JESSY Написано Октобар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Čudan je ovaj svet u meni kad se od lišća zazeleni ili poplavi kao svila od dečije kose i ptičjih krila. Čudan je ovaj svet u meni kad sve požuti i porumeni. Van mene dosta boja živi. Van mene katkad svet i posivi, ili se smrači i naoblači. Dobro je zato što postoje i ove moje lepše boje. I neki osmeh sunčan i plah. I vetar nečujan kao dah. Pa sve kad trne i sve kad svene, kad tmurno izgleda svet oko mene, u meni živi sto vatrometa nekakvog šarenijeg i lepšeg sveta. Ponekad želim da podelim moje rumeno sa gradom celim, i moje belo sa žutom travom, i moje žuto sa noći plavom, i moje plavo sa rekom snenom... Jedino čuvam ono zeleno za neke oči što nisu moje, al' iz njih rastu, odavno rastu sve druge oči i druge boje. Mika Antić Nina 777, nana, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Трагедија младалачке идеализације вољене особе. Данак неискуству. Nina 777 and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Трагедија младалачке идеализације вољене особе. Данак неискуству. Тако тумачиш ову песму? Имаче ми је песма најкул од свих Ђокиних...... Ђока из д бест у раним опусима. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Тако тумачиш ову песму? Имаче ми је песма најкул од свих Ђокиних...... Ђока из д бест у раним опусима. Контам да се спетљао сваки пут кад је види зато што га опчини жена коју је идеализовао до велике мере. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BEJSkw8h_Cc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 ...Каква тужна хумореска... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Malo moje ćudljivo... Pusti šta je bilo, ne budi zlopamtilo... Obići svet je zbog tog uzbudljivo... Da bi se ovde vratilo... Digni tu lepu glavu... Pogledaj me bar... U suzici što blista čuda se trista vide... Tvoja je sreća samo tvoja stvar... Al zato tvoja tuga... To je već priča druga... To na moj račun ide... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Pa smo se najzad sreli ona i ja - Shvatih: Boze, ovo je sazvezdje Za nju provincija Srce stade kao dete Da se otima Trazili smo se Po prethodnim zivotima Ostavih iza sebe svet zablude Promasaje koji tise Prosto, lako, K'o neko beznacajno pristaniste O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim Opet bih uzeo kostim vecnog decaka I opet bih smislio kako da prodangubim Dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Rassoban and Дуња је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Rassoban, JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Šta sam uradio?Kakva tužna humoreska!Gradioispod gradova od peskadubok bezdan bez dna. Караконџула and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Nemate vi pojma, braćo draga! Rassoban and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука