lepotu devojke ali to ne znamci da odmah mora i da je pozeli. Sa druge strane hocu da naglasim da vazi ona stara da djavo i ne ore i ne kopa i da nam je zato Gospod i kazao da se molimo ne uvedi nas u iskusenje. Sv Jovan Lestvicnik je govorio da dva demona prate coveka do smrti. Jedan je demon gordisti a drugi bluda. U coveku postoji potencijal za svaki greh. Strast je nesto sto ne dozvoljava mozgu da se kontrolise. Nasao sam u jednom starecniku pricu o monahu starcu koji je dosao kod svog sina i napastvovao svoju snaju i koju je na kraju iskasapio jer ona nije htela sa njim. Misli da se ona zvala Nona tj Sv Nona. Jadni su ti ljudi koja ovakva strat uhvati. Neka im Bog bude na pomoci! Дијана., Јефимија Крунић, Manastir Bradaca and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука