Juanito Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Значи вак'o. Имамо тему о Радуловићу. Тема по самој својој природи има везе с капитализмом и либерализмом, те је тај део добро покривен. Сад је кренуло и о гејевима. Оно што је остало да се покрије је, наравно, еволуција, па да почнем. Саша Радуловић јако лоше разуме еволуцију, науку, философију науке итд. и истовремено је јако набеђен и тврдоглав човек, што се може видети из овог текста и дискусије. -Владимир-, Avocado, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 18 minutes ago, Ћириличар рече http://whatweknow.law.columbia.edu/topics/lgbt-equality/what-does-the-scholarly-research-say-about-the-wellbeing-of-children-with-gay-or-lesbian-parents/ Ево, на Гуглу одмах ми је ово избацило. Па још и ово, из Аустралије, са универзитета у Мелбурну: http://www.salon.com/2014/07/06/worlds_largest_study_on_same_sex_parents_finds_kids_are_healthier_and_happier_than_peers/ " Или да турим принтскрин, лакше је: Spoiler То сам читала и ако си и ти читао приметићеш да доводи до закључка да, иако испитаници не живе у традиционалне породице са родитељима супротног пола, свесни су родних улога у друштву и шта други очекују од улога. Међутим, стиче се утисак да су само свесни родних улога и да знају за њих, али не као нешто што се односи на њих. У поређењу са онима који имају и мајку и оца, нису директно изразили недостатак другог пола, јер мисле да њихове породице функционишу тако како функционишу. Ипак, радознали су за појединим аспектима улоге оца. То не говори о томе да ли су израсла у "хетеросексуална" бића и у "толиком" броју. Толико, да не водим тему у оф. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 1 hour ago, Juan рече Значи вак'o. Имамо тему о Радуловићу. Тема по самој својој природи има везе с капитализмом и либерализмом, те је тај део добро покривен. Сад је кренуло и о гејевима. Оно што је остало да се покрије је, наравно, еволуција, па да почнем. Саша Радуловић јако лоше разуме еволуцију, науку, философију науке итд. и истовремено је јако набеђен и тврдоглав човек, што се може видети из овог текста и дискусије. Морамо мало измиксат ствари Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 1 hour ago, Тања1 рече То сам читала и ако си и ти читао приметићеш да доводи до закључка да, иако испитаници не живе у традиционалне породице са родитељима супротног пола, свесни су родних улога у друштву и шта други очекују од од улога. Међутим, стиче се утисак да су само свесни родних улога и да знају за њих, али не нешто што се односи на њих. У поређењу са онима који имају и мајку и оца, нису директно изразили недостатак другог пола, јер мисле да њихове породице функционишу тако како функционишу. Ипак, су радознали са појединим аспектима улоге оца. То не говори о томе да ли су израсла у "хетеросексуална" бића. Па нигдје се ни не спомиње да геј парови диспропорционално одгајају хомосексуалну дјецу. Јесте, нигдје не говори да су дјеца израсла у хетеросексуална бића, али нигдје се ни не говори да су израсла у хомосексуална. Зашто? Претпостављам јер у том погледу није забиљежено ништа ван уобичајеног. Ако има нешто неуобичајено, очекујемо ваљда да ће се то и споменути. Но добро, не искључујем ни могућност политичког утицаја на овакве студије о контроверзним темама, али једноставно толико је времена прошло колико се оваква испитивања спроводе и нигдје није уочен тренд да хомосексуални парови диспропорционално одгоје дјецу која су хомосексуална. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 1 hour ago, Juan рече Значи вак'o. Имамо тему о Радуловићу. Тема по самој својој природи има везе с капитализмом и либерализмом, те је тај део добро покривен. Сад је кренуло и о гејевима. Оно што је остало да се покрије је, наравно, еволуција, па да почнем. Саша Радуловић јако лоше разуме еволуцију, науку, философију науке итд. и истовремено је јако набеђен и тврдоглав човек, што се може видети из овог текста и дискусије. Ако је судити по овоме, онда ни ја не разумијем еволуцију у потпуности, јер бих и ја мање-више исто описао еволуцију, иако је никада не бих повезивао са економијом јер су у питању "бабе и жабе". Не видим гдје је овдје конкретно набијеђен и тврдоглав, иако се изгледа јесте удубио у тематику са којом је тек однедавно упознат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 1 hour ago, Juan рече Саша Радуловић јако лоше разуме еволуцију, науку, философију науке итд. и истовремено је јако набеђен и тврдоглав човек, што се може видети из овог текста и дискусије. Аууууу....јао и леле. Цитат Sav život na planeti zemlji je rezultat evolucije Цитат Naoružana ovim temeljima, kao rezultat ove utakmice i počevši od veoma jednostavnih praorganizama, evolucija je stigla do čoveka. Цитат Mladi ljudi su i humaniji i plemenitiji od starijih. ИгорМ, RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 1 hour ago, Juan рече Значи вак'o. Имамо тему о Радуловићу. Тема по самој својој природи има везе с капитализмом и либерализмом, те је тај део добро покривен. Сад је кренуло и о гејевима. Оно што је остало да се покрије је, наравно, еволуција, па да почнем. Саша Радуловић јако лоше разуме еволуцију, науку, философију науке итд. и истовремено је јако набеђен и тврдоглав човек, што се може видети из овог текста и дискусије. Zaboravio si reci da je i kontradiktoran, često nacionalista i branitelj Vuka Jeremica. RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 6 hours ago, SomiKnight рече Svojevremeno sam napisao koji je prvi veliki minus DJB-a, bilo oko svestenih lica, sve se mislim izolovan slucaj, i onda kao grom iz vedra neba ova izjava. Nemam reci, oni bi skroz opusteno dozvolili gej parovima koji su u braku da usvajaju decu... Nije mi jasno ni otkud to pitanje uopste u intervjuu niti mi je jasno da daju ovakav odgovor. Proslom nebulozom su otisli dva koraka nazad nakon jednog napred, a sada su ovom izjavom otisli 22 koraka unazad, neshvatljivo. I sta sada? DJB koji su jedina nada da se skine SNS i ne dodje opet neko isti na vlast ko se vrzma tu vec 20 godina, a opet glasati za njih kada nas ceka ovako nesto poput davanja dece gej parovima? Doduse, SNS ide u istom smeru vec su dozvolili gej paradu ,sledece je ovo isto, ali opet... Ili mozda previse trazimo da je sve sto bi radili kada dodju na vlast bilo idealno? Ili neka ih neka dodju na vlast a posle cemo da se bunimo oko pojedinacnih odluka? Kako god, ja vise nisam siguran da li bi sutra da su izbori glasao za njih, do juce sam bio 100% ubedjen. Zanimljivo bi bilo cuti komentare ljudi koji su oko njega sta misle o ovome, ali mislim da ce da se pokriju usima i prave blesavi. Steta. A gde je problem u toj izjavi? 4 hours ago, Ћириличар рече Само су фабулознија и имају добар смисао за моду. Уосталом, геј дјецу одгајају најчешће хетеросексуални родитељи Ne najcesce nego "iskljucivo" Ronald, GeniusAtWork and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 САША РАДУЛОВИЋ НЕ ДУГУЈЕ НИЈЕДАН ДОЛАР ЗА ПОРЕЗ 5. август 2016.Реаговање Саша Радуловић не дугује ниједан долар америчкој држави и порезницима, као што не дугује ниједној другој пореској служби на свету. Све другачије информације најоштрије демантујемо. Портал Дојче веле објавио је данас нетачну информацију да Саша Радуловић у Америци дугује порез у висини од 1.069.670 долара и позвао се на факсимил неког документа за који верујемо да је или грешка или намеран фалсификат. Радимо на томе да у пореској служби САД ово разјаснимо. Обавестићемо јавност о томе. Саша Радуловић се вратио из САД у Канаду крајем 2001. године, а на документу на који се позива Дојче веле, стоји да је порез од преко милион долара разрезан 2003. године за приход остварен 2002. године, а да ја годину дана касније 2004. године разрезан и порез од преко 30.000 долара. Ово је само по себи нелогично, јер да би порез био разрезан у САД, неопходан услов је да се оствари приход у САД и то у висини од 2,5 милиона долара. Саша Радуловић нажалост није остварио ни приближно толики приход у 2002. години, нити у било којој другој години, није држављанин САД и није порески обвезник САД, нити је живео или боравио у САД после 2001. године. Док је живео и радио у Америци, једини приходи су му били зарада у фирми у којој је био запослен и за све те приходе су уредно подношене пореске пријаве и плаћен порез. У причи коју је објавио Дојче веле први пут смо видели документ о пореском дугу и у наредном периоду ћемо разјаснити о чему се ради, а досадашње писање мандатарових блатоида на ту тему нисмо узимали за озбиљно. Саша Радуловић се заиста вратио у Србију зато што су деца заборавила српски језик и све инсинуације и конструкције да постоје неки други разлози су потпуна неистина. Непријатно смо изненађени чињеницом да, иначе респектабилни медиј, непрофесионално објављује наводно “ексклузивну” причу, а да претходно није прибавио коментар Саше Радуловића, јер основни професионални стандарди налажу да се пита друга страна. Пар дана смо се договарали за интервју за Дојче веле, али нам ни једном једином речју нису напоменули тему, а нису ни сачекали одговор. Саша Радуловић је увек спреман да одговара на сва питања професионалних медија. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 6 minutes ago, Muramasa рече Ako prost narod poveruje u ovo, ima da bude veliki plus za Radula - zajebo Amerikance. Alal vera. Imas dokument na http://www.dw.com/sr/dosta-je-milion/a-19449115. A ovo nije neozbiljna medijska kuca da falsifikuje dokumente koje je izdala poreska sluzba SAD-a. Amerikance ne mozes zajebati, kad tad ce ti pokucati na vrata. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 3 hours ago, Ronald рече САША РАДУЛОВИЋ НЕ ДУГУЈЕ НИЈЕДАН ДОЛАР ЗА ПОРЕЗ Westlaw, IRS , и Дојче Веле се не би сложили са овим. Такође, саопштење је небулозно јер он јесте порески обвезник у САД иако није њихов држављанин ако било шта послује тамо, или ако продаје некретнину (а продао је кућу 2002. године). Тако је у свакој држави на свету. Поред тога, лаж је да није имао трансакције тамо 2002. године, јер је тад продао кућу. Поред тога, ово није само заостали порез, већ и износ по тужби за заостали порез, тако да је саопштење још црњи спин (тих 30.000 из 2004. су судски трошкови, јер су га јурили преко суда). Да је дошао овде да би му "деца научила српски језик" је у рангу оних превара из двехиљадитих а ла Божидар Ђелић и Радован Јелашић и милијарду сличних "успешних који су дошли да препороде Србију" и не вреди их ни коментарисати. Али, све ово може да се деси и другима. Јбг, пар погрешних потеза и дуујеш за порез, и судиш се са државом. Ипак, најгоре од свега јесте једна друга ствар: док је ово била тема српских медија и српске јавности, они су издали саопштење у ком се ругају свакоме ко се уопште овим бавио, и у ком приземним хумором праве будале од свих који више верују светским базама података него нашим преварантима у свим партијама. Кад је то објавио један немачки медиј, са подједнако релевантним подацима којима је располагала и српска јавност, онда је то постао велики проблем, онда медији више нису слуге режима који фабрикују афере и фалсификују ствари код Westlaw, онда то постаје један велики проблем који ћемо "ми" да "разјаснимо са америчким пореским властима". То му отприлике дође да је оно што се овде каже тотално небитно јер смо сви ми овде стока, ал кад исто то кажу Немци, онда то завређује пажњу јер су они фин и цивилизован свет, и на то би морала да се обрати пажња. И такав би да нам буде премијер. Juanito, Ronald, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 13 minutes ago, RYLAH рече Westlaw, IRS , и Дојче Веле се не би сложили са овим. Такође, саопштење је небулозно јер он јесте порески обвезник у САД иако није њихов држављанин ако било шта послује тамо, или ако продаје некретнину (а продао је кућу 2002. године). Тако је у свакој држави на свету. Поред тога, лаж је да није имао трансакције тамо 2002. године, јер је тад продао кућу. Поред тога, ово није само заостали порез, већ и износ по тужби за заостали порез, тако да је саопштење још црњи спин (тих 30.000 из 2004. су судски трошкови, јер су га јурили преко суда). Да је дошао овде да би му "деца научила српски језик" је у рангу оних превара из двехиљадитих а ла Божидар Ђелић и Радован Јелашић и милијарду сличних "успешних који су дошли да препороде Србију" и не вреди их ни коментарисати. Али, све ово може да се деси и другима. Јбг, пар погрешних потеза и дуујеш за порез, и судиш се са државом. Ипак, најгоре од свега јесте једна друга ствар: док је ово била тема српских медија и српске јавности, они су издали саопштење у ком се ругају свакоме ко се уопште овим бавио, и у ком приземним хумором праве будале од свих који више верују светским базама података него нашим преварантима у свим партијама. Кад је то објавио један немачки медиј, са подједнако релевантним подацима којима је располагала и српска јавност, онда је то постао велики проблем, онда медији више нису слуге режима који фабрикују афере и фалсификују ствари код Westlaw, онда то постаје један велики проблем који ћемо "ми" да "разјаснимо са америчким пореским властима". То му отприлике дође да је оно што се овде каже тотално небитно јер смо сви ми овде стока, ал кад исто то кажу Немци, онда то завређује пажњу јер су они фин и цивилизован свет, и на то би морала да се обрати пажња. И такав би да нам буде премијер. Zanima me šta će odgovoriti, jer vidim da ga prozivaju njegove pristalice na facebooku RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 56 minutes ago, Ronald рече Zanima me šta će odgovoriti, jer vidim da ga prozivaju njegove pristalice na facebooku Ма знам брате, али као што сам већ рекао, поразило ме највише то што су они ово схватили озбиљно тек кад су Немци написали. Ми смо до сада, поред осталих ствари везаних за Радуловића, остали ускраћени и за објашњење његових казни док је био стечајни управник, на пример. Исто постоје правоснажне одлуке, и зна се да је поступак разрешења обустављен кад је он постао министар, и исто од људи прави будале. И сад треба да платимо неком Немцу да то објави да бисмо коначно видели шта Месија има да каже на то, али конкретно, не прича за његове ботове. Да ме неко не разуме погрешно, ово је прича за све вође свих партија, само што нико не показује отворено оволики презир према јавности којој би да буде премијер као Радуле (инче, све вође презиру народ, није он ту никакав изузетак, само лошије глуми од других). Баба and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Rile reci mi koji osnov za tužbu ima Radulović protiv sajta Vidovdan zato što smo prenosili sa drugih sajtove tekstove i vesti vezano za njega. U nekim od tih tekstova je optuživan za neku kintu, ne znam tačno šta sad, ono tipa stečajni upravnik, bla, bla. Pri tom na vidovdanu nema ni jedan autorski tekst koji se bavi Radulovićem, niti je Radulović ikad bio meta Vidovdana. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2016 16 minutes ago, RYLAH рече само лошије глуми од других Nekima se povremeno čak podkrade i neka empatija prema narodu RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука