w.a.mozart Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 ... da se za 48 sati (internet) ukida? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Књига сам поскид`о ко Национална библиотека у Вошингтону... Евентуално понеку игру... YOKA је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 ... da se za 48 sati (internet) ukida? Већ сам под стресом на саму помисао. Фотографије и нешто мало музике. Шта би ти downloadovao? Драгана Милошевић, RYLAH and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Bila bih najpre u samoj groznici, šta raditi. Uhvatila panika. I tako, jedno - vreme. Dok ne bude čak ono, saberi se, polako Srdašce i ajde sada sasvim smireno, da se setiš šta misliš da ti je najpotrebnije, da iskoristiš na najbolji način svo ovo vreme sveta. To mi je primarna reakcija. Ja verujem da tako bi bilo. U globalu, ono šta mi je najdraže, ja to ne mogu poskidati. Jer ne bih stigla, nikako. Nema Boga oca, da stignem. A da rovarim bzv i da ga onako raščlanjujem, ne bi bilo ok, tako da bih se pomirila s tim, da je to nemoguće, i da ću se sećati čega mogu da se setim pročitanog i navedenog. Što ne mogu, znači da i ne trebam. U jednom trenutku, došlo bi mi smešno, i nasmejala bih se, jer bi mi bilo iz jednog razloga, jako, jako smešno, što je baš dobro što se ukida. Što je super sjajno. A u trećem momentu, shvatila...čim si arčila i pogubila toliko vremena, shvatajući i ostavljajući sve za taj neki drugi dan, oslažući, da ćeš poskidati to i to, ištampati to i to, baš ona knjiga jao super i baš to delo neprocenjivo, koje si našla u .pdf. , lepo bih isključila kompjuter i rekla sebi: "Sve što si ikad volela da čitaš, naći ćeš u knjigama . Što voliš da čitaš a sada nema vremena , da se skine, znači da si proćerdala i da si trebala pametnije, sada je ionako iluzorno da pokušavaš, jer je nemoguće zbubecati u 48 h a da to kasnije bude još više haotičnije. "Kada budem shvatila da od svega šta sam htela, sam grozničavo blenula crvenih i pdbulih okica u monitor a da od navedenog nisam ni desetinu onoga čega sam htela spasila. Mislim, da na onovu svega navedenog, ne spašavam ništa. Šta imam u kompu, imam. Bieć dovoljno. Da mene i dalje raduje. A šta nemam i nije, nešto ću ponovo da nađem u umu, a nešto u biblioteci. ILi od ljudi, za koje verujem da su bili pametniji, pa računali na kataklizme ovog tipa, dok sam se ja zamajavala s sopstvenim aosom svoje duše. Nekst situejšn... Gasim kom, kuvam kaficu i svakoga koga zovem trenutačno, da čujem šta radi, me otkačinje: "Ne mogu sada, jesi ti čula da nestaje za 48 h sve, a ti bi htela da pričamo... " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Већ сам под стресом на саму помисао. Фотографије и нешто мало музике. Шта би ти downloadovao? Svakako da bih skinuo neke opere - malo videa i više mp3, to što nemam ili nisam slušao a planiram. Knjige ljudi generalno gomilaju tako da bih baš neke bitne skunuo, za ostalo imam kintu da kupim ako je baš neka bitna. Neke praktične programčiće a verovatno bih uradio i rip nekih sajtova... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 ne bih znala gde udaram... da li knjige, mozda muziku, programe, recepte, deci crtace, igrice, ma, gde znam... digla mi se kosa na glavi od same pomisli na to w.a.mozart and Srdasce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ништа. Чекао бих да га поново укључе и неутешно јецао Srdasce је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ništa. Sve što me zanima, skidam odmah, ne ostavljam za kasnije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Драгана Милошевић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Не бих скидао ништа претерано. Вратио бих се добрим, старим ЦД-има, и данима када се на њима крао заштићени садржај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Xcode Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Вратила бих се музици и развијала глас. Музику слушам гласно тако да би мој комша побего у свет. Natalija28 је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Вероватно ништа јер сам одавно одвојио два повећа HDDа на које пакујем све што нађем да вреди (по мојој процени). То је практично из два разлога - 1) не заузима много простора и 2) лако и елегантно могу да се отарасим садржаја за које се утврди да уствари нису достојни чувања. Занимљивије ми је размишљати на тему како би било да из неког разлога престане са радом комплетан енергетски систем. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Šta biste downloadovali sa internata. Интерната уместо интернета. Има пуно тема где је у називу промакло неко слово и погрешно написано. Занима ме могу ли модератори да исправе те грешке или оне остају ту да руже сајт и да се подсмевамо онима који су погрешили, или је то немогуће поправити? А знамо да је Богу све могуће, само ако хоће Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука