Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не капирам што сви мрзе Коштуницу и Дсс...и леви и десни ...

Човек није обавештен јер не иде по страним амбасадама, нити добија било какве упуства са стране...

Апсолутно ничим није компромитован,мрзели га или волели убедљиво најдоследнији политачар у Србији и далеко најслабије заступљени у медијима.

Иначе знам да је раније ишао је у Невски на литургије...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Човек није обавештен јер не иде по страним амбасадама, нити добија било какве упуства са стране...

Апсолутно ничим није компромитован,мрзели га или волели најдоследнији политачар у Србији и далеко најслабије заступљени у медијима.

Pa sve je to OK ali covek nema sarma ...sta da se radi ...nije za publiku i javne nastupe. On je politicar za neku razvijenu demokratiju a ne za Srbiju ...

Za nas su Vucic i Dacic idelana kombinacija. Taman koliko treba neobrazovani, vole da kraduckaju ali ne previse i sjajno se foliraju da su posteni ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Апсолутно ничим није компромитован,мрзели га или волели убедљиво најдоследнији политачар у Србији и далеко најслабије заступљени у медијима.

Sad sam gledao na B92, usred konferencije kad je pominjao kako ovi za svake pregovore sa Siptarima dobijaju instrukcije iz Brisela, prekinuse ga reklame...

I rekao ja ono sto se i ja plasim. Kako su ovi unistavali Srbiju ove 2 godine, za 4 godine nece vise biti Srbije kakvu je znamo (ili tako nekako).

Подели на овим сајтовима

Ja ga ne gotivim jer ima ocajan izbor kadrova. Npr.

E sad, ako me neko pita okle znam - bliski izvori. :)

Neko blizak mojoj porodoci je kadar dss-a. Ako za nekog znam da je nemoralan, to je on, i znam sta je sve radio i danas je idalje on kadar dss-a.

Ako oni mogu takvog coveka da stave na poziciju... nemaj uni oni bas neke kvalitete.

Druga svar, odbacili su kompletan program, da bi se fokusirali na kosovo. Ko i mnogi drugi pravnici, kostun se fokusira na nepravdu koja je ucijena nasoj zemlji. Umesto da je prihvate i gledaju kako da pocupaju situaciju, oni bi da isteruju pravdu.

To je dalu snagu raznoraznim dverima, vucicima, nikolicima.

Eto ukratko, zato ih ne gotivim.

BG: SNS 63, DS+SPS+DSS 47

Оd stranaka koje ostaju ispod cenzusa Dveri su najuspešnije, ispred NDS i LDP.....................

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=16&nav_category=11&nav_id=824629

bravo postojite sto godina, dizete najvecu galamu i prvi ste medju najgorima. :D

Veliki uspeh. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ово је статус једног фб пријатеља са којим се у потпунисти слажем:

SNS je mainstream stranka koja će bez ikakvih suštinskih odstupanja sprovoditi agendu globalnih institucija krupnog kapitala. Radiće sve što rade marionetske vlade širom jugoistočne Evrope. Ukoliko niste ubeđeni levičar, a ovde malo takvih vidim, ne razumem čemu drama, koja dominira mojim news feed-om? Mene savršeno baš briga da li će tu politiku sprovoditi Vučić, Čeda, Tadić ili Đilas, ne znam što se vi potresate.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ajde sada da mi čestitate :D Lepo sam vam pre neki dan rekao srpski narod je okrenut zapadu i ovo je njegova pobeda. Ovo je apsolutni trijumf i nastavak evropskih integracija. Naprednjačko otimanje glasača SRS dovelo je do toga da i taj deo birača bude apsolutno za EU i narod je sada to potvrdio :D  Iskreno i meni je ovo neverovatno plašio sam se da li će ljudi zbog Kosova možda ipak ojačati desnicu jer jasno je šta je vlast uradila u Briselu ali narod me iznenadio, rekao je jasno šta misli o Kosovu. Dveri DSS halo ima li koga kod kuće ?????

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Nastavak evropskih integracija i potpuno izbacivanje antievropskih stranaka iz Narodne Skupštine Srbije i što je najvažnije narod je pokazao šta misli o Kosovu, glasao je za one koji su prihvatili relnost a to je da je Kosovo izgubljeno, iskreno meni je žao ali šta da se radi, Vojvodina je za mene više sveta od Kosova oduvek bila i ostaće.

srbija_EU.jpg

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...