JESSY Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 ``Svaki je poljubac obećanje hiljade novih poljubaca. Ljubimo se u svim godišnjim dobima, u svim generacijama i na svim kontinentima; usnama prinosimo fotografije, uvojke kose, sve setne uspomene na nama dragu osobu. Pućimo usne i šaljemo oproštajne poljupce kroz vazduh, da lete poput Kupidonovih strelica.Osećamo ushićenje kada god usnama dotaknemo ono mesto na čaši koje su predhodno milovale usne drage osobe. Ružem ispisujemo grafite na zamagljenim ogledalima. Nismo mi samo sentimentalisti- ljubimo kockice pre bacanja, ljubimo amjlije za sreću, ljubimo se pod imelom; ljubimo i samo tlo pod nogama.`` Maja Trifunovic, Ненад Р., Лидија1984 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 ПОЉУБАЦ Ta čarobna riječ Od sedam slova, Uvijek nam je draga I uvijek nova. Poljubac tugu svaku lijeći. Poljubac je zamjena za hiljadu riječi Dodir usana što srca spaja, Radost i sreća kojoj nema kraja. Poljubac je melem za svaku ranu, Nečije srće na našem dlanu. Poljubac je nagrada za uspjeh u školi, Poljubac je dokaz da nas neko voli. Poljupcem nas majka iz sna budi. Poljubac je srdačan pozdrav ljudi. Poljupcem nekome dajemo priznanje, Poljubac je nagrada za uspjeh i znanje. Poljupcem sestra prati brata. Pljupcem nas iz skole čeka tata. Poljubac je žar na našem licu, Koji nas pretvara u rajsku ptiću. Duše su nam sreće pune, A srca trepere kao strune. Obrazi gore dok ruke zebu, Od poljupca živimo na sedmom nebu. Ivona Božović NovoIme, Bashful Anna, ines and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 ines је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Sve počinje poljupcem. Rađamo se u prvom poljupcu svojih roditelja, a naša najranija sjećanja jesu sjećanja na majčine nježne poljupce. Od svih poljubaca koji slijede, nijedan nije intenzivniji od prvog romantičnog poljupca. Tokom cijelog života ljubi nas sudbina, ljubav. Učimo da usnama oblikujemo svoje najstrastvenije želje. Maja Trifunovic and ines је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Poljupci su kao ljubavna pisma. Mogu se pročitati, a mogu se baciti nepročitani.Poljubac može da znači zdravo! Ili laku noć, zbogom ili dobro jutro!On znači do viđenja, nosi izdaju i smrt, ili bolest, govori dobro došli, seti me se, ili srećan put!Poljubac je zalog sreće, sećanje, laž, obećanje,ili dug sa kamatom.Vesnik radosti ili nesreće. Kroz poljubac jedno naše telo odlazi u naše drugo telo. ines је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 ines је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Bio je Božić. Djevojčica je donijela malu kutijuna poklon i rekla: “Tata, ovo je za tebe!”Tati je bilo vrlo neugodno, jer nije očekivao odćerke bilo kakav poklon, a kada je otvorio kutijui zavirio u nju, vidio je da unutra nema ničega!Jako se naljutio. Ćerku je strogo prekorio i rekaojoj: “Ako već nešto poklanjaš, onda se potrudi danešto i staviš u kutiju. Ne možeš tek tako poklanjati praznu kutiju!!”Djevojčica ga je tužno pogledala i sa suznimočima rekla: “Ali tata, kutija nije prazna. Do vrhasam je napunila poljupcima samo za tebe.”Tata je bio ganut do suza. ines је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Лидија Миленковић and ines је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Samo čovek ima razlog, logiku, srećnu sposobnost da bude sposoban da shvati čar, lepotu, izuzetno zadovoljstvo, radost, strastveno ispunjenje koje pruža poljubac! Priroda na svoj način ljubi, ali ne poseduje mozak da bi mogla da iskoristi poljubac. To može samo čovek. Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 ines, Лидија Миленковић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Poljubac ljubac poljubacRumena zora svetaTek kad osvane poljubacSaznaš da je počeo dan ljubaviPrvi poljubac je premijeraSvi ostali su reprizeKo ljubi biće poljubljenLjubavnici se ljubeDa im ne zarđaju usneLjubi ljubi aliGlavu ne gubiPoljubac treba da imaSvoju ulicu svoje ime svoje rukeSvoje pismo svoje voće svoju naduPoljubac treba da pukneDa se čuje od Severnog doJužnog pola preko ekSnagu mu dajuČetiri usneJezik te zovePazi da ne udariš u tarabeČetiri četiriUsne usneDve tvoje iDve mojeLjubi me ubij me poljupcemVaskrsni me poljupcemZgromi me zagrljajemPukni me nežno strasnoDa se zanesemDa mi se zavrtiOva spora planetaZaori mi ljubavZacrveni mi dahPucanj poljupcaKrv trešnje A onda dođuDođuDođu daniCveće v u vVene u vaziLjubav traje RajeAli poljupci se proredeVolim te volim LiGovore reči govore a-liApri-li-li LiPoljupci ćuteVeče ljubavi se bliži Svi govore o prvom poljupcuNiko ne spominje poslednjiJer je sećanje kratkoPoslednji poljubac uvek iznenadiSad mi je žaoŠto nisam znao kad jePoslednji poljubacNekako mi je promakaoTrebalo je da je poljubimDva putaJedan poljubac za brz rastanakI jedan za dugo sećanje O Li gde si sad tiMoja prva ljubaviSećaš li se vatre srcaI žara poljubacaDa li ti je kosa snežnaI da li ti se na usnamaUhvatio krvi ledIli šapat inja Moje su još vrele Seti me se 6. julaNa Dan poljubacaIzgovori moje imeI zaboravi meUsni usni usni u sebiDoba je kasnoooooo ooA januar sve bliži Juče sam bio u našoj uliciPrepoznao sam našu ulicuAli ulica nije mene Sanjaj sanjaj sanjajMiris poljupcaCvet trešnjeOdbegle gle Jedno novo ime proganja meVanjaPonovo u životVanjaPonovo na isti brodKod istog kapetanaVanja podignimo jedroSamo treba da se setimVanja gde sam te prvi putVi Vi videoNa more ore reBrodom će upravljati kapetanMoje srceVa vaj avaj VanjaJedno mesto slutimAli nisam dovoljno siguranVanja a da li ću je pronaćiMožda će ona meneJedini tragLuka bez adrese bastabalkana.com Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Ненад Р., Лидија Миленковић and Zero је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Извор слике :http://durmitor.wordpress.com/2011/07/06/prvi-poljubac/ Лидија Миленковић, Zero, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Цитат Помени @ Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/f0/8d/54/f08d545c4d54abe5f6ace5cd21b4b918.jpg ines, Бојан Сарачевић and Tavita је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.