Плутон Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ако овако наставим, оде Вучић на 70%! Фебло је био у праву. RYLAH, Manolis and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 @@Плутон, Да ли си свестан да сам пре 2 минута одлучио да ћу гласати за Вучића? Е ја имам једне другане који су оно "вегани", али баш тотално религиозни по том питању и досадни су ко Јеховини Сведоци кад запну... Пуна кућа књига о исхрани итд. А моја фамилија је баш загрејана за "здраву храну", све док их једног дана нисам одвео код њих у госте... И у повратку су ме одма послали у продавницу по кобасице и одреске, па правац на роштиљ. Manolis, feeble, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Није проблем који став си овде јавно заузео, ствар је у томе да ти не верујем. Iskreno, ni mene nije ubedio ni u svoju neutralnost a jos manje u istinitost razloga koje je naveo kao uzrok toliko intezivnog "anti-Radulovic" stava ali Ok. Njegovo je pravo da tvrdi a moje da mu (ne)verujem i mislim da nema smisla dalje se oko toga prepirati. Ovo naravno ne znaci po automatizmu da je covek za Vucica, cisto da ne bude posle da mu "lepim etikete" pa da prica opet ode u nekom drugom pravcu. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Мени нпр. врло мало делује као неко ко ће да се упрља овим домаћим политичким #блатом (хе хе), али видим потенцијалне проблеме у овоме што РИЛАХ говори. Радуловић јесте већ присуствовао неким састанцима са ММФ-ом, са инвеститорима и сл. и ту је видео шта и како може, али ако некад постане премијер, мораће да води и разговоре ван економског поља, за шта није нарочито поткован (барем се мени тако чини) и схватиће да код неких ствари просто немамо избора јер смо мала и сиромашна земља. То може да разочара његове бираче од којих већина има нереална очекивања у области спољне политике. Опет, и ту бих пре изабрао њега јер има уз себе друге образоване људе који ће ту моћи да га посаветују, него било ког из тренутне политичке понуде ко своју армију партијски запослених мора да очува по сваку цену и да прави компромисе које иначе не би морао. Па чињеница је да ко оће овај хаос да расчишћава мора да има много храбрости, вероватно лудости, мораће можда да буде немилосрдан, а можда и да има оне способности из Матрикса да избегава снајперске метке... Већа је вероватноћа да човек који дође на власт једноставно "легне на руду" него да доводи свој живот у питање. Јер ти ову ситуацију не мож` да решиш, а да не разгневиш до крви бар пола Србије. florenntina, Јанко and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 @@Плутон, Да ли си свестан да сам пре 2 минута одлучио да ћу гласати за Вучића? Oš da te Radulovi botovi ovde icepaju ko svinja masan džak? Manolis, Плутон, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ja sam rešio da glasam za Šešelja da muči Vučića i ostalu napednu bagru po parlamentu, Grizzly Adams, Аурор and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Iskreno, ni mene nije ubedio ni u svoju neutralnost a jos manje u istinitost razloga koje je naveo kao uzrok toliko intezivnog "anti-Radulovic" stava ali Ok. Njegovo je pravo da tvrdi a moje da mu (ne)verujem i mislim da nema smisla dalje se oko toga prepirati. Али..назвао га је 'Радуле'. Зар то није доста за почетак? florenntina, Плутон, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 а можда и да има оне способности из Матрикса да избегава снајперске метке... И тога се бојим. Иван Нинић и Мирослава Миленовић (обоје врло блиски Радуловићу) су били физички нападнути. Мирослава Миленовић се и након тога жалила да је прате људи. Вучић их обоје, иако практично уопште нису познати јавности, 99% људи не зна ни ко су они, развлачи по својим медијима, пре свега Пинку и Информеру, и то на одвратан начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 @@Плутон, Да ли си свестан да сам пре 2 минута одлучио да ћу гласати за Вучића? Onda otvori temu o Vucicu, pa se tamo lepo hvali i botuj a ne da besplatno koristis siroki auditorijum koji je Pluton ovde napravio svojim postenim i mukotrpnim botovskim radom, uz mizernu inostranu pomoc Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 . А искуствено знамо да је у Србији сваки политичар од 90их па на овамо потпуно исти, и да ту нема никакве разлике Samo je Šešelj ostao dosledan svojoj politici svi ostali su se okretali kako vetra dune.Koštunjavi se malo bunio al je mitiljav. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Али..назвао га је 'Радуле'. Зар то није доста за почетак? Ma to i ja sumnjam svo vreme, da ga je Pluton vrbovao. Covek advokat a dokazi onako klimavi... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 И тога се бојим. Иван Нинић и Мирослава Миленовић (обоје врло блиски Радуловићу) су били физички нападнути. Мирослава Миленовић се и након тога жалила да је прате људи. Вучић их обоје, иако практично уопште нису познати јавности, 99% људи не зна ни ко су они, развлачи по својим медијима, пре свега Пинку и Информеру, и то на одвратан начин. Ма опасне су то ствари... То су ти све људи комунистичког менталитета и они оће да се "играју демократије", ај` да гласамо, трте-мрте. Али немој да се шалом шалиш да ћеш да им "рушиш систем" који су себи тако лепо направили и од кога тако лепо живе, онда више ту "играње демократије" не долази у обзир. Наш народ се већ деценијама вара да је то само питање "кога да изаберемо". Није. То је питање револуције која се никада није догодила. Код нас комунизам никад није срушен, само се прерушио. А то не може да се промени на изборима. Само коренитом променом система. А ту има да пршти ко за нову годину (фигуративно, надам се). Не мислим да то буде насилно и са дивљањем по улицама, Боже сачувај и саклони... Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 А у том контексту, Сале са својом екипом школараца има мнооого тежак посо, све да је најбољи политичар у Сунчевом Систему. Без неке подршке "са стране" - што је наравно код нас популарно ко сифилис - тешко да мож` нешто да направи... Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 И ти си ономад Расима сврстао међу шљам, без ваљаних доказа, па ником ништа. Као што немаш ни доказе за Вучића, осим неких новинских писанија којима можемо а и не морамо веровати. Јесам, али сам изнео доказе. Можда није пристојно тако говорити, али Расим јесте шљам у политичком смислу. Исто важи и за Вучића и то уопште не темељим на таблоидним текстовима већ на конкретним стварима које раде и говоре. Било који политички програм ти је једна мала идеологија. Докажи. Говоримо о савременим политичарима, световног карактера. Наравно да проповеда, сваки политички покрет и програм проповеда једно мало месијанство које каже "кад ми дођемо на власт биће боље". Искуство нас учи да није тако. То није месијанство. Месијанство је кад обећаваш плате од 2000 евра. Кад кажеш нпр. смањићу порезе и доприносе за трећину није. Као што уосталом и ти имаш свој угао посматрања. А искуствено знамо да је у Србији сваки политичар од 90их па на овамо потпуно исти, и да ту нема никакве разлике. Само су нијансе у питању. А Црквена политика није исто што и световна. Радуловић деведесетих није ни био у земљи. Просто, не можеш ни у ком случају да кажеш да је свако ко се појави на српску политичку сцену исти као и ликови из неокомунистичких странака. То технички не можеш да докажеш, и да хоћеш. И ту ти пада у воду свако прозивање других за идеологију јер је тај твој став идеолошки. Узгред, колико сам ја упућен, овом твом Идолу Црква и вера баш и нису нешто мили срцу. Не кандидује се за место у црквеном календару, него за премијера. Није ни Вучићу мила Црква, то је сам Вучић рекао па ти опет гласаш за твог Идола, хе хе. Додатак: А што се тиче оне комуњаре Давида, мрзело ме да пишем и да се расправљам, јер сам схватио да је бесмислено другосрбијанцима објашњавати да комуњаре свакога ко није на њиховој линији посматрају као онтолошко зло кога треба оградити (или се оградити). Бедан изговор за недостатак аргументације. Авокадо ти је, додуше на мало оштрији начин, потпуно распарчао тезу која је, наравно, била потпуно неутемељена и којом си рекао да те је увредило скоро 80% гласачког тела на председничким изборима 2012. тј. нешто преко 5.200.000 људи у Србији. У другом делу си просто етикетирао Филипа Давида као другосрбијанског комуњару и умислио да је то довољан аргумент да његов чин назовеш дрипачким и уличарским. Слажем се са тобом кад кажеш да своју тезу не би требало уопште да покушаваш да објашњаваш, само из других разлога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Код нас комунизам никад није срушен, само се прерушио. Комунизам као појам је поприлично омражен међу људима овде. Али проблем је што је нешто од њега несвесно преостало у већини људи, а то нешто је оно што политичари свих фела већ ево скоро две деценије користе потпуно свесно и намерно на најподмуклији и најперфиднији начин да би замлаћивали народ и даље га држали пасивним, изгубљеним у беди и очају, да би наравно могли да га несметано пљачкају. То нешто је идеја да ће крај свих наших проблема доћи од споља, уласком у неки обећани рај типа ЕУ или неки савез са Русијом. И онда ће све бити као у стара добра "златна времена" пре распада и ратова. Само се треба стрпети довољно. И онда људи, подсвесно или не, ћуте и сналазе се како знају и умеју и...чекају. Овде никада није ни постојала било каква искрена жеља за транзицијом, јер се политичари, сви од реда, од 6.10.2000. представљају као спасиоци који ће нас увести у неки обећани Елдорадо (који, то опет зависи од онога ко је тренутно на власти, али је увек пројекција оних безбрижнијих времена којих се многи сећају, ако не лично онда из прича старијих) и онда ће тећи мед и млеко сами од себе, као некад. Ако ће нас нешто коштати главе, онда је то та сулуда фикција која се овде протура као идеологија под разним именима, мање или више директно (реформе, улазак овде-онде, лидери у региону, бла бла бла...). RYLAH, Плутон, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука