Juanito Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ма и Европа је обична селендра за САД. А Русија је ко оно забачено планинско село где још није стигла вода и струја... Evropa je drugačija od SAD. I beskonačno birokratskija. Ali nikako selendra. Da nije bilo Hitlera, naučne radove bismo čitali na nemačkom, a verujem da bismo možda i programirali na nemačkom ili bar i na jednom i na drugom jeziku. Kad se u Evropi rađala nova fizika, na američkim univerzitetima se jedva predavala ona viševekovna. Šta će im to... A delovi Amerike su neviđena selendra. Selendra na kub. Amerika ima mnogo dobrih stvari i podosta loših. Verovatno najgora je ta koju si ti upravo demonstrirao - samo oni valjaju, a svi su drugi selendra. Istina je da oni te druge nisu videli jer uglavnom nisu svesni da uopšte postoji nešto izvan njihovih granica. Najgore od svega je da umisliš da si najvredniji samo zato što imaš vrednost x koju drugi nema. Ili još gore, da misliš da je vrednost x jedina vrednost. GeniusAtWork, Justin Waters, Crveni Baron and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Какве сад имају избори везе са Русијом? Него вако геополитички, Јевропа између Русије и Америке има много да награише... Неће се одцепљивати од Русије или Америке ни једна земља и припајати Јевропи ал обратно се већ дешава. А Јевропа ће се тек цепати уздуж и попреко . Лепо ја рекох Косово је грдно судилиште за вас свијет а ви се церекате ( кад мозга немате, шта бисте друго) . Сад по косовском сценарију Руси и Амери има да изделе целу Јевропу тукући се међу се. Јевропљани да нису били кукавице требали су чувати то Косово ко да је њиово а не наше. Ал вако пролазе сваке кукавице у историји. Данас Крим, сутра Венеција, прекосутра Шкотистан, има Јевропа да буде сва од разних Сан Марина состављена и подељена између руског гаса и "америчке" нафте. све си набројо брате од шкотистана до сан марина једино моју крајину си прескочио а то ти је једнако као да си окрено атомску бомбу према мени, ал ај ја праштам ,ја сам православац Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Evropa je drugačija od SAD. I beskonačno birokratskija. Ali nikako selendra. Da nije bilo Hitlera, naučne radove bismo čitali na nemačkom, a verujem da bismo možda i programirali na nemačkom ili bar i na jednom i na drugom jeziku. Kad se u Evropi rađala nova fizika, na američkim univerzitetima se jedva predavala ona viševekovna. Šta će im to... A delovi Amerike su neviđena selendra. Selendra na kub. Amerika ima mnogo dobrih stvari i podosta loših. Verovatno najgora je ta koju si ti upravo demonstrirao - samo oni valjaju, a svi su drugi selendra. Istina je da oni te druge nisu videli jer uglavnom nisu svesni da uopšte postoji nešto izvan njihovih granica. Najgore od svega je da umisliš da si najvredniji samo zato što imaš vrednost x koju drugi nema. Ili još gore, da misliš da je vrednost x jedina vrednost. па америка и јесте њемачки абортус пропали, ако прочешљаш етничку структуру америке добићеш 50 % шваба, а њемачки језик је за длаку требао бити службени у америци, мало је фалило Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 па америка и јесте њемачки абортус пропали, ако прочешљаш етничку структуру америке добићеш 50 % шваба, а њемачки језик је за длаку требао бити службени у америци, мало је фалило Грешиш. Јер од тад до сад се толико људи доселило у Америку да то уопште више није та "етничка структура" Друга ствар ти Немци који су завршили у америке су ко и они Амиши, то су биле превасходно разне протестантске секте а најмање римокатолици или традиционални протестанти. Тако да то и нису баш ови Немци које ми у Јевропе познајемо као Немце, заправо њих су ти немци мање више и отерали у Америку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Грешиш. Јер од тад до сад се толико људи доселило у Америку да то уопште више није та "етничка структура" Друга ствар ти Немци који су завршили у америке су ко и они Амиши, то су биле превасходно разне протестантске секте а најмање римокатолици или традиционални протестанти. Тако да то и нису баш ови Немци које ми у Јевропе познајемо као Немце, заправо њих су ти немци мање више и отерали у Америку. ma znam nego zloupotrebljavam procese naseljavanja amerike... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 http://betype.co/post/76778769311/tape-type-by-dsorder-xevi-polo Пг, Milan Nikolic and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Ја и даље не могу да верујем да Радуловић није прешао цензус. Све сам се синоћ надао да ће доћи неки гласови који ће преокренути ствар и Сашу ипак убацити у парлемент, али се ипак испоставило да овај глупи народ не види даље од носа! За ову земљу дефинитивно више нема наде! Сутра идем до прве амбасаде на коју наиђем и тражим да се иселим било где из ове шугаве земље! Treba restartovati izbore .. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Из поверљивих извора блиски нашем вођи, процурела је информација да се ускоро уводи нови-стари обавезни поздрав: Ovakav pozdrav pravolsavci nisu nikada imali. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Vidi se da je na pravim vrednostima ponikla trenutno najjaca politicka stranka u Srbiji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Cuo sam jedino logicno objasnjenje zasto su ovi dobili izbore. Kljucni faktor je HAARP. Пг, Млађони, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Cuo sam jedino logicno objasnjenje zasto su ovi dobili izbore. Kljucni faktor je HAARP. Демант. Колега RYLAH има заштиту на глави а и он је неколико пута пис`о истину да је Вучић урадио највише и да се искрено бори против корупције и криминала... Милан Ракић, Crveni Baron, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Демант. Колега RYLAH има заштиту на глави а и он је неколико пута пис`о истину да је Вучић урадио највише и да се искрено бори против корупције и криминала... То што ми ХААРП не може ништа, не мора да значи да одбијам уплате за ботовање. Crveni Baron, зеленизуб, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Ako peres redovno zube, dzaba ti šešir. Fluorid iz paste za zube ima sličan efekat kao HAARP. Ovo je stvarno dobro, lakše je kad je neko drugi kriv a ne mi sami. Ja se danima bijem u prsi i posipam pepelom, a sad znam da nije do mene/nas. Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Ako peres redovno zube, dzaba ti šešir. Fluorid iz paste za zube ima sličan efekat kao HAARP. Ту сам их зезнуо, не перем зубе! Милан Ракић, Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Poptuno je nevazno sta je bilo u istoriji sa aspekta medjunarodnog prava. Није. Друга је ствар што ово никада неће стићи до МСП, а и када би стигло до МСП, расправа никада не би била праведна (јачи је увек у праву), али према међународном јавном праву, историјски контекст је више него битан у свим случајевима. Увек се гледа комплетна хронологија, са свим битним одредницама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука