Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ал говори Вучић господару: Што си рајо зобала бунике те ти мислиш мени доакати са некаквим кржљавим Радулом кад га видим гаће ми се тресу од грохотна смеха напредњачког. Нема тога српскога јунака што би мени на црту изашо ( осим Чеде, њега не рачунам) а да може цензус прескочити прескочити, мени доскочити. Ман се рајо ћоравога посла ја не мислим власти предавати! Одговара Радуловић Саша: Вучићу, педеру! Јанко, Аурор, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ал говори Вучић господару: Што си рајо зобала бунике те ти мислиш мени доакати са некаквим кржљавим Радулом кад га видим гаће ми се тресу од грохотна смеха напредњачког. Нема тога српскога јунака што би мени на црту изашо ( осим Чеде, њега не рачунам) а да може цензус прескочити прескочити, мени доскочити. Ман се рајо ћоравога посла ја не мислим власти предавати! Ал проговара Саша Радуловићу: "Море Вучко, црна змијо буразерска, кад те се дофатим једнога дана и кривичну пријаву за те поднесем платићеш за све благо небројено, за сав шкерлет и порфиру и твоја нова бизнис одијела што их носиш док раја гладује. Ласно ти је царски говорити када си се власти приграбио али не чини цара царево одијело нити спојене у пирамиду руке, већ цар-јунака прави срце јуначко и разборити ум економски!" Аурор, Баба, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ал говори Вучић господару: Што си рајо зобала бунике те ти мислиш мени доакати са некаквим кржљавим Радулом кад га видим гаће ми се тресу од грохотна смеха напредњачког. Нема тога српскога јунака што би мени на црту изашо ( осим Чеде, њега не рачунам) а да може цензус прескочити прескочити, мени доскочити. Ман се рајо ћоравога посла ја не мислим власти предавати! Ima jedan junak Vojvoda u koga si gledo ko u ikonu sada ti je sablazan ko spodoba al narod i dalje vidi sponu Tvoj politički otac kome si sa čovekom bez diplome ti u srce zabio kolac al biće dana za megdana kad ćeš morati priznati da jedino što znaš je izdati Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 @@Kratos Пробај мало у десетерцу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Јеванђеље од Радула 1. У почетку бјеше партијско-паразитски систем, и партијско-паразитски систем бјеше у држави и држава бјеше партијско-паразитски систем. 2. Он бјеше у почетку у држави. 3. Сви у њему блејаше и без њега се нико не запосли што се запослио. 4. У њему бјеше неморала и корупција бјеше свакодневност људима. 5. Би човјек послан од Бога, по имену Саша. 6. Овај дође за свједочанство, да сведочи о свјетлости, да сви вјерују у слободно тржиште. 7. Он не бјеше покварени политичар, него да свједочи о тржишној привреди. 8. Бјеше светлост истинита која обасјава свакога који излази да гласа. 9. У влади бјеше и министар нам бјеше и бирачи га не познаше. 10. Међу напредњацима бјеше и одатле иступи и ДЈБ основа. 11. А онима који га величаше даде власт да буду чеда Радулова, онима који ботују у име његово. Јанко, Grizzly Adams, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 bote kolko je vama botulovićima dobro Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Одговара Радуловић Саша: Вучићу, педеру! Ал узвраћа Вучић господару: Зовите ме како вам је воља ја ћу вам се радо одазвати како сада тако убудуће тек сам сео на царску фотељу с ње не мислим лако устајати таман свети Илија да сиђе по Србије да начини морем само би ми корист учинио да довучем рускијех туриста и узмем им рубље и доларе па направим Биоград на мору шта ме брига за ваша имања што пливају по српскоме мору. Испеко сам веберског заната протетстантску мудрост приграбио све тумачим како ми се ћефне ко секташи што тумаче Писмо нема тога што мож да се деси а да моји послушни медији не окрену све мени у корист. Џаба вам се рајо копрцати бадава се расипате снагом него ајте сви у моју странку свакоме ћу дворе направити и сувијем златом окитити што да свима не буде потаман маните се тих вашијех ајдука само ћете главу изгубити од њих нике вајде неће бити! Ћириличар, Manolis, Јанко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ovi botulovići ustvari potvrđuju onu Budinu: Da ono čemu se opireš i sam postaješ. Od borbe protiv botova svi na kraju postaše Radulovi botuli. Рапсоди, Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ovi botulovići ustvari potvrđuju onu Budinu: Da ono čemu se opireš i sam postaješ. Od borbe protiv botove svi na kraju postaše Radulovi botuli. Предај се, не опири се, неизбежно је. Јанко, Аурор and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Предај се, не опири се, неизбежно је. Jedino što je neizbežno je to da ćeš ti da držiš Vučka na avataru i da se vratiš onome čemu si se školovao. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ал узвраћа Вучић господару: Зовите ме како вам је воља ја ћу вам се радо одазвати како сада тако убудуће тек сам сео на царску фотељу с ње не мислим лако устајати таман свети Илија да сиђе по Србије да начини морем само би ми корист учинио да довучем рускијех туриста и узмем им рубље и доларе па направим Биоград на мору шта ме брига за ваша имања што пливају по српскоме мору. Испеко сам веберског заната протетстантску мудрост приграбио све тумачим како ми се ћефне ко секташи што тумаче Писмо нема тога што мож да се деси а да моји послушни медији не окрену све мени у корист. Џаба вам се рајо копрцати бадава се расипате снагом него ајте сви у моју странку свакоме ћу дворе направити и сувијем златом окитити што да свима не буде потаман маните се тих вашијех ајдука само ћете главу изгубити од њих нике вајде неће бити! Мрко гледа дели-Радуле, мрко гледа испод ока уморнога мршти се и ништ не проговара већ узима сабљу јуначку сабљу јуначку три пута ковану од најбољега дамаск-челика па говори васцијелом бирачком тијелу: "Браћо моја, јунаци рода мога, зар овако тиранин нам се смије и пријети својим свијетлим оружјем громовима и Илијом светим!? Узмите судбину у руке своје узмите ваша пера и писаљке те заокружите ми име да срушим тиранина рукама својим главу да му одсијечем дамаск-сабљом у фотељу његову да присједнем и златно доба слободе вам донесем! Не вјерујте ријечима Вучковим што из његових уста излазе, из уста што су ка од неке жене па вам мило на ухо све полагује! Ћуд је женска смијешна работа због себе род јуначки би пустио да изгине! Ој Вучко, аждајо буразерска, стићи ће те кривична правда стићи ће те моја дамаск-сабља само да ми је целзијус да пређем!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 @ Фло Ima li neka forumasica da mi pravi drustvo na temi o Sasi Radulovicu, da ne budem jedina dama. Dosta je bilo! Ево ме Фло, стварно је доста било Баба, florenntina, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Рапсоди, Плутон, Manolis and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Одговара Радуловић Сале клеветама подлим напредњачким: Ој ботови, сендвича вам ваших и дневница од сома динара; Не будите паразити такви, остав'те се јавних предузећа, скините се са буџета нашег, семе ли вам ваше комуњарско. Све те ваше буразерске везе, покидаћу кад 'целзијус' пређем. Нека дрхћу сад сви сендвичари и ботовске силне улизице, паразити, слине и остали; мало им је времена остало. :-ДДД За слободу тржишта! Живела велика Србија! Гласај за Двери! Шешељ до победе! Идем да спавам! Лаку ноћ. Јанко, Рапсоди, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука