Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 3 minutes ago, Juan рече Ако позове и симпатизерке, радо би гледо, а вероватно бих се и придрижио... Нисам борац против паразитског система, ал' волим да погледам, хе хе. Juanito, RYLAH and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 43 minutes ago, Плутон рече Та страшна и велика грешка је исправљена за 15 минута (дакле, чим је нешто исправљено, значи да је било нешто што је било погрешно и да је то било могуће исправити брзо и лако чиме се не би погазила воља 6500 грађана, потписника те листе), листа је потом проглашена и Радуле излази на покрајинске изборе. Позваћу вас из ДЈБ ако ми суд буде нешто одбацио што сам могао да исправим за 15 минута, да им објасните како нису у праву и како се држе закона као пијан плота. 46 minutes ago, Плутон рече У реду је ако нећеш да кажеш, само сам питао. Рекао сам, и то више пута, али тебе не занима шта ја кажем ако то није у складу са ДЈБ мантром. Ено ти доле мало и шире у одговору Флорентини, а и то је прича која је поновљена већ 50 пута, не знам шта би више хтео од мене? Измишљам све брате јер ми је толико стало да пљујем по Интернетима да ћу да се бламирам и измишљам нешто што не постоји. 42 minutes ago, Плутон рече Извини, ал' ово је тако Драган Ј. Вучићевић. Зато је ваша прича радикалска. Суд је био корумпиран и није ваљао док није донео одлуку у вашу корист, партократија и паразити који контролишу све гране власти, па и судску, вршили сте притисак на Вучићев партијски Управни суд, претили протестима, а кад је донео одлуку у вашу корист, онда је одлука праведна, законита и без утицаја политике, победа над партократијом, без обзира на то што одлука нема образложење. Само сад погледај однос радикала према Хашком трибуналу. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 9 minutes ago, RYLAH рече Позваћу вас из ДЈБ ако ми суд буде нешто одбацио што сам могао да исправим за 15 минута, да им објасните како нису у праву и како се држе закона као пијан плота. To je просто била законска обавеза ПИК-а, да листу која има формалне недостатке врати на дораду. 10 minutes ago, RYLAH рече Рекао сам, и то више пута, али тебе не занима шта ја кажем ако то није у складу са ДЈБ мантром. Ено ти доле мало и шире у одговору Флорентини, а и то је прича која је поновљена већ 50 пута, не знам шта би више хтео од мене? Измишљам све брате јер ми је толико стало да пљујем по Интернетима да ћу да се бламирам и измишљам нешто што не постоји. На то си добио одговор лично од Радула, у „Да можда не“. Сличне констатације је имао и правник из ЛДП-а који је гостовао са њим у емисији. 12 minutes ago, RYLAH рече Зато је ваша прича радикалска. Суд је био корумпиран и није ваљао док није донео одлуку у вашу корист, партократија и паразити који контролишу све гране власти, па и судску, вршили сте притисак на Вучићев партијски Управни суд, претили протестима, а кад је донео одлуку у вашу корист, онда је одлука праведна, законита и без утицаја политике, победа над партократијом, без обзира на то што одлука нема образложење. Само сад погледај однос радикала према Хашком трибуналу. То није тачно, Радуловић је неколико пута након доношења те одлуке јавно критиковао Управни суд и рекао да је разлог за пробијање рокова политички притисак из СНС-а. Наравно, много је лакше да се измисли нешто што нико из ДЈБ рекао, па да се онда одговори на то и да се ДЈБ упореди са СРС. Од данас си и званично упоредио злог стечајног управника са свим виђенијим политичарима у претходних 20-ак година. Од Ђелића до Шешеља. Што је много, много је. Тако ја могу да кажем да си ти као Динкић јер исто тумачите решења која се односе на Радуловића док је био стечајни управник, да кажем да си као Пајтић и ЧБЧ јер исто тумачите одлуку ПИК-а и пресуду Управног суда (осим овог дела за нарушавање стабилности земље, они то нису спомињали) итд. Али нећу, јер и поред тога нема основа да те поредим са њима и поређење би било неутемељено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 @Вас двојица: јавите кад организујете неко дружење, ово већ није лепо јер просто, ово нисте ви, нисте такви људи. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 9 minutes ago, Плутон рече На то си добио одговор лично од Радула, у „Да можда не“. Сличне констатације је имао и правник из ЛДП-а који је гостовао са њим у емисији. "Одговор" је био "листа је имала недостатке, ал ви сте лоши и саботирали сте нас јер сте приметили те недостатке". 9 minutes ago, Плутон рече Што је много, много је. Значи, кул је да ти мене поредиш са Вучићевићем јер сам у нормалном разговору нешто рекао мирним тоном, и још похвалио Управни суд што вам је донео онакву пресуду, ал кад ја покажем да сте радили потпуно исто што и радикали, и то аргументујем, онда добијем нову салву увреда и непристојних поређења? И после реци да нисте острашћени и набријани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 12 minutes ago, RYLAH рече "Одговор" је био "листа је имала недостатке, ал ви сте лоши и саботирали сте нас јер сте приметили те недостатке". Између осталог, али је говорио и конкретно о анексу, о споразуму, о оверавању потписа, о броју потписника итд. 15 minutes ago, RYLAH рече Значи, кул је да ти мене поредиш са Вучићевићем јер сам у нормалном разговору нешто рекао мирним тоном, и још похвалио Управни суд што вам је донео онакву пресуду, ал кад ја покажем да сте радили потпуно исто што и радикали, и то аргументујем, онда добијем нову салву увреда и непристојних поређења? И после реци да нисте острашћени и набријани. Нисам поредио тебе већ сам рекао како ми делује та конкретна порука и било би још горе да будем лицемеран и да кажем другачије од онога што мислим, било то исправно или не. Искрено, мени та теза да је одлука Управног суда узрокована жељом за очувањем безбедности и стабилности, па још поређење са ситуацијом у Македонији и преувеличавање подршке и потенцијала Радуловића да направи тако нешто, делује у најмању руку претерано. И ниси добио салву увреда, а нарочито ниси аргументовао поређење са радикалима (могу да ти линкујем изјаве у којима Радуловић и још неки из ДЈБ, након одлуке Управног суда, и даље критикују тај Суд и говоре о политичком утицају). А ово није у реду ни за СРС (кол'ко год да им се противим) јер су скоро сви из врха СРС и после ослобађајуће пресуде Шешељу, укључујући и њега самог, наставили да пљују Хашки трибунал. Наравно, њихове приче о правној свемоћи Шешеља су друга ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Можда треба да послушамо Џуманџи (без обзира на то какви смо заправо људи и да ли је ово за нас уобичајено, да не улазимо сад у то ). Џуманџи and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Дупла порука, обришите једну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 5 minutes ago, Плутон рече Нисам поредио тебе већ сам рекао како ми делује та конкретна порука и било би још горе да будем лицемеран и да кажем другачије од онога што мислим, било то исправно или не. Искрено, мени та теза да је одлука Управног суда узрокована жељом за очувањем безбедности и стабилности, па још поређење са ситуацијом у Македонији и преувеличавање подршке и потенцијала Радуловића да направи тако нешто, делује у најмању руку претерано. И ниси добио салву увреда, а нарочито ниси аргументовао поређење са радикалима (могу да ти линкујем изјаве у којима Радуловић и још неки из ДЈБ, након одлуке Управног суда, и даље критикују тај Суд и говоре о политичком утицају). А ово није у реду ни за СРС (кол'ко год да им се противим) јер су скоро сви из врха СРС и после ослобађајуће пресуде Шешељу, укључујући и њега самог, наставили да пљују Хашки трибунал. Наравно, њихове приче о правној свемоћи Шешеља су друга ствар. Риле је само благ према вама. Вучић је из неког разлога решио да вас пусти на изборе, јер му се може. Треба да љубите Господара Вучића у руку. Пошто нисте способни да предате листу, а да нешто не забрљате, па Супермен (велики вођа) мора да вас спашава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Управо сада, Ђорђе Р рече Риле је само благ према вама. Вучић је из неког разлога решио да вас пусти на изборе, јер му се може. Треба да љубите Господара Вучића у руку. Пошто нисте способни да предате листу, а да нешто не забрљате, па Супермен (велики вођа) мора да вас спашава. Хвала ти, Супермене! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 ДЈБ хумор, хе хе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 6 hours ago, Џуманџи рече Вас двојица: јавите кад организујете неко дружење, ово већ није лепо јер просто, ово нисте ви, нисте такви људи. Мислиш, оно " не расправљај се с њим, набоди га " . Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Наравно да не, насиље подржавам само када га лично спроводим. Зато је мудро слушати жене "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 17 minutes ago, Џуманџи рече Наравно да не, насиље подржавам само када га лично спроводим. Зато је мудро слушати жене Подржавам насиље ако сам јачи. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 Интересантан интервју... нарочито задњих 5 мин Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука