Jump to content

Хаос у БиХ, гори у Тузли, Зеници и Сарајеву

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

То је као у породици кад чланови имају сваки своје интересе. Отац курвар вуче из куће за своју страст, мајка купохоличарка тражи за себе а дете опет има неке друге идеје. И не могу да се сложе јер не раде за заједницу већ свако за себе. Тако и у Босни, срби би да се споје са Србијом, хрвати са Хрватском, бошњаци имају своје идеје и  питамо се зашто је народу лоше? Не ради се за заједницу већ против ње, како може да буде добро? Ако се нешто и промени после ових немира, ништа то неће поправити положај народа у тој држави.

Подели на овим сајтовима

Наши пружили подршку демонстрантима у БИХ http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=10&nav_category=12&nav_id=810584 Један каже да је то пламен који ће запалити цео Балкан. 

Подели на овим сајтовима

Наши пружили подршку демонстрантима у БИХ http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=10&nav_category=12&nav_id=810584 Један каже да треба "запалити" цео Балкан. 

Je li i ovi nasi misle da je sporazum iz Dejtona glavni problem? Vidim tu je i Natasa Kandic. Ona verovatno misli da jeste.

Подели на овим сајтовима

Наши пружили подршку демонстрантима у БИХ http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=10&nav_category=12&nav_id=810584 Један каже да је то пламен који ће запалити цео Балкан. 

Из Србије можда јесу, али наши сигурно нису.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Коначно да се нађе и неко паметан у овој кошници фашизма! Подршка браћи из Тузле! Да сам знао за тај протест, сигурно бих га лајковао! ако треба, отворио бих још три налога, па шта кошта, само да протест има што више лајкова и прође што боље!

Видећете, клерофашисти, кад нас једном на протесту буде више од полицајаца, то ће бити почетак боље и лепше Србије, упркос свима вама који је вучете на доле!

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Коначно да се нађе и неко паметан у овој кошници фашизма! Подршка браћи из Тузле! Да сам знао за тај протест, сигурно бих га лајковао! ако треба, отворио бих још три налога, па шта кошта, само да протест има што више лајкова и прође што боље!

Видећете, клерофашисти, кад нас једном на протесту буде више од полицајаца, то ће бити почетак боље и лепше Србије, упркос свима вама који је вучете на доле!

Ајде реци ми да си саркастичан, да се шалиш, молим те! molimoli

Подели на овим сајтовима

Na balnaknu kad jedna vlast dođe pusti korene da je možeš iščupati iz vladarske fotelje samo revolucijom, tako da ako ovi ljudi žele nešto da promene drugog načina nema, ja ih lično ne osuđujem svako ima pravo da se bori za sebe. Ako je njima loše u mestu u kom žive, njihovo je pravo da ga menjaju.

• Волим 1

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Непријатељ никад не спава!

Разбили сте нашу дивну Југославију, уништили нашу дивну комунистичку партију, а сад хоћете и нашу Босну да цепате, наше цвијеће међу брацвом и јединством!

Овде ћете сломити зубе, клерофашисти!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa shali se naravno, a misli da je

Republika Srpska  Pijemont srpstva"  kao i

Ivica Dačić, romantičar

A ti valjda vise volis ovakve mudrosti:

Srbi mogu da žive bez hleba, ali ne mogu bez države.

(Radovan Karadžić, kartograf)

a bilo je i pametnijih hedonista

Srbin može da preživi na belom hlebu, a može i na pečenju.

(Života Panić, general)

Подели на овим сајтовима

Kafana prazna, osim dva pijanca. Jedan od njih priđe onom drugom i kaže: - Šta ima, ba? Oklen si bolan? - Iz Bosne! - E? Super, i ja sam iz Bosne. Pa da popijemo po jednu za Bosnu? I popiše oni turu sve veseli, kad onaj prvi opet pita: - A oklen iz Bosne? - Iz Sarajeva. - Uh, Sarajevo?! Bravo bolan, i ja sam iz Sarajeva. Ajde onda da popijemo još jednu turu za Sarajevo ! Popiše oni još po jednu turu, kad onaj prvi kaže: - A u koju si školu išao jarane? - Pa maturirao sam u Mehmed "Meša" Selimović 1966. - Ćuj ne mogu vjerovat'? Pa i ja sam maturirao u Mehmed "Meša" Selimović 1966. godine. Pa da popijemo po jednu u to ime i još po jednu u "Mešino" ime! I tako oni piju još dve ture, kad u kafanu ulazi jedan stalni gost i pita kelnera: - Pa, šta ima danas? Kelner mu odgovara: - Ništa bolan, blizanci Omerovići opet pijani.

Подели на овим сајтовима

:))

E kada pisu e-novine sve je jasno ....

"Пророци" савременог доба. :)

Подели на овим сајтовима

Na balnaknu kad jedna vlast dođe pusti korene da je možeš iščupati iz vladarske fotelje samo revolucijom, tako da ako ovi ljudi žele nešto da promene drugog načina nema, ja ih lično ne osuđujem svako ima pravo da se bori za sebe. Ako je njima loše u mestu u kom žive, njihovo je pravo da ga menjaju.

Страхиња, проблем је када протести почну наводно због хлеба, а следећи дан освану транспаренти "Укините Дејтон". Дакле, неко вешто манипулише том масом, и прво их погура на улице, а узгред им објашњава да су за њихову глад најкривљи Срби јер неће Дејтон...

Класична манипулација масама...

Ко има очи да види нека види, и уши да чује нека чује...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...