Ненад Р. Написано Јануар 30, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2016 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2016 УВЕК МЕ ИЗНОВА РАЗВАЛИ..... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Ти баш оћеш да ме де-молираш данас... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2016 On 18. 3. 2016. at 20:22, Grizzly Adams рече Ти баш оћеш да ме де-молираш данас... нећу Звонце.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Волим и ја вас! Мора да развеселимо мало, ево једна каубојска: JESSY је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука