Manolis Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Bas su bezobrazni, sram ih bilo ! Zaveli i naveli sirote, jadne, nevine, nezasticene muskarce, ccccccc Preljubu bih muzu oprostila, i ostala u braku(pisala sam o tome na temi o preljubi), ali ovako nesto bi iste sekunde rezultiralo razvodom. Није фора, хоћу да видим целу прписку! Ко зна шта су им опаљени новинари писали пре тога а и стварно ставили су фотку као да је у питању нека лака профукљача са улице. Да се тако моја ћерка облачи, видела би све боје овога света! :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Боже ми опрости што осуђујем, али ставрно не могу да схватим како толико људи могу да буду тотални идиоти. Мислим о чему се ради, 15 година, дете не зна где је лево. Arsenija and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Кад ти буде требао муж, јави се на мој профил. Одувек сам маштао о оваквој жени. It's too late, baby https://www.pouke.org/forum/topic/30049-тренутак-из-цркве-који-памтим-ваша-фото-галери/?p=968210 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Није фора, хоћу да видим целу прписку! Ко зна шта су им опаљени новинари писали пре тога а и стварно ставили су фотку као да је у питању нека лака профукљача са улице. Да се тако моја ћерка облачи, видела би све боје овога света! :Р Pa imas ceo tekst i transkript sa sva tri majmuna http://www.teleprompter.rs/otvorili-smo-lazan-profil-da-namamimo-pedofile-mi-smo-ostali-u-soku.html 1. majmun br. 1 http://www.teleprompter.rs/uploads/2/1/1/8/21189940/srpski_radikali.pdf 2. majmun br. 2 http://www.teleprompter.rs/uploads/2/1/1/8/21189940/milan_javorac.pdf 3. majmun br. 3 http://www.teleprompter.rs/uploads/2/1/1/8/21189940/mirko_micovic.pdf NA LOMACU BI IH SVE ! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 It's too late, baby https://www.pouke.org/forum/topic/30049-тренутак-из-цркве-који-памтим-ваша-фото-галери/?p=968210 Ух, добро ме подсети, па и ја сам ожењен! :.mislise. Лидија Миленковић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Није фора, хоћу да видим целу прписку! Ко зна шта су им опаљени новинари писали пре тога а и стварно ставили су фотку као да је у питању нека лака профукљача са улице. Да се тако моја ћерка облачи, видела би све боје овога света! :Р Мано, није ствар у томе каква је девојка, мож да буде и највулгарнија, него је ствар у томе да има 15 или 16 година, а они маторе дртине, које можда имају ћерке или унуке њених година. Срђан Шијакињић and Таша је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Мано, није ствар у томе каква је девојка, мож да буде и највулгарнија, него је ствар у томе да има 15 или 16 година, а они маторе дртине, које можда имају ћерке или унуке њених година. Мислим да је то било од вајкада, само што је сад "интернет доба" па се сви нешто чудимо. Колико осуђујем новинаре на овој безвезној фори, толико осуђујем и те маторе јајаре којима без целог паковања "Потенцијала" не може да се д.... Пг and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Питање је какав је то склоп личности, интелектуални, емотивни, духовни и сваки други, који одраслом мушкарцу допушта да га сексуално привуче дете и још преко тога да он у томе не види ништа ненормално или погрешно... Посебно је такође тек питање какав је то склоп личности који не види ништа лоше у томе да шаље слику свог полног органа непознатој особи преко интернета, без обзира колико година та особа има, а поготово детету... И одакле толико много таквих људи... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 ОФФ - Иначе некада се код Јевреја, не знам тачно до када, девојка од 12. година сматрала пунолетном (способном за брак и рађање). А мушки од своје 13-те пунолетним. Лол! :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Питање је какав је то склоп личности, интелектуални, емотивни, духовни и сваки други, који одраслом мушкарцу допушта да га сексуално привуче дете и још преко тога да он у томе не види ништа ненормално или погрешно... Посебно је такође тек питање какав је то склоп личности који не види ништа лоше у томе да шаље слику свог полног органа непознатој особи преко интернета, без обзира колико година та особа има, а поготово детету... И одакле толико много таквих људи... Nema tu brate ni sklopa ni licnosti ! A niti je rec o ljudima! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Мано, није ствар у томе каква је девојка, мож да буде и највулгарнија, него је ствар у томе да има 15 или 16 година, а они маторе дртине, које можда имају ћерке или унуке њених година. Да се одма разумемо да не причам о деци. Али хоћу једну ствар да ти разјасним јер вероватно је нећеш чути од мужа. Рецимо човек који има 40-50 година, нормална је ствар да му се више свиђа (физички) девојка од 20 година, него жена од 40-50 година, иако реално може да му буде ћерка. Ја у томе не видим ништа ненормално и мислим да сваки мушкарац који каже другачије лаже и тебе и себе. Чак шта више, обрнуто је за мене ненормално. Друга је ствар поремећеност код неких особа, које на један вулгаран начин приступају било коме (била девојка или жена), и то да ли ће мушкарац подлећи таквом искушењу и погазити неке моралне принципе или не. За то постоји разум да расуди и воља која треба се одупре таквим искушењима. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Моја мајка се удала у њеним годинама. Gerhard, Trifke and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 ОФФ - Иначе некада се код Јевреја, не знам тачно до када, девојка од 12. година сматрала пунолетном (способном за брак и рађање). А мушки од своје 13-те пунолетним. Лол! :Д Јесте, али у то време су људи у четрдесетим били старци. Хоћу рећи - људски животни век је био знатно краћи. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Јесте, али у то време су људи у четрдесетим били старци. Хоћу рећи - људски животни век је био знатно краћи. Не не не, не мислим на Стари век. Имао сам документ у рукама из друге половине 19-ог века где сам проучавао неке Белоцркванске Јевреје. И нашао сам тачно да је млада имала 12. година а младожења 14. година. Замисли а? Не знам докле је трајала та пракса али релативно "скоро" је то било. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Да се одма разумемо да не причам о деци. Али хоћу једну ствар да ти разјасним јер вероватно је нећеш чути од мужа. Рецимо човек који има 40-50 година, нормална је ствар да му се више свиђа (физички) девојка од 20 година, него жена од 40-50 година, иако реално може да му буде ћерка. Ја у томе не видим ништа ненормално и мислим да сваки мушкарац који каже другачије лаже и тебе и себе. Чак шта више, обрнуто је за мене ненормално. Наравно да не може да се упореди физичка лепота девојке од 20-ак година и жене од 40-50. У питању је естетика, и не мора муж да ми то каже, имам и ја неку сиву ћелију у мозгу. Друга је ствар поремећеност код неких особа, које на један вулгаран начин приступају било коме (била девојка или жена), и то да ли ће мушкарац подлећи таквом искушењу и погазити неке моралне принципе или не. За то постоји разум да расуди и воља која треба се одупре таквим искушењима. Поента ! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука