ИгорМ Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Ово као да Радуле води монолог испред огледала Данче*, Плутон, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 21 minutes ago, Снежана рече Крвниче Ти можеш да вратиш свој, ако желиш. Исто важи и за Бореалиса (мада ми се чини да он то не жели). Парадоксологија и Кратос (ако се појави) има да их износе. RYLAH, ИгорМ, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 13 minutes ago, Плутон рече Ти можеш да вратиш свој, ако желиш. Исто важи и за Бореалиса (мада ми се чини да он то не жели). Парадоксологија и Кратос (ако се појави) има да их износе. RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 26, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Moj novi avatar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 2 hours ago, Плутон рече С тобом је опклада била на недељу дана, како ми се чини. Ваљда само Кратос и Бореалис две. С тим да имаш право да у целој васкршњој недељи носиш свој, па после да наставиш са Радулом. 2 hours ago, Плутон рече Парадоксологија и Кратос (ако се појави) има да их износе. Kakvo bre nastavljanje posle vaskršnje nedelje kad je Vaskrs kraj ovog teškog krsta koji nam je namenjen? Od nedelje do nedelje i ni sekund više! Плутон and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече Kakvo bre nastavljanje posle vaskršnje nedelje kad je Vaskrs kraj ovog teškog krsta koji nam je namenjen? Od nedelje do nedelje i ni sekund više! Имаш леп статус члана, тек сад видим. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Хајде, може, једногласно сам благоизволео да буде само до недеље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Не знам да ли да отворим тему "Будући прецедник Доналд Трамп", хммм... RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 1 hour ago, Господин Бореалис рече Не знам да ли да отворим тему "Будући прецедник Доналд Трамп", хммм... Не мораш, ионако је преотео Сандерсову тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Управо сада, Ћириличар рече Не мораш, ионако је преотео Сандерсову тему Не би њему то сметало, он је против приватне својине. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 http://dostajebilo.rs/vucic-je-centar-korupcije-i-izborne-manipulacije/ Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 4 hours ago, Господин Бореалис said: Не би њему то сметало, он је против приватне својине. Нит' је Берни комуњара, нит је Доналд Адолф. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 6 minutes ago, Ћириличар рече Нит' је Берни комуњара, нит је Доналд Адолф. Доналд нема ништа што указује да је Адолф, а Берни има доста што указује да је камјунист. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 2 hours ago, Господин Бореалис said: Доналд нема ништа што указује да је Адолф, а Берни има доста што указује да је камјунист. Ој веј, више тај либертаријански пуританизам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Radule i svira dobro:-) Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука