Maja Trifunovic Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Лепо било,све похвале. Изгледа је због тога навалица на мој профил. :.mislise. :) Da,Gago..navala opsta Odlican prilog sve pohvale Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 fala svima! Sad sam i ja pogledao... Pa sta ste pa i mislili, mi neki matorci, aaaa? Za Dejana piše "Glavni administrator sajta", ima i njegova slika. Zbog toga sam mislila da vam je to neki IT stručnjak a da ste vi sveštenici u penziji koji su eto rešili da napravite nešto dobro i korisno za mlade To sam mislila i zbog načina pisanja tj. razmišljanja...sad vidim da "ovo je neko stariji napisao" može da bude i "ovo mogu biti mladi koji zrelije razmišljaju". Ranije kad nisam imala profil, dok sam čitala teme na forumu nisam ni obraćala pažnju na to ko od vas šta piše. Kad sam napravila profil nisam gledala ni levo ni desno ko je ko, samo sam se skoncentrisala na svoj cilj. Profil na fejsbuku sam izbrisala (novogodišnja odluka) i od tad sam se navukla na ovaj forum (dobro i na ženski anaforum).A sad je ovo bilo baš iznenađenje da mladi vode ovaj sajt a eto kukamo kako su mladi sve gori i gori Никола Поповић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 dobra ideja to upoznavanje, samo da sajt ne pretvorimo u nešto što većina korisnika sigurno ne želi... @RADA, Никола Поповић, Ленка* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Ne znam, do sada sam par puta čuo od ljudi da su mislili da sam neki stariji sveštenik, pa mi se i obraćali sa oče opet s druge strane, neki mi govore da moram da se uozbiljim Никола Поповић and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 dobra ideja to upoznavanje, samo da sajt ne pretvorimo u nešto što većina korisnika sigurno ne želi... u šta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Ne znam, do sada sam par puta čuo od ljudi da su mislili da sam neki stariji sveštenik, pa mi se i obraćali sa oče opet s druge strane, neki mi govore da moram da se uozbiljim kako su mogli da pomisle da si stariji, kada si postavio sliku u profilu? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 kako su mogli da pomisle da si stariji, kada si postavio sliku u profilu? Јој, ти си Свети Козма и Дамјан! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 kako su mogli da pomisle da si stariji, kada si postavio sliku u profilu? nekada je nisam imao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Јој, ти си Свети Козма и Дамјан! samo po zanimanju, inače gde ja da se poredim sa njima... :bendoff: Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 odlican nastup sve pohvale. ja sam mislio da je Dejan Bicanic svestenik Nikola najjaci Daj Boze da se Nikola ozeni Никола Поповић, nana, Драгана П. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 zaboravih Daj Boze da se i Dejan ozeni Никола Поповић, Драгана П. and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Nikola najjaci Daj Boze da se Nikola ozeni zaboravih Daj Boze da se i Dejan ozeni aaaaaaaaa saaad tek ukapirala Pa to oni zbog sebe pokrenuli upoznavanje 12:smeha: Драгана П., Натан, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 pokrenuto je zbog svih nas koji podrzavamo to @RADA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Jedino sam se presla za Nikolu, mislila sam da je stariji. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Ма одличан наступ уредника и администратора . :good2: Ina Ina and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука