bgpj Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 ne nego ti glumis da imas vise ljubavi od njih ,pa kao sto gaze jadnog coveka jujuju siroma papa jel? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Ако са Дверима и Образом коначно не победе на изборима и не узму власт у руке да спасу ову напаћену земљу, никад неће! Одговор Двери на маркетиншки трик Немање Шаровића Детаљи Објављено 07 фебруар 2014 СРС Покрет Двери никада није добио ни званичан ни незваничан позив СРС за заједничку сарадњу на наступајућим ванредним републичким изборима. Покрет Двери се јавно захваљује Немањи Шаровићу, заменику председника СРС, на јавном позиву на патриотску сарадњу за коју се Двери, и то треба посебно нагласити, годинама уназад залажу. Мали проблем је у томе што Покрет Двери никада није добио никакав позив СРС на заједничку сарадњу и предизборну коалицију. Ако под тим позивом Немања Шаровић подразумева учлањење два представника Двери у СРС и кандидовање за народне посланике на листи СРС, као што је урађено у случају представника Наших и Образа, онда то није никакав позив на сарадњу наше две политичке организације већ позив да угасимо Покрет Двери и да се двојица представника учлане у СРС и решавају личне политичке каријере. Да смо мислили да је начин на који СРС заступа своју политику најбољи одавно бисмо се учланили у СРС. Основали смо Двери пре 15 година, а политички покрет пре три године, зато што смо сматрали да су Србији потребни и нови људи, нова енергија и нови начин политичког деловања после 20 година истих људи и истих идеја. Да су водећи представници Покрета Двери желели да гањају личне политичке каријере и интересе могли су то одавно кроз друге политичке странке, али се нисмо зато сабрали у Дверима, већ да пробамо да нешто променимо на боље у Србији. Већи проблем је што овај јавни позив Немање Шаровића више личи на маркетиншки трик да би се закамуфлирало одбијање СРС да се са Дверима истински сарађује, што је жеља већине градских и општинских одбора СРС у Србији који нам се свакодневно јављају, незадовољни недавном одлуком Председничког колегијума СРС да одбаци идеју предизборне коалиције са Покретом Двери. Али маркетиншки потези су природан део предизборне кампање, па се користимо приликом да СРС-у пожелимо сваки успех на наступајућим изборима. Остајемо заинтересовани за предизборну и отворени за сваку постизборну сарадњу са свим патриотским организацијама које се залажу одбрану Косова и Метохије у саставу Србије, прекид преговора са ЕУ и окретање Србије ка Русији и евроазијским интеграцијама, што је спољно-политичка основа нашег програма. Информативна служба Покрета Двери http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/4822-odgovor-dveri-na-marketinski-trik-nemanje-sarovica.html Trifke and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 A ti kao predstavljas ucenje svetih otaca? tako izgleda, mera svega nije Hristos nego on sam. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 ne razumem sta si hteo da kažeš, ako može pojasni. Lepo gde u Novom zavetu ima da da Božiji sledbenici gaze nekoga, da ubijaju itd, nema. A Stari zavet je put toga, ubijala se i mala deca u ime Boga, istrebljivali cela sela itd. Dakle sasvim se logično zaključuje da ovi što se zalažu za gaženje i satiranje jeretika i protivnika hrišćanstva ustvari ljudi koji nisu stigli do Novog zaveta, ako su uopšte otvorili Bibliju. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 da, nije meni cilj ovde da ja vredjam nekoga, ako sam uvredio nekoga, molim da mi oprosti. Опроштено и ја молим за исто, ако се неко увредио, то ми није била намера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 tako izgleda, mera svega nije Hristos nego on sam. aaa jelll a ti se ravnas sa HRistom? a ovo nije gazenje goveka, nego je gazenje onoga sto jeretici hule na crkvu Hristovu... a ti odahviing sta se ti petljas samo potpaljujes vatru,a vamo kao stitis coveka da da Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 aaa jelll a ti se ravnas sa HRistom? a ovo nije gazenje goveka, nego je gazenje onoga sto jeretici hule na crkvu Hristovu... a ti odahviing sta se ti petljas samo potpaljujes vatru,a vamo kao stitis coveka da da "Хришћани не могу имати ни другу веру, нити другу меру до веру у Христа и Христа као меру''.- Патријах Павле ivanaika and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Lepo gde u Novom zavetu ima da da Božiji sledbenici gaze nekoga, da ubijaju itd, nema. A Stari zavet je put toga, ubijala se i mala deca u ime Boga, istrebljivali cela sela itd. Dakle sasvim se logično zaključuje da ovi što se zalažu za gaženje i satiranje jeretika i protivnika hrišćanstva ustvari ljudi koji nisu stigli do Novog zaveta, ako su uopšte otvorili Bibliju. Мора да ти читаш неку ''атеистичку библију'' где само цветају љубичице и певају славуји. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 "Хришћани не могу имати ни другу веру, нити другу меру до веру у Христа и Христа као меру''.- Патријах Павле a jeli sad si pocao i da citiras kao subotari auuu ccc... a vidi sta sv.patrijarh kaze , hriscani ne mogu imati drugu veru, znaci svako krivo ucenje se odseca i gazi, a tebi zao sto se gazi jel ijuu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 znaci svako krivo ucenje se odseca i gazi, a tebi zao sto se gazi jel ijuu хахахахаха само нек си убацио реч "газити" у тумачење, не да ми је жао него ми је одвратно, а дупло су ми одвратнији типови који су осмислили ту и сличне "иконе" Trifke је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Удри јаче пријатељу, можда те то покрене на размишљање. Пробај и овако :fmqmtx: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Nego šta nam je za glavnim forumskim Dverašem Nedeljkom, odavno ga nisam video na forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 a jeli sad si pocao i da citiras kao subotari auuu ccc... a vidi sta sv.patrijarh kaze , hriscani ne mogu imati drugu veru, znaci svako krivo ucenje se odseca i gazi, a tebi zao sto se gazi jel ijuu Pa ni Jevreji ne mogu imati drugu , ni budisti, ne znam u cemu je i gde je mudrost u ovoj recenici za koju ne mogu ni da zamislim da je patrijarh ili bilo crkveni veledostojnik rekao ili napisao. To bi bilo isto kao kada bih ja rekla da Srbi ne mogu imat drugi jezik osim srpsko0g. Mislim,.velika mudrost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Lepo gde u Novom zavetu ima da da Božiji sledbenici gaze nekoga, da ubijaju itd, nema. A Stari zavet je put toga, ubijala se i mala deca u ime Boga, istrebljivali cela sela itd. Dakle sasvim se logično zaključuje da ovi što se zalažu za gaženje i satiranje jeretika i protivnika hrišćanstva ustvari ljudi koji nisu stigli do Novog zaveta, ako su uopšte otvorili Bibliju. Беседа милостивог атеисте на Библијске теме, 26. Јануара 2014. лета Господњег. Ћириличар and Натан је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Nego šta nam je za glavnim forumskim Dverašem Nedeljkom, odavno ga nisam video na forumu. Nikad nije uspeo da izadje na kraj sa rezultatima proslih izbora... to ga je dotuklo Мали Лазар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука