Рапсоди Написано Септембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 Дуња and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 Kanda kodža i Nebojša - Prekidi stvarnosti Дуња and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 22, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 Dabome. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 Jecić је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 ✨ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 пре 7 минута, Jecić рече ✨ A vredelo je i ponoviti tu milinu. Jecić је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 пре 6 минута, Дуња рече A vredelo je i ponoviti tu milinu. Jeste, druga je još bolja za uho. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 Jecić је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 Dunja da li si gledala film, Viktorija, život mlade kraljice? Ovo su prelepe scene iz filma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 Fascinira me njeno samopouzdanje, sposobnost da svoj invaliditet pretoči u kreativnu prednost. Bez emotivno manipulativnih momenata, koji bi se očekivali od osobe sa hendikepom, vrlo smjelo pokreće revoluciju u pop kulturi. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука