Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1911771_10152199286313442_241147809_n.jp

Danas saznajem da SRS ima po istraživanjima oko 2,6%  a isto toliko i Dveri.

Znači zajedno bi prešli cenzus. Odvojeno opet ispod cenzusa...

I onda se setim Brajanovog žitija i Judejskog nacionalnog fronta i nasuprot njima nacionalnog fronta judeja.

:D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1911771_10152199286313442_241147809_n.jp

Danas saznajem da SRS ima po istraživanjima oko 2,6%  a isto toliko i Dveri.

Znači zajedno bi prešli cenzus. Odvojeno opet ispod cenzusa...

I onda se setim Brajanovog žitija i Judejskog nacionalnog fronta i nasuprot njima nacionalnog fronta judeja.

A ova cela pita, je l ona doseze 50% ljudi s pravom glasa?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Pa kojom magijom URS 5.1%? Nikad se necemo otarasiti ovog Dinkica. Mozda je upalilo ono sa neverovatnim obecanjima :)

Vidi URS nije Dinkić. To ti je jedna jako čudnovata partija, tu skoro svako može sam za sebe, posebno Verko, posebno Grubjšićka, posebno Kalanovićka...

Imaju dosta kadrova i uvek naprave neki surprajs na izborima. Prošli put na izborima startna pozicija im je bila 0,9% pa su prešli cenzus.

Tako da sa njima se nikad ne zna.

Подели на овим сајтовима

A ova cela pita, je l ona doseze 50% ljudi s pravom glasa?

Znaš kako kad naše agencije rade ova "istraživanja" to su uvek naručena istraživanja. To ti je ko ono kad Palma veli mi donosimo koaliciji PUPS-SPS-JS 200 000 glasova, a onda Krkababić veli mi donosimo 300 000 i na kraju Ivica pita pa dobro da li to znači de ćemo imati 2 000 000 glasača za našu koaliciju ili možda da SPS ne donosi ništa?

Znači kad naše agencije rade ove analize to nije 50% ljudi sa pravom glasa to ti je brate 800%

Подели на овим сајтовима

1. Rođen sam u Nišu. Nisam znao da je danas u 17h miting SNSa u Nišu, a iskreno i nije me zanimalo, nisam njihov glasač. Sinoć sam osetio potrebu i otišao u Park Svetog Save da zapalim sveću za Vuka Stoiljkovića. Proveo sam nešto više od sat vremena tamo, za to vreme se par ljudi popelo na žardinjere oko nas i održalo kratak govor o Vuku, sistemu vrednosti u Srbiji, strahu, o manje-više svemu što su našli za shodno da kažu u datom trenutku. U jednom trenutku je jedna žena stala na tu improvizovanu govornicu i rekla da se skupimo ponovo za Vuka danas u 17h ispred Hale Čair. Bio sam zbunjen, sledeći skup je zakazan sa subotu, u centru grada u 12h. Sad mi je jasno. Bili smo pozvani da pravimo gužvu na mitingu SNSa. Da li vam je išta sveto? 

(ima li nam spasa?, 14. februar 2014 18:05) 

Da se i ja oglasim povodom prethodne tvrdnje da je sve navedeno istina a mislim da se ta žena oglasila kao nekakav profesor u nekoj školi, uglavnom sramota i neka vam je na čast i vama i onom Vučiću.

(Shearer14. februar 2014 18:59)

# Link komentara

Nikad mi nije bilo ovoliko muka od izbora i politicara. Bez obzira sto je mozda ovo i kontrakampanja i podmetanje, jer ne mogu da shvatim da neko moze ovo da radi. A od komentara botova pocinjem da ludim :)

Подели на овим сајтовима

Trebamo ukinuti Srbiju s ovu stranu Drine... i pripojiti je Republici Srpskoj 

Sve ostale opcije su samo nastavak ronjenja i duboookog potonuća u ..da ne kažem čemu

Još Radmilović (vidi sliku :) ) je govorio o tome ... 

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Trebamo ukinuti Srbiju s ovu stranu Drine... i pripojiti je Republici Srpskoj 

Sve ostale opcije su samo nastavak ronjenja i duboookog potonuća u ..da ne kažem čemu

Još Radmilović (vidi sliku :) ) je govorio o tome ... 

amin-nas

Дакле, Додика за председника (премијера, штагод, не разумем се, тотално сам аполитичан) ;)

Objavljivanje rejtinga je deo kampanje, verovanje u te projekcije je dokaz izmanipulisanosti.   Možemo samo da se nadamo da ldp i urs neće preći cenzus, ali svakako sledi malo drugačiji raslet nego što se predviđa.

Има ли теоретске шансе, због броја странака и излазности, да нико не пређе цензус? 

Ја сам за ту опцију!

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

У име моје породице, желим да захвалим странкама на дељењу пропагандног материјала, пошто имам детету шта од бајки да читам пред спавање.

На пример, колико снс мисли на децу, видео сам данас где је било 7 штандова снс, на простору од 20 квадрата, где су делили бајке за наше најмлађе. А ни остали нису бољи, тј гори.

http://www.youtube.com/watch?v=8j3Bcl9avEE

Него шта мислите, да ли има шансе да нас опет пређу.

Jel neko primetio da ovde ima SNS-a samo na par sekundi a nema uopšte njihove buduće neveste (LDP)?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...