Плутон Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 5 minutes ago, Џуманџи рече Лично немам ништа против Радуловићевог односа према чему/коме год, само мислим да је време да научи ону златну: "не пуштај се на исти терен са будалама - победиће те искуством!". Треба бити много глуп човек и дозволити Вучићевићу и разнима попут њега да ти преузму сваку конференцију за новинаре. Нема ништа нормалније од тога што не одговара на питања Вучићевих пропагандних гласила. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 3 minutes ago, Плутон рече Нема ништа нормалније од тога што не одговара на питања Вучићевих пропагандних гласила. Већ му се обија о главу, зар не? А то да нормалност нема везе са реалним животом је друга ствар (ја нормалност везујем за логику која је одавно протерана). "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 20 minutes ago, Џуманџи рече Већ му се обија о главу, зар не? А то да нормалност нема везе са реалним животом је друга ствар (ја нормалност везујем за логику која је одавно протерана). Небиреко. Радуловићу рејтинг расте, Вучићу пада, нервозан је, машинерија му се распада и већ је спреман на очајничке методе у Милошевићевом стилу као што је контрапротест и сл. (док истовремено шаље ботове да причају како грађански протести изазивају немире и разне украјинско-македонске сценарије). Ови око њега се можда и извуку некако, он неће, одговараће за сваки злочин који је починио према грађанима. Dejan87 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Могуће, али видећемо касније која је цена тога. Оно што примећујем је да се бес у народу само таложи и таложи, не мислим да то може 'да изађе на добро'. -Владимир- and Dejan87 је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 @Плутон Кад Вучко неког запоседне, не помаже ни Гандалф! Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 6 minutes ago, Muramasa рече Feketić ne može da sastavi vladu Стварно верујеш у ово? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Не знам, могуће. Али ја некако више верујем да су му сад порасли апетити и да ће дефинитивно опет са Дачићем, само смањује цену социјалистима. А сад је и Дачић у ситуацији да има много јаку опозицију у самом СПС-у и принуђен је да избори што бољи коалициони споразум за СПС. Чеду гледам као Вучићев блеф највероватније. И ту је тај застој у највећем делу. Још једна ствар која је вероватно врло јака јесте притисак странца да се одређени људи убаце/оставе на одређеним позицијама. А неки од тих људи су они који су у прошлости искакали, и којих би се Вучић највероватније и решио али не може тек тако, па покушава да купује време у нади да ће нешто да се промени. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan87 Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Mora da prigrli nekoga iz opozicije kako ga nebi rusili, smesno... Narod poludi, rusi i tu opoziciju i vladajucu stranku i ode tako ex radikal i kokain preletac u zaborav. Alal vera DJB i Dverima, mada... Al opet svaka im cast. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Da ne bude da samo hvalimo, povodom ovog teksta http://dostajebilo.rs/zasto-nauku-moze-da-vodi-samo-ko-misli-na-naucni-nacin/?lang=lat mali komentar. Po meni ovo im je prvi veliki minus, kako ja to shvatam, neće tj. ne smeju da pomenu da izabrani pripada islamskoj zajednici, nego eto, ajde da generalizujemo da ne ljutimo nikoga, pa ko god da je vernik, pa tako i pravoslavni, on pojma nema šta je to nauka. Ovakve, blago da se izrazim, smešne izjave, a koje su date eto samo kritike radi, što više kritika to bolje valjda, im prave dva koraka u nazad, a samo po jedan se ide u napred. Dakle, prvi veliki minus. Šta rade drugi ovo je ništa ali nije zgoreg pomenuti, možda im skrene pažnju i usmeri ih na razmišljanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 On 6/28/2016 at 8:37, Muramasa рече Samo nek se taloži bes naroda, pa da se odrazi na rezultat SNS-a ....Aaaand that's how you miss the target. 7 minutes ago, SomiKnight рече neće tj. ne smeju da pomenu da izabrani pripada islamskoj zajednici, Што је мудро, од мене + . "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 1 hour ago, SomiKnight рече Da ne bude da samo hvalimo, povodom ovog teksta http://dostajebilo.rs/zasto-nauku-moze-da-vodi-samo-ko-misli-na-naucni-nacin/?lang=lat mali komentar. Po meni ovo im je prvi veliki minus, kako ja to shvatam, neće tj. ne smeju da pomenu da izabrani pripada islamskoj zajednici, nego eto, ajde da generalizujemo da ne ljutimo nikoga, pa ko god da je vernik, pa tako i pravoslavni, on pojma nema šta je to nauka. Ovakve, blago da se izrazim, smešne izjave, a koje su date eto samo kritike radi, što više kritika to bolje valjda, im prave dva koraka u nazad, a samo po jedan se ide u napred. Dakle, prvi veliki minus. Šta rade drugi ovo je ništa ali nije zgoreg pomenuti, možda im skrene pažnju i usmeri ih na razmišljanje. Па припадност исламској заједници није битан фактор, него то да је човјек религиозан. Битан фактор је тај да је Зукорлић више религијски човјек него научник. Исто би било да је неки бисуп или епископ дошао на то мјесто, или теолог било које вјере.Видиш да они у тексту говоре генерално о религији, о ширем појму и о широј слици. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Verujem da se ni vi ne biste bunili da vam dođe Sagan ili Dokins na čelo odbora za religiju. То би била сатанистичка завјера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 5 minutes ago, Ћириличар рече То би била сатанистичка завјера. Predrag Stojadinović na čelu odbora za religiju (FOTO) (VIDEO) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 15 minutes ago, Muramasa рече Verujem da se ni vi ne biste bunili da vam dođe Sagan ili Dokins na čelo odbora za religiju. Одбор за религију? Енивеј, лош пример с' обзиром на то да алудира на виц да научници могу бити а(нти)теисти и агностици. Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Је ли покренуто питање зашто се дошло до тога да скупштински одбори, сем два или три одбора и оних клубова пријатељства, постану нешто тотално безвредно, и зашто се тиме још једном тежиште власти помера даље ка извршној? Јесте да је комплексно и да не могу на томе одмах да уберу поени, али је далеко битније питање, темељна ствар уместо периферне попут ове овде. Пошто је тотално небитно ко је на челу скупштинског одбора за образовање у ситуацији кад то тело не значи апсолутно ништа, и са те позиције је чак и позитивно то што је Зукорлић коначно ушао у редовне институције система. Човек Жоја and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука