feeble Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Jedina sansa je da Dveri veceras podignu revoluciju, kad vec stoje napolju. Drugog spasa nam nema... RYLAH and Walter је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Jedina sansa je da Dveri veceras podignu revoluciju, kad vec stoje napolju. Drugog spasa nam nema... http://srbin.info/2014/03/16/izbori-apsolutna-pobeda-sns-dveri-se-bore-da-udu-u-beogradsku-skupstinu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Jedina sansa je da Dveri veceras podignu revoluciju, kad vec stoje napolju. Drugog spasa nam nema... a s kime brate, s kime, vidiš da je narodu ispran mozak totalno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Da li ti znas kakvo je SNS zlo? Ako si covek nacionalista, kao sto mislim da jesi, onda ne znam sto su ti ovi bolji od jurisnika... ja jesam nacionalista alo sam na prvom mestu demokrata i postujem iznad svega rezultate izbora. kada imas nedefinisanu situaciju, puno maloh stranaka, koalicije , sve je tu nesto nesigurno, neodluceno ...Ovde je sve vise nego ocigledno, SNS je pobedio sa 3:0 sve ostale i stvar je tu potpuno jasna,narod je glasao i pokazao svoju volju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Jedina sansa je da Dveri veceras podignu revoluciju, kad vec stoje napolju. Drugog spasa nam nema... И ти си врх трол, само кад оћеш Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 "Mnogi ljudi, gotovo niko, ne doživi ovo što sam danas doživeo, da imamo više glasova i od Miloševićeve liste iz 1990." Aleksandar Vučić Balakaha Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Pravo lice izbora u Srbiji! https://sr-rs.facebook.com/krvsuzeiznoj Млађони, Ленка* and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Нема од ове Србије ништа, све нове потурице (још опасније него старе) како их је Св. Николај Велимировић описао. Најбоље је да се селим у Русију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Нема од ове Србије ништа, све нове потурице (још опасније него старе) како их је Св. Николај Велимировић описао. Најбоље је да се селим у Русију. I ja mislim feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ма, ми што имамо своје, и кућу и посао и довољно пара ћемо лако. Брину ме ови што тек треба да се доказују, како ће доћи до посла, док се не намире сви заслужни, па стаж у странци...туга. Таша, feeble, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 `оће л` напредњаци имати довољно кадрова за посланике? Manolis, Crveni Baron, ИгорМ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Дефинитивно нас краду - на бирачком месту у Раковици где имам резултате ми смо - трећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 `оће л` напредњаци имати довољно кадрова за посланике? Ко је све био посланик у Србији, имаће за три сазива. Manolis, Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Дефинитивно нас краду - на бирачком месту у Раковици где имам резултате ми смо - трећи. A more bit da nije reprezentativan uzorak, sto bi reko Cesid... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ko hoce tortu moze u stab SNS-a ...dele se slatkisi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука