cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, RYLAH рече ? Где ти видиш нервирање и увреде? Уствари, нема везе више... Izvini, u pravu si... mislio sam na prozivke tipa "nekad si bio super a sad si totalno bzvz" sto ako zanemarimo cinjenicu da bi "nekada" radije mene video daleko od ovog foruma (sto tvoju izjavu cini iskonstruisanom u datom trenutku) je zapravo u nivou , "moj tata je jaci od tvog tate a i smrde ti carape i ruzna ti bicikla", govori da si ili lako razdrazljiv (sto verujem da nije tacno) ili trenutno razdrazljiv (sto verujem da jeste tacno). Zasto trenutno? Ako pogledamo temu na kojoj se nalazis potreba za trazenjem odgovra se eksponencijalno smanjuje. narocito ako rezimiramo tvoje ucesce i ukapiramo da si uspeo nemoguce na ovoj temi. U isto vreme si zastupao dva stava - da je bavljenje politikom i uzimanje ucesca u politickom zivotu promasen i jalov, besmilsen posao - aktivno uzimao ucesce u bavljenju forumskom politikom i prikljucio se politickoj strani koja nije indiferentna prema politickim prilikama vec ima jasno izdefinisanu metu u vidu DJB ( ja bar nisam nigde video da napadas i jednu drugu politicku frakciju makar sa pola intenziteta) a to je zbunjujuce jer ljudi indiferentni prema politici ne bi trebalo da imaju ni favorite ni antifavorite. To muljanje je zapravo vrlo pohvalno... upravo sa aspekta bavljenja politikom i realno mislim da bi imao ozbiljne potencijale i vrlo uspesan (aktivan) politicki zivot. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 5 minutes ago, cloudking рече - da je bavljenje politikom i uzimanje ucesca u politickom zivotu promasen i jalov, besmilsen posao Грешка. Али нећу више да се понављам, јер изгледа да нема везе шта ја напишем, битно је оно што ми ти или неко други учитате. Ако те стварно интересује, погледај шта сам сто пута написао. 6 minutes ago, cloudking рече - aktivno uzimao ucesce u bavljenju forumskom politikom i prikljucio se politickoj strani koja nije indiferentna prema politickim prilikama vec ima jasno izdefinisanu metu u vidu DJB ( ja bar nisam nigde video da napadas i jednu drugu politicku frakciju makar sa pola intenziteta) a to je zbunjujuce jer ljudi indiferentni prema politici ne bi trebalo da imaju ni favorite ni antifavorite. Са подједнаким жаром учествујем на свим темама које баве и другим стварима које видим као промашај, а у шта људи верују. Тако ме можеш видети на темама о либертаријанизму, Дверима, имигрантима, одређеним политикама (не партијама, него политикама), артемитима, Русија - Америка дебатама, Атеистима Србије, и свиме што сматрам промашајем који ће људе да одведе у страну. Јер увек постоји опасност да неко од тих који читају ово што ми пишемо види и поверује. Дајем свој скромни допринос и овде. Тако ћу да престанем да пишем и о ДЈБ кад их сви, укључујући и њихове ботове, виде као политичку странку и ништа више, као што ме ни Двери више не занимају претерано, сем кад глуме неке патриоте и црквене људе који су тотално различити од свих осталих. Као што ме не занимају ни остале политичке партије које не глуме да су била шта више од машине за прављење пара и запошљавање. Кад ДЈБ каже "ми смо партија и исти смо ко и сви остали", што и јесу, или кад их сви остали провале да су исти, неће више да ми буду интересантни. 13 minutes ago, cloudking рече To muljanje je zapravo vrlo pohvalno... upravo sa aspekta bavljenja politikom i realno mislim da bi imao ozbiljne potencijale i vrlo uspesan (aktivan) politicki zivot. Бавим се далеко битнијим стварима од политичког муљања, али то већ није прича за форум. Нисам члан било које партије, а и неке ос ствари које радим ме у томе спречавају, све и да имам жељу да се политички активирам (што немам). Не знам да ли не можеш да схватиш или не желиш да схватиш мој став, али немам разлога да лажем било кога, посебно зато што смо овде сви анонимни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Грешка. Али нећу више да се понављам, јер изгледа да нема везе шта ја напишем, битно је оно што ми ти или неко други учитате. Ако те стварно интересује, погледај шта сам сто пута написао. Са подједнаким жаром учествујем на свим темама које баве и другим стварима које видим као промашај, а у шта људи верују. Тако ме можеш видети на темама о либертаријанизму, Дверима, имигрантима, одређеним политикама (не партијама, него политикама), артемитима, Русија - Америка дебатама, Атеистима Србије, и свиме што сматрам промашајем који ће људе да одведе у страну. Јер увек постоји опасност да неко од тих који читају ово што ми пишемо види и поверује. Дајем свој скромни допринос и овде. Тако ћу да престанем да пишем и о ДЈБ кад их сви, укључујући и њихове ботове, виде као политичку странку и ништа више, као што ме ни Двери више не занимају претерано, сем кад глуме неке патриоте и црквене људе који су тотално различити од свих осталих. Као што ме не занимају ни остале политичке партије које не глуме да су била шта више од машине за прављење пара и запошљавање. Кад ДЈБ каже "ми смо партија и исти смо ко и сви остали", што и јесу, или кад их сви остали провале да су исти, неће више да ми буду интересантни. Бавим се далеко битнијим стварима од политичког муљања, али то већ није прича за форум. Нисам члан било које партије, а и неке ос ствари које радим ме у томе спречавају, све и да имам жељу да се политички активирам (што немам). Не знам да ли не можеш да схватиш или не желиш да схватиш мој став, али немам разлога да лажем било кога, посебно зато што смо овде сви анонимни. Mogu da shvatim ali ne mogu da ga razumem... a to je vec moj problem... RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 55 minutes ago, cloudking рече Covece kolko ti mrzis DJB Ни ја не волим људе те који воле ДЈБ-е. Шта има лоше у томе што не волимо ту странку? Је ли она нека света крава на политичкој сцени која не сме да се не дира и не воли? Као што имам право да не волим ЛДП, исто тако смемо да не волимо, па и мрзимо ДЈБ, а да при том останемо нормални и незаслепљени за објективно сагледавамо дешавања око нас. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 2 minutes ago, Ignjatije рече Ни ја не волим људе те који воле ДЈБ-е. Шта има лоше у томе што не волимо ту странку? Је ли она нека света крава на политичкој сцени која не сме да се не дира и не воли? Као што имам право да не волим ЛДП, исто тако смемо да не волимо, па и мрзимо ДЈБ, а да при том останемо нормални и незаслепљени за објективно сагледавамо дешавања око нас. Ko ti brani da mrzis DJB? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, cloudking рече Ko ti brani da mrzis DJB? Ти рече Рилету да му та, евентуална, мржња према ДЈБ "мути расуд". Може ли се мрзети ДЈБ и бити способан за здраво расуђивање, или не? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 6 minutes ago, Ignjatije рече Ти рече Рилету да му та, евентуална, мржња према ДЈБ "мути расуд". Може ли се мрзети ДЈБ и бити способан за здраво расуђивање, или не? Može li se mrziti Rusija i biti sposoban za zdravo rasudjivanje? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 8 minutes ago, Ignjatije рече Ти рече Рилету да му та, евентуална, мржња према ДЈБ "мути расуд". Може ли се мрзети ДЈБ и бити способан за здраво расуђивање, или не? Bolje ti meni objasni kao hriscanin, na koji nacin tako olako dovodis u vezu mrznju sa zdravim rasudjivanjem? Ja sam mislio da vama mrznja automatski znaci lose rasudjivanje? Mislim tako zaista pise... u teoriji... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 9 minutes ago, Ignjatije рече Ти рече Рилету да му та, евентуална, мржња према ДЈБ "мути расуд". Може ли се мрзети ДЈБ и бити способан за здраво расуђивање, или не? A mozda je u stvari fora da je mrznja losa sve dok ne pocnes da mrzis nesto sto mozemo da mrzimo zajedno... onda je mrznja ok i onda mozemo da postavljamo pitanja poput "moze li se mrzeti DJB i biti sposoban za zdravo rasudjivanje"? OStadog ti duzan odgovora: Ne. NE moze se mrzeti ista i biti sposoban za zdravo rasudjivanje... ali pusti ti mene, ja sam atesita i slabije kapiram te hriscanske stvari пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, Ronald рече Može li se mrziti Rusija i biti sposoban za zdravo rasudjivanje? Русија је држава, а не политичка странка. Зависи како мрзиш Русију. Да ли саму државу као такву, руски народ, руског председника, руску политику.... Последња два можеш мрзети и остати нормалан, док прва два од тебе праве припадника забрањених и болесних идеологија. Питање не може бити аналогија мом претходном питању, мешаш бабе и жабе. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 5 minutes ago, Ignjatije рече Последња два можеш мрзети и остати нормалан Taj fazon пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 3 minutes ago, Ignjatije рече Русија је држава, а не политичка странка. Зависи како мрзиш Русију. Да ли саму државу као такву, руски народ, руског председника, руску политику.... Последња два можеш мрзети и остати нормалан, док прва два од тебе праве припадника забрањених и болесних идеологија. Питање не може бити аналогија мом претходном питању, мешаш бабе и жабе. Lozim te malo, ne mrzim, već sam zestok kriticar Putka i njegove politike. A volim mnogo toga književnike, umjetnik, pjesnike, svetitelje itd. Zanima me zašto si ti protivnik DJB-a, ako jesi i njihove politike, misliš li da su populisti? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, Ronald рече Zanima me zašto si ti protivnik DJB-a, ako jesi i njihove politike, misliš li da su populisti? Писао сам о томе. Мислим да је Радул обичан популиста и манипулатор, чист демагог. Успео је тим методама да придобије доста младих људи. Убеђен сам да би он на власти био катастрофа и зло као и претходници, можда и веће. Ајде што је безбожник, његова ствар, него што има тако кварне планове да не сме јавно, јасно и конкретно да их саопшти јавности. Прикрива их демамогијом којом много прича а не каже ништа конкретно. Умсто да лепо каже да је за ЕУ, НАТО, признавање КИМ, увођење санкција Русији... он само млати празну сламу о томе како требамо гледати себе и своје интересе. Као да је неко против тога, као да га неко уопште то пита када је реч о наведеним стварима, као да смо ми на Марсу сами, као да нисмо везани гомилом уговора и притисцима са хиљаду страна. Увија и врда од јасних и конкретних одговора, тако да човек не може да зна тачно шта би било када би дошао на власт, али му се свиђа демагогија па гласа њега, борца против партократије који је и сам постао партија. Да не спомињемо култ личности, сумњиве послове, то да је био Вучићев министар, и финансирање странке и кампање. Страна подршка и службе су питање за себе. Лично мислим да ради за западњаке. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 4 minutes ago, Ignjatije рече Писао сам о томе. Мислим да је Радул обичан популиста и манипулатор, чист демагог. Успео је тим методама да придобије доста младих људи. Убеђен сам да би он на власти био катастрофа и зло као и претходници, можда и веће. Ајде што је безбожник, његова ствар, него што има тако кварне планове да не сме јавно, јасно и конкретно да их саопшти јавности. Прикрива их демамогијом којом много прича а не каже ништа конкретно. Умсто да лепо каже да је за ЕУ, НАТО, признавање КИМ, увођење санкција Русији... он само млати празну сламу о томе како требамо гледати себе и своје интересе. Као да је неко против тога, као да га неко уопште то пита када је реч о наведеним стварима, као да смо ми на Марсу сами, као да нисмо везани гомилом уговора и притисцима са хиљаду страна. Увија и врда од јасних и конкретних одговора, тако да човек не може да зна тачно шта би било када би дошао на власт, али му се свиђа демагогија па гласа њега, борца против партократије који је и сам постао партија. Да не спомињемо култ личности, сумњиве послове, то да је био Вучићев министар, и финансирање странке и кампање. Страна подршка и службе су питање за себе. Лично мислим да ради за западњаке. Naravno znam ja bolje Raduleta, tvrdoglav je i zadrt na osnovu diskusija koje je vodio sa Lazarom i Slavisom sa TR i Milanom Cirkovicem na B92. Mislim vjeruj mi da njih najviše napadaju na TR, prije je bila takva paljba jer su skrenuli u lijevo i sam Aleksandar je rekao da je to neophodno jer glasove neće dobiti na liberalizam. Pazi može se Raduletu progovoriti kao stečajnom dosta toga, ali ako uzmes u obzir kakve su repove imali ovi prethodnici, pa to je u odnosu na njih smijesno. Gledaj Ignjatije, koliko god ti volio Rusiju, Srbija mora gledati svoj interes, ne smijemo uključivati emocije, jer je u prošlosti to bilo naopako. Politika se ne smije voditi emocijama.Mislim da bi se trebali nastaviti proces priključenja EU ali sa održavanjem najboljih odnosa sa Njemackom. Ma za Kosovo vjerovatno 99% gradjana misli da je izgubljeno, realno, osim u srcu. Za NATO jeste tesko, i ne vidim da li će taj uslov biti vezan za priključenje EU. Na kraju ako bude i tu će gradjani popustiti, samo da bi mogli lakše otići i boriti se u zemljama sa više mogućnosti. CG je uvela sankcije Rusiji i ušla u Nato, ali Milo je toliko mudar, kriminalac je to, pa on je njima omogućio sve na CG primorju, nekim rusima i ubistva zataškava, oni opet dolaze, prije petnest dana 12 aviona iz Rusije je sletjelo u Tivat u jednom danu, nakon toga nisam gledao. Samo gledaj racionalno politički i ekonomski interes, analiziraj sa svih strana bez emocija. Kod nas nema dobrih, nego samo gledaj ko je najmanje zlo. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 hour ago, Ronald рече Naravno znam ja bolje Raduleta, tvrdoglav je i zadrt na osnovu diskusija koje je vodio sa Lazarom i Slavisom sa TR i Milanom Cirkovicem na B92. Mislim vjeruj mi da njih najviše napadaju na TR, prije je bila takva paljba jer su skrenuli u lijevo i sam Aleksandar je rekao da je to neophodno jer glasove neće dobiti na liberalizam. Pazi može se Raduletu progovoriti kao stečajnom dosta toga, ali ako uzmes u obzir kakve su repove imali ovi prethodnici, pa to je u odnosu na njih smijesno. Gledaj Ignjatije, koliko god ti volio Rusiju, Srbija mora gledati svoj interes, ne smijemo uključivati emocije, jer je u prošlosti to bilo naopako. Politika se ne smije voditi emocijama.Mislim da bi se trebali nastaviti proces priključenja EU ali sa održavanjem najboljih odnosa sa Njemackom. Ma za Kosovo vjerovatno 99% gradjana misli da je izgubljeno, realno, osim u srcu. Za NATO jeste tesko, i ne vidim da li će taj uslov biti vezan za priključenje EU. Na kraju ako bude i tu će gradjani popustiti, samo da bi mogli lakše otići i boriti se u zemljama sa više mogućnosti. CG je uvela sankcije Rusiji i ušla u Nato, ali Milo je toliko mudar, kriminalac je to, pa on je njima omogućio sve na CG primorju, nekim rusima i ubistva zataškava, oni opet dolaze, prije petnest dana 12 aviona iz Rusije je sletjelo u Tivat u jednom danu, nakon toga nisam gledao. Samo gledaj racionalno politički i ekonomski interes, analiziraj sa svih strana bez emocija. Kod nas nema dobrih, nego samo gledaj ko je najmanje zlo. То Радуле у суштини и говори. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука