Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ако волиш ниске порезе... :)

Кад је држава у питању скоро да ништа не волим. Ако случајно буде власт, бићу први и најоштрији критичар... :)

Sent from my iPad using Tapatalk

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@ Фло Ima li neka forumasica da mi pravi drustvo na temi o Sasi Radulovicu, da ne budem jedina dama. Dosta je bilo! :)

Ево ме Фло, стварно је доста било 12:smeha:

Dobrodosla  girl_smiley   Ja sam iz studentskih dana bila poznata da uvek umem da namirisem dobro zezanje. Evo, nisi jos ni kaput skinula, a vec se cepas od smeha! Kazem ti ja, najveselija zurka na forumu  :cheesy3:  

Подели на овим сајтовима

:)):)) :))

Радуле  је своје очи клео:

"Чарне очи, да би не гледале!

Све гледасте, данас не виђесте

Ђе прођоше Дверјан момци млади,

заузеше скупштинске фотеље

и баш све министарске портфеље

Чудом чуди начудит се не може

откуд они кад лош глас их бије

откуд они та то се само сније

Али Господ задњу реч има

те он даде глас Дверјанима

:)):))

Juhuu, jos jedna zena na zurci  girl_smiley

Подели на овим сајтовима

Ipak bolje da ne pisem... Izgleda da je zahvaljujuci predanom radu g. Dacica, glasanje u Kanadi gotovo nemoguce. Prvo se upisuje u biracki spisak , pa onda, kako stvari stoje, lepo na avion pa u Otavu na glasanje. Za one koji ne znaju, izmedju Vankuvera i Otave je udaljenost oko 5h avionom, cisto da steknete predstavu o kakvim se udaljenostima radi...

Verujem da je po sredi neka greska jer ne vidim zasto ljudi ne bi mogli  da glasaju u konzulatima (Vankuver i Toronto) vec samo u ambasadi (Otava). Ako neko ima neki info/iskustvo, bila bih mu zahvalna da podeli.

Kakogod, upisujem se u biracki spisak, da bar omogucim onima iz Otave da glasaju jer je potrebno min. 100 zainteresovanih da bi se biracko mesto uopste otvorilo.

Подели на овим сајтовима

@ Rapsodi

Ovo za glasanje u Kanadi je i za vas vazno. Cula sam da Dveri imaju dosta pristalica u Torontu, naravno ne kao DJB, ali polako, bice bolje girl_smiley

Do sad su Dveri imali pristalice u Torontu ali, dosta je bilo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@ Rapsodi

Ovo za glasanje u Kanadi je i za vas vazno. Cula sam da Dveri imaju dosta pristalica u Torontu, naravno ne kao DJB, ali polako, bice bolje  girl_smiley

Имају наравно, имаће још више, млади су уче, што се тиче политике још су безазлене бебице у повоју , но имају од кога да виде како се то ради,  Радуле, и остали, лагати, лагати и само лагати, без тога нема политике. 

Но полако, да су понудили Београд у ваздуху.............прошло би код народа............. а што то код народа не пролази. :smeh1: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ja nisam simpatizer nijedne stranke, politika mi je ogavna, ali silom prilika ne mogu izbeći da primetim Gospodina Riboustog koji iskače iz svega, i od njega mi se bukvalno povraća :ljut:

Чашу меда још нитко не испи

да је чашом жучи не загрчи

П.С.Поврати биће ти лакше......... :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...