JESSY Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Danas, 25. januara je dan kada se fanovi i prijatelji širom regiona prisećaju svog najomiljenijeg pevača, princa Balkana. Ovim rečima mnogi su nazivali makedonsku muzičku zvezdu, koji bi da je živ sutra slavio 33. rođendan. Iako nas je prerano napustio sa svega 26 godina, Toše Proeski iza sebe je ostavio bogatu muzičku ostavštinu, a njegove kolege muzičari i prijatelji, za Tošu imaju samo reči hvale. Toše Proeski bio je izniman vokal, s posebnom bojom glasa koju je pratila jaka emocija i lagana melanholija pa su u njegovim pesmama mnogi pronašli sebe. Veliki čovek i humanist, tek je mali deo svega onoga što je Toše bio za života. Mladić koga je pre svega krasila skromnost, uvek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude. Njegove reči Ne želm da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog čoveka, ali i onima koji nisu imali tu priliku. http://www.story.rs *Blue*, ines, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 NEKA MU BOG PODARI VECNO CARSTVO! <3 <3 <3 JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Danas, 25. januara je dan kada se fanovi i prijatelji širom regiona prisećaju svog najomiljenijeg pevača, princa Balkana. Ovim rečima mnogi su nazivali makedonsku muzičku zvezdu, koji bi da je živ sutra slavio 33. rođendan. Iako nas je prerano napustio sa svega 26 godina, Toše Proeski iza sebe je ostavio bogatu muzičku ostavštinu, a njegove kolege muzičari i prijatelji, za Tošu imaju samo reči hvale. Toše Proeski bio je izniman vokal, s posebnom bojom glasa koju je pratila jaka emocija i lagana melanholija pa su u njegovim pesmama mnogi pronašli sebe. Veliki čovek i humanist, tek je mali deo svega onoga što je Toše bio za života. Mladić koga je pre svega krasila skromnost, uvek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude. Njegove reči Ne želm da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog čoveka, ali i onima koji nisu imali tu priliku. http://www.story.rs ...njega sam lično upoznala sredinom juna te iste godine kada je poginio...bio je hrvatski radijski festival na otoku Hvaru gde sam ja tada radila na sezoni...on je bio smešten privatno u jednoj unajmljenoj kući blizu našeg smeštaja za radnike...eto slučajno smo se sreli na ulici, bilo je moje malo društvo tada samnom i upoznali smo se s njim, popričali, onda naveče on je pevao pesmu Igra bez granica... JESSY, -Владимир-, @Amin and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 njega sam lično upoznala sredinom juna te iste godine kada je poginio. imala si tu srecu da dotaknes tako divnu dusu..... :0442_feel: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Када вам одузму све,остаће вам две руке.Спојите их једна до другу за молитву.Тада бићете најаћи.-Тоше Проески Лапис Лазули and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 nije fer!!!oni gore imaju vojske andjela morali su bas i Ovog da nam uzmu!!!!(inace nikad ne praktikujem ovu vrstu teen patetike,ali nemam sa cime drugim da Ga uporedim) JESSY, Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Лапис Лазули and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Meni srcu najdraza Tosetova pesma! Лапис Лазули and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 mislila sam da preskocim komentarisanje,ali ne odoleh iskusenju. elem,mene i dan danas boli njegova smrt...i cim cujem neku pesmu menjam jer bas boli... JESSY је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука