Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

29 minutes ago, Жељко рече

Rile reci mi koji osnov za tužbu ima Radulović protiv sajta Vidovdan zato što smo prenosili sa drugih sajtove tekstove i vesti vezano za njega.

U nekim od tih tekstova je optuživan za neku kintu, ne znam tačno šta sad, ono tipa stečajni upravnik, bla, bla.

Pri tom na vidovdanu nema ni jedan autorski tekst koji se bavi Radulovićem, niti je Radulović ikad bio meta Vidovdana.

Поашљи ми тужбу кад буде стигла, да видимо на шта су се тачно позивали, не знам сад напамет.

Углавном, смисао тих тужби против свих који су преносили је само као код оне Вучићеве изложбе, да се покаже да има нека белосвецка завера против ДЈБ, који је сламка међу вихорове, сирак тужни без ниђе никога, и може да се деси да су тужбе против оних који су само преносили тако и направљене, да би после могли да кукају и на судство које их малтретира и гуши, и тако додатно поларизују своје ботове.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Жељко рече

Rile reci mi koji osnov za tužbu ima Radulović protiv sajta Vidovdan zato što smo prenosili sa drugih sajtove tekstove i vesti vezano za njega.

U nekim od tih tekstova je optuživan za neku kintu, ne znam tačno šta sad, ono tipa stečajni upravnik, bla, bla.

Pri tom na vidovdanu nema ni jedan autorski tekst koji se bavi Radulovićem, niti je Radulović ikad bio meta Vidovdana.

Mogu da mislim da ste ga na vidovdanu argumentovano i civilizovano kritikovali :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, cloudking рече

Mogu da mislim da ste ga na vidovdanu argumentovano i civilizovano kritikovali :D

Види, нисмо га уопште критиковали, барем да јесмо па не би сад жалили што нисмо. А што се тиче твојих балезгања на рачун Видовдана могу ти само рећи прво скочи па онда реци хоп. То јест иди право па ишчитај сајт па онда дели критике, овако само шукеташ.

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Жељко рече

Види, нисмо га уопште критиковали, барем да јесмо па не би сад жалили што нисмо. А што се тиче твојих балезгања на рачун Видовдана могу ти само рећи прво скочи па онда реци хоп. То јест иди право па ишчитај сајт па онда дели критике, овако само шукеташ.

Nema potrebe... Ja kad tebe iznerviram, vec mi dan ispunjen :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sa facebook stranice "Dosta je bilo":

Da li znate koliko je MILION dolara? U Kaliforniji je lista onih koji duguju porez javna. Pogledajte je. Prvi na listi duguje 12 miliona dolara, 10-ti duguje 2 miliona dolara, 25-ti duguje manje od milion dolara.

Saša Radulović ne duguje nijedan dolar za porez bilo kome.

http://publicrecords.onlinesearches.com/view/lid/146302

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Sa facebook stranice "Dosta je bilo":

Da li znate koliko je MILION dolara? U Kaliforniji je lista onih koji duguju porez javna. Pogledajte je. Prvi na listi duguje 12 miliona dolara, 10-ti duguje 2 miliona dolara, 25-ti duguje manje od milion dolara.

Saša Radulović ne duguje nijedan dolar za porez bilo kome.

http://publicrecords.onlinesearches.com/view/lid/146302

Here is a partial list of exempt documents:

• Preliminary drafts of intra-agency memoranda not retained by us in the normal course of business.
  • Records pertaining to open litigation.

https://www.ftb.ca.gov/aboutFTB/Public_Records_Act/index.shtml?WT.mc_id=Footer_CPRA

Што ће рећи да се тамо не приказују они који су гоњени преко суда, па и даље немамо потврду да она информација о осуди против Радуловића није истинита.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, RYLAH рече

Here is a partial list of exempt documents:

• Preliminary drafts of intra-agency memoranda not retained by us in the normal course of business.
  • Records pertaining to open litigation.

https://www.ftb.ca.gov/aboutFTB/Public_Records_Act/index.shtml?WT.mc_id=Footer_CPRA

Што ће рећи да се тамо не приказују они који су гоњени преко суда, па и даље немамо потврду да она информација о осуди против Радуловића није истинита.

Da, vrijeme je da on izadje i kaze detalje kao sto je i obecao:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Коментари са ДЈБ ФБ странице:

Darko Srebotnik Ovo nije lista federalnih duznika. Kakvo spinovanje jbt.

Dosta je bilo Radimo na tome. To nije tako jednostavno kako vam se čini. Saša je otišao iz Amerike pre 15 godina. Preko interneta ne može. Objavićemo sve naravno. U međuvremeno objavljujemo ono što imamo.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, RYLAH рече

Коментари са ДЈБ ФБ странице:

Darko Srebotnik Ovo nije lista federalnih duznika. Kakvo spinovanje jbt.

Dosta je bilo Radimo na tome. To nije tako jednostavno kako vam se čini. Saša je otišao iz Amerike pre 15 godina. Preko interneta ne može. Objavićemo sve naravno. U međuvremeno objavljujemo ono što imamo.

Pa najvise ga kritikuju njegove pristalice, hehehheehe, jedva cekam da cujem njegovo objasnjenje. Kao radimo na tome, hehehhe:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...