Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Овако ће изгледати поглед са Куле: Београд са 220 метара висине Извор http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/448642/Ovako-ce-izgledati-pogled-sa-Kule-Beograd-sa-220-metara-visine Коначно ће спајдермен моћи да се креће по граду... Млађони, -Владимир-, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Поглед са минарета :Р УУууууу сурово брате..сурово.. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Коначно ће спајдермен моћи да се креће по граду... To li je znaci fora sa tim tornjem.. borba protiv kriminala... jes vala.. po njujorku lako da se pentra po onim oblakoderima, ovaj beograd je prosecno visok 20 metra... nit ima metro za nindza kornjace, nit zgrade za spajdermena.. Mora se stvore uslovi neki osnovni.. -Владимир-, Ђуро Станивук and Manolis је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 A sta mislite da izbije svetski rat izmedju "Zapada" i Rusije (koju su već sistematski mudro opkolili), ponavlja se po nas istorija Drugog svetskog rata, jer oni koji su bili na strani fašista i sada bi bili protiv Rusije, a naš narod bi vecinom bio za Rusiju, te u slučaju rata centralizovana baze podataka građana srpske nacionalnosti bile bi zloupotrebljene od okupatora (jer bi nas opet isti okupirali) i do te mere zloupotrebili ono da Srbina ne bi ostalo u životu, narod se sakriti ne bi uspeo. Misliš da nemaju spremljeno gašenje baze podataka, bez repova u slučaju okupacije? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 мерцедес: florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Него има неко овде ко верује да можемо ми мало да се неутралишемо, створимо добру привредну атмосферу у Србији и да ЕУ и РУсија дођу код нас а не ми да трчкарамо код њих. Ја сам ето од скоро баталио тај став да нам је ЕУ неопходна. Нисам анти еу, нити анти русија.. нисам анти ништа нити про ништа. Већ да видимо ко ће већу корист да нам направи, ал неки реалну а не неку бајковиту.... па онда да се одлучимо. Жика је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Баците поглед на ову анализу... http://dostajebilorestart.org/sasa-radulovic-objavio-rezultate-analize-zastupljenosti-stranaka-u-medijima-rts1-tv-b92-tv-pink-za-period-0d-2-6-marta-2014/ florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Sad pred izbore koliko najavljuju novih radnih mesta, moraće i penzionere da ponovo zaposle. Manolis, Млађони, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Avocado, Ђуро Станивук, florenntina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ovo je trol Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Сад ћу да ти пошаљем на приватну једну.. само да је нађем није за јавност oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Него има неко овде ко верује да можемо ми мало да се неутралишемо, створимо добру привредну атмосферу у Србији и да ЕУ и РУсија дођу код нас а не ми да трчкарамо код њих. Ја сам ето од скоро баталио тај став да нам је ЕУ неопходна. Нисам анти еу, нити анти русија.. нисам анти ништа нити про ништа. Већ да видимо ко ће већу корист да нам направи, ал неки реалну а не неку бајковиту.... па онда да се одлучимо. Nece niko, nisu to zemlje plemica iz kitajske legende treba sami da radimo na tome, nema nista dzabe gde su velike pare. Za prve dve recenice svaka cast sto si napokon shvatio Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Nece niko, nisu to zemlje plemica iz kitajske legende, treba sami da radimo na tome, nema nista dzabe gde su velike pare. Za prve dve recenice svaka cast sto si napokon shvatio. Ниси ме разумео, ко год оће да сарађује и ради са и кроз српску привреду да заједно напредујемо - добродшао је. САмо је економија заједничке поштене сарадње добра. Дакле небитно је колико има пара и то што хоће да заради, ако и ми зарађујемо у процесу и ако нам је исплативо. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ondak si bzvze sklepao recenicu, ovo je visak: "... па онда да се одлучимо." Nema sta da se odlucuje, dobar si sa svima koji zele da rade posteno sa tobom, najobicnija trgovina, lepo vama lepo nama So Sabi! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Onda si bzvze sklepao recenicu, ovo je visak: "... па онда да се одлучимо." Nema sta da se odlucuje, dobar si sa svima koji zele da rade posteno sa tobom, najobicnija trgovina, lepo vama lepo nama So Sabi! Лако је то објаснити мени, али видиш да у друштву имамо елементарно неслагање, по мени је европско тржиште оно које има много више да нам понуди него Руско. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука