Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Ал говори Вучић господару: Што си рајо зобала бунике те ти мислиш мени доакати са некаквим кржљавим Радулом кад га видим гаће ми се тресу од грохотна смеха напредњачког. Нема тога српскога јунака што би мени на црту изашо ( осим Чеде, њега не рачунам) а да може цензус прескочити прескочити, мени доскочити. Ман се рајо ћоравога посла ја не мислим власти предавати! Одговара Радуловић Саша: Ћути црни Вучић Александре Нисам кржљав него сам двометраш И још растем, за вратом ти дишем Неће проћи годиница дана А ја ћу те стићи и престићи Ботови ће ти се разбежати Слаго си их исто ко и рају Ти не схваташ да ти је ћуп празан И да не знаш дукат да направиш Једино га прерасподељујеш Ништа друго не знаш ни да радиш Потроши се силно твоје благо На изборна празна обећања На митинге и сласне сендвиче И на твоје силне губиташе Што у бунар бацају дукате Које раја са муком заради Ал' те раја неће трпет' више Изишо је човек из народа Који ће га на тебе повести И скинути власти напредњачке Што су Србе много ојадиле Вратиле им и кулук и харач. И остави говоре јуначке Није било веће кукавице Још од оног што га зваше другом Не смеш ником на мегдан изићи Ни ономе мученом Пајтићу Ни ономе кукавном Тадићу Ни осталој жутој гарнитури Што су већа брука и од тебе А камоли мени мегданлији Што сам копљем читав свет обишо Прешао Силиконску долину И Канаду, хладну, али стандард, И Немачку баба-Анђелије Тек сам твоју војску растурио Сакрила се у мишију рупу После једног Утиска недеље Не надај се у твоје ботове Раја ће их редом поскидати Затворити у бијелу кулу! Аурор, Manolis, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Ђе је Ђорђије Копривица кад нам треба!!!??? Рапсоди and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 ) Радуле је своје очи клео:"Чарне очи, да би не гледале!Све гледасте, данас не виђестеЂе прођоше Дверјан момци млади, заузеше скупштинске фотеље и баш све министарске портфеље Чудом чуди начудит се не може откуд они кад лош глас их бије откуд они та то се само сније Али Господ задњу реч има те он даде глас Дверјанима ) Баба, florenntina, Кратос and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Не иде уз пиво... Гризли, можеш да туриш линк до тог сајта где си направио ову каубојску слику? Треба ми специфично тај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 ) Радуле је своје очи клео: "Чарне очи, да би не гледале! Све гледасте, данас не виђесте Ђе прођоше Дверјан момци млади, заузеше скупштинске фотеље и баш све министарске портфеље Чудом чуди начудит се не може откуд они кад лош глас их бије откуд они та то се само сније Али Господ задњу реч има те он даде глас Дверјанима ) Tu se Bosko mladjano junace iz junackog mokrog sna probudi Аурор, RYLAH, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Zamislite da nedeljko bane na temu? Izgubio bi se u kvantnoj neodredjenosti. Ne bi znao dal da se raduje zbog silnih deseteraca il da place zbog radula na sve strane... RYLAH, Плутон, Ћириличар and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Zamislite da nedeljko bane na temu? Izgubio bi se u kvantnoj neodredjenosti. Ne bi znao dal da se raduje zbog silnih deseteraca il da place zbog radula na sve strane... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Гризли, можеш да туриш линк до тог сајта где си направио ову каубојску слику? Треба ми специфично тај. Сале тхе Кид и његова два бандита? Направио ручно брале, ништа сајтови... Руска школа. RYLAH, florenntina, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Руска школа. Доња слика је након што су схватили да је човек страни плаћеник и непријатељ Великог Вође и народа (што је иста ствар): Баба, Grizzly Adams, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Направио ручно брале, ништа сајтови... Руска школа. Реко' ако је неки онлајн генератор да брзо склепам нешто, ал' нема везе, одговара ми и ова, требала ми само већа резолуција. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Ситно пише Вуле господару ситно пише а срдито збори: Мојих руку симбол пирамиде више вреде но сва твитовања од несретног Радула ајдука. Ђе су твоји медији и теве ђе с у тебе силни новинари ђе је теби баба Меркелова а ђе ти је витеже Путине? Ниђе никог немаш иза себе сем твитова празнијех и глупих! Да си мудар како ли се градиш пришао би мени ко Лазански одма би те метно у министре да доносиш закона о раду и притишћеш сиротињу рају. А ономад кад си био са мном ниси тако причо као сада издајицо и зли клеветниче! Даће Бог а и свети Вебер нећеш проћи овијех избора ома ћу те дати у апсану па однаде кукај и завијај и подноси кривичнијех тужби! RYLAH, Аурор, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Реко' ако је неки онлајн генератор да брзо склепам нешто, ал' нема везе, одговара ми и ова, требала ми само већа резолуција. Најбоље што имам је 1200х1200, мислим да је толика била оригинална слика: А ви помените кад дођете на власт... florenntina, Juanito, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Tu se Bosko mladjano junace iz junackog mokrog sna probudi И ту Боле добра срца био Радулу је ресурс доделио Снови често добро кажу и Болета нич не слажу . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 А ви помените кад дођете на власт... Ако волиш ниске порезе... florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Боле + Радуле = Брадуле. Grizzly Adams, Плутон, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука