RYLAH Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Караконџула, Rassoban and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Rassoban, RYLAH, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Rassoban, Караконџула, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Rassoban, RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Данче* and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Данче* and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2014 Prkoseci zakonu gravitacije u njenom oku je blistalamalena suza a onda se ipak otkinula i nestala putujuci kraj nosica.Znam.. more je potopilo Atlantidu i krckajuci stene kao lesnike isaralo lokalnu planetu.Brzaci lome turbine.. a mutne velike reke nakrive sesir pa potope Kinu i Indiju kao veliki ves.I nikom nista...Ali... suza je kraljica. Suza je najmocnija vodena sila. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ne...Nismo mi bili ljubavnici...Nikad...Samo smo se ponekad malo gledali, kad nas nisu gledali...I to je sve...Oboje smo nosili na lančiću po polovinu jedne davno polomljene tajne, ali nismo pokušavalida je sastavimo, ko zna zašto, i ta tajna lebdela je nad desetogodišnjim okeanom prošlog vremena kaoukleta lađa...Negde ovde daleko...Negde tame blizu...Ni na nebu, ni na zemlji...Nikad mi nismo bili ljubavnici…Samo smo se ponekad, u nocima punog meseca malo trazili po dugim talasnim duzinama Ceznje… I to je sve… ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 I, više nego dovoljno godina kasnije, možda nečija, možda proseda, možda bez ikoga, ti ćeš ugledati belog leptira na jorgovanu, i širom otvoriti prozore mameći ga da ti sobu opraši polenom i prolećem. A ulicom će upravo prolaziti mali Cigan sa violom, videćeš samo drozdovo pero na šeširu kako promiče za šimširom, i začućeš Neku Staru Dobru Nepoznatu Pesmu, koju prvi put slušaš, a godinama je znaš...I zaplakaćeš istog časa...I najzad shvatiti kako sam te voleo. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BEJSkw8h_Cc Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука