JESSY Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 ...ок, знамо како изгледа живети данас у овој економској кризи....пара нема довољно ни за неке основне ствари...али ипак увек нађемо и одвојимо пара за нешто што нам много значи, за нешто што изузетно волимо....за нешто што нас чини срећним.... ...шта је то , за шта би дали и последњи динар...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 On 25. 1. 2014. at 19:05, JESSY рече ...ок, знамо како изгледа живети данас у овој економској кризи....пара нема довољно ни за неке основне ствари...али ипак увек нађемо и одвојимо пара за нешто што нам много значи, за нешто што изузетно волимо....за нешто што нас чини срећним.... ...шта је то , за шта би дали и последњи динар...? Кад бих дошао у ситуацију да држим "последњи" динар у руци...дао бих га првом просјаку на кога бих наишао... paliandjeo, Данче*, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
paliandjeo Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Ђуро, свака ти част! То говори доста о теби... Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 On 25. 1. 2014. at 19:31, Ђуро Станивук рече Кад бих дошао у ситуацију да држим "последњи" динар у руци...дао бих га првом просјаку на кога бих наишао... Ако је заиста тако онда 8086.gif ,волела бих да и ја то могу . Заиста не бих могла да одговорим,а да будем сасвим сигурна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 На жене,клаџу,пљуге и слично,што је својствено нама грешницима... Драшко, Ђуро Станивук, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 On 25. 1. 2014. at 19:31, Ђуро Станивук рече Кад бих дошао у ситуацију да држим "последњи" динар у руци...дао бих га првом просјаку на кога бих наишао... И то што кажеш . Кад иде јуне нек иде и уже . Данче*, Ђуро Станивук and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 On 25. 1. 2014. at 19:31, Ђуро Станивук рече Кад бих дошао у ситуацију да држим "последњи" динар у руци...дао бих га првом просјаку на кога бих наишао... mozda nisam bila dovoljno jasna...nisam mislila na tu situaciju, kad imas poslednji dinar u dzepu....pa sta bi onda uradio sa njim....vec, sta je to za sta ces uvek naci neki dinar.... evo, recimo, meni je prioritet broj jedan - knjiga.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Prvom prosjaku koga vidim na ulici ili u crkvi da zapalim svecu. Ovo i jesam dozivela bas kako i napisah! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 za zdravlje uvek bih dala i poslednju paru... Orion and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Својим најдражима би дао и више од задњег динара . Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 За музку у кафани Таша је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Za kafu sa drugaricom ili drugom I mozda bih zapalio pljugu Pa idemo dalje Mилена КШ, JESSY, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Teško je napisati, jer znam da ne bih dao na ono što bi trebalo... A opet, gledam nije mi bitno toliko za šta, nego sa kim, za koga... Ako ne bih imao sa kim da podelim to poslednje (pa bilo malo ili mnogo), ništa mi ne bi značilo... Mironosica and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 On 25. 1. 2014. at 20:49, Драшко рече Za kafu sa drugaricom ili drugom bravo....! i ja sam htela to da dopisem.... facenew22222222 Zero and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 On 25. 1. 2014. at 19:56, JESSY рече mozda nisam bila dovoljno jasna...nisam mislila na tu situaciju, kad imas poslednji dinar u dzepu....pa sta bi onda uradio sa njim....vec, sta je to za sta ces uvek naci neki dinar.... evo, recimo, meni je prioritet broj jedan - knjiga.... Погодио ме наслов...шта да ти кажем... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука