Mилена КШ Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 4 minutes ago, Господин Дареалис рече Једино што је било другачије је што сам гледао људе поред факса како купе импровизоване картонске тезге и беже... Toga je bilo kod Bogoslovskog Fakulteta stalno.. Аурор је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 4 hours ago, Господин Дареалис рече Једино што је било другачије је што сам гледао људе поред факса како купе импровизоване картонске тезге и беже... Pa to je gore. Ja kad sam studirala bila sam redovni kupac tih sa kartonskim tezgama i uvek sam lepo imala vremena da platim pre nego zbrisu zbog policije Ћириличар, Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 5 hours ago, florenntina рече Bas me zanima da li ima iko na forumu ko je osetio bilo kakav boljitak uvodjenjem komunalne policije, da ne komentarisem nesrece koje su napravili... apsolutno nikakav, osim sto su zaposlili gomilu "izeglica" sa kosova clanove sps-a zbog kojih sada stari gradjani gradova u kome oni glume policiju nemaju i dalje poslove, a oni im lupaju zauske i zahtevaju licne karte. Ronald је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 hour ago, Млађони рече osim sto su zaposlili gomilu "izeglica" sa kosova Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Иначе, кад ова тема поново активирана... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 11 hours ago, Ћириличар рече Дај плебу оно што тражи. Следеће саопштење: Категорички захтевамо да се ухапси убица Ћурувије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 29 minutes ago, RYLAH рече Pa jesu, ja sam se prijavljivao za vatrogasce kazu "raseljena lica sa kosova" isto je bilo i sa komunalcima. Oni su imali prednost. Znam likove koji voze audije 2005 godiste "izbeglice" sa kosova, a sada rade kao komunalci. Ne znam sto se facepalmujes kad je to istina, sta ne svidja ti se da se tako nesto kaze? Oslobodi se toga... drugarski savet. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, Млађони рече Pa jesu, ja sam se prijavljivao za vatrogasce kazu "raseljena lica sa kosova" isto je bilo i sa komunalcima. Oni su imali prednost. Znam likove koji voze audije 2005 godiste "izbeglice" sa kosova, a sada rade kao komunalci.Ne znam sto se facepalmujes kad je to istina, sta ne svidja ti se da se tako nesto kaze? Oslobodi se toga... drugarski savet. Успео си да смориш Сталонеа. Замисли колико је то тешко, а ти си успео. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 34 minutes ago, RYLAH рече Иначе, кад ова тема поново активирана... Fora je sto su mnogi iza "ne davimo beograd" marksisti sa filozofskog (znam vise manje ekipu koja organizuje pricu), koji su krenuli sa "pokazimo im patkicu" protestom. I clanstvo dosta je bilo je jedno 70 % tih protesta, dok su samo oni furali "pokazimo im patkicu" slabo je bilo jako, sve dok nisu libekovci i DJB uleteli. E sad, fora je sto DJB nikad nije "prisvojio" taj proetst niti je nazvao taj protest njihovim. Ali cine veliki deo tog protesta (ja bih po twiteru rekao oko 70 % ali cak i da nije veliki je procenat i DJB i Libeka) Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Успео си да смориш Сталонеа. Замисли колико је то тешко, а ти си успео. Boli me uvce, ja sam napisao istinu i meni je savest mirna. Ti izgleda vise cenis da ti reci zvuce lepo nego da budu istinite. jer jako ruzno zvuci kada kazes da su dosta "izbeglcia" sa kosova obicni oportunisti, koji su se ugiltatili u sve moguce drzavneinstitucije. Mozda je tebi lepo da jedno pises na formu, ali mi zivimo tu realnost. da gledamo likove koji voze audije od kad su dosli sa kosova, a na konkursima se tretiraju kao "ugrozena lica" i daju im se poslovi pre nego krusevackoj deci samo po tome sto su sa kosova a ovi rodjeni u krusevcu. Uzasna diskriminacija i zloupotreba. Toliko imam da kazem. A ti nastavi da se smaras. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 5 minutes ago, Млађони рече Fora je sto su mnogi iza "ne davimo beograd" marksisti sa filozofskog (znam vise manje ekipu koja organizuje pricu). I clanstvo dosta je bilo je jedno 70 % tih protesta, dok su samo oni furali "pokazimo im patkicu" slabo je bilo jako, sve dok nisu libekovci i DJB uleteli. E sad, fora je sto DJB nikad nije "prisvojio" taj proetst niti je nazvao taj protest njihovim. Ali cine veliki deo tog protesta (ja bih po twiteru rekao oko 70 % ali cak i da nije veliki je procenat i DJB i Libeka) Ликови иза те организације протеста су ми сви одреда несимпатични, из милијарду разлога, који сад нису битни. Али је чињеница да нешто раде и да им у најмању руку не треба сметати, нити присвајати оно што је само њихово. А што се ДЈБ тиче, нек направе један митинг самостално, да се види колико би људи дошло. И да, стално се ките туђим цвећем. Њихови ботови каче слике протеста, позивају на простест, они плаћају рекламе са совјим логом да се зову људи на протест, Месија стално качи слике на којима је на протесту, пошто је он ту најбитнији, и присвајају тај протест, који са њима нема везе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 2 minutes ago, Млађони рече Uzasna diskriminacija i zloupotreba. Toliko imam da kazem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, RYLAH рече Ликови иза те организације протеста су ми сви одреда несимпатични, из милијарду разлога, који сад нису битни. Али је чињеница да нешто раде и да им у најмању руку не треба сметати, нити присвајати оно што је само њихово. А што се ДЈБ тиче, нек направе један митинг самостално, да се види колико би људи дошло. И да, стално се ките туђим цвећем. Њихови ботови каче слике протеста, позивају на простест, они плаћају рекламе са совјим логом да се зову људи на протест, и присвајају тај протест, који са њима нема везе. Ako cine 70 % ljudi na tom protestu da li protest sa njima nema veze? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, RYLAH рече A sta je tebi pobjasnjavam ti si izjavio da je postavljanje zurkolica na celo one gluposti za nauku "znak da se u srbiji sve manjine tretiraju pravedno" totalno si upao u etatisticku shemu... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, Млађони рече Ako cine 70 % ljudi na tom protestu da li protest sa njima nema veze? Али не чине. И сами добро знају да ниједна политичка партија не би могла да призове више од 2 - 3.000 људи на протесте, јер су људи сити и политичких партија и њихове политике, па сад покушавају да лешинаре овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука