Jump to content

За шта би дали и последњи динар...?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

...ок, знамо како изгледа живети данас у овој економској кризи....пара нема довољно ни за неке основне ствари...али ипак увек нађемо и одвојимо пара за нешто што нам много значи, за нешто што изузетно волимо....за нешто што нас чини срећним....

...шта је то , за шта би дали и последњи динар...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 25. 1. 2014. at 19:05, JESSY рече

...ок, знамо како изгледа живети данас у овој економској кризи....пара нема довољно ни за неке основне ствари...али ипак увек нађемо и одвојимо пара за нешто што нам много значи, за нешто што изузетно волимо....за нешто што нас чини срећним....

...шта је то , за шта би дали и последњи динар...?

Кад бих дошао у ситуацију да држим "последњи" динар у руци...дао бих га првом просјаку на кога бих наишао...

Подели на овим сајтовима

On 25. 1. 2014. at 19:31, Ђуро Станивук рече

Кад бих дошао у ситуацију да држим "последњи" динар у руци...дао бих га првом просјаку на кога бих наишао...

Ако је заиста тако онда  8086.gif ,волела бих да и ја то могу  :) .

Заиста не бих могла да одговорим,а да будем сасвим сигурна.

Подели на овим сајтовима

На жене,клаџу,пљуге и слично,што је својствено нама грешницима... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

И то што кажеш . Кад иде јуне нек иде и уже .

Подели на овим сајтовима

mozda nisam bila dovoljno  jasna...nisam mislila na tu situaciju, kad imas poslednji dinar u dzepu....pa sta bi onda uradio sa njim....vec, sta je to za sta ces uvek naci neki dinar....

evo, recimo, meni je prioritet broj jedan - knjiga....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

za zdravlje uvek bih dala i poslednju paru...

Подели на овим сајтовима

Својим најдражима би дао и више од задњег динара .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Za kafu sa drugaricom

ili drugom

I mozda bih zapalio pljugu

Pa idemo dalje

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Teško je napisati, jer znam da ne bih dao na ono što bi trebalo... A opet, gledam nije mi bitno toliko za šta, nego sa kim, za koga... Ako ne bih imao sa kim da podelim to poslednje (pa bilo malo ili mnogo), ništa mi ne bi značilo... 

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

On 25. 1. 2014. at 20:49, Драшко рече

Za kafu sa drugaricom ili drugom

bravo....! i ja sam htela to da dopisem.... facenew22222222

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 25. 1. 2014. at 19:56, JESSY рече

mozda nisam bila dovoljno  jasna...nisam mislila na tu situaciju, kad imas poslednji dinar u dzepu....pa sta bi onda uradio sa njim....vec, sta je to za sta ces uvek naci neki dinar....

evo, recimo, meni je prioritet broj jedan - knjiga....

Погодио ме наслов...шта да ти кажем... joooj

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...