Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Хаковали просветари! Вербић. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Јесу, ево једног са Електронског у Нишу. Ja sam nislija i moram da kazem da je ovo predavanje trebalo da se odrzi u projektor sali, ali je zbog ogromnog interesovanja predavanje prebaceno u amfiteatar koji je bio prepun florenntina, Плутон, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 И схвати већ једном нисам "ничији". Нисам сврстан, нисам члан, нисам симпатизер. Заболе ме једноставно за све њих. Заболе ме више и за Радуловића, ал ми забавно на овој теми, пошто право предузборно пржење још није кренуо нигде сем овде. Shvati i ti da nije isto biti neopredeljen ili neutralan i biti izricito "protiv". Ako si izricito i vrlo intezivno "protiv", to po logici stvari implicira da si indirektno "za" nesto sto je na suprotnoj strani od onoga protiv cega si. Dakle, u svakom slucaju, sve to je daleko od nekakve neopredeljenosti /neutralnosti, kako ti to volis da predstavis. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Shvati i ti da nije isto biti neopredeljen ili neutralan i biti izricito "protiv". Ako si izricito i vrlo intezivno "protiv", to po logici stvari implicira da si indirektno "za" nesto sto je na suprotnoj strani od onoga protiv cega si. Dakle, u svakom slucaju, sve to je daleko od nekakve neopredeljenosti /neutralnosti, kako ti to volis da predstavis. Не вреди... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ja sam nislija Ја сам Дарко. RYLAH, Плутон and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Не вреди... U pravu si, kod mene bilo koja prica o neutralnosti/neopredeljenosti koja se plasira u vidu vrlo agresivne i intezivne propagande "protiv" zaista ic ne vredi. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 U pravu si, kod mene bilo koja prica o neutralnosti/neopredeljenosti koja se plasira u vidu vrlo agresivne i intezivne propagande "protiv" zaista ic ne vredi. Треба ти и Недељко више да се дружите, контам да бисте се добро слагали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Shvati i ti da nije isto biti neopredeljen ili neutralan i biti izricito "protiv". Ako si izricito i vrlo intezivno "protiv", to po logici stvari implicira da si indirektno "za" nesto sto je na suprotnoj strani od onoga protiv cega si. Dakle, u svakom slucaju, sve to je daleko od nekakve neopredeljenosti /neutralnosti, kako ti to volis da predstavis. Ја сам га вид'о како једе сендвич. Човек Жоја, feeble, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Па не мож` да се залаже за нешто па да га зову овако и онако. Не него си лепо против свега и свачега, а кад те питају за шта си онда нешто неодређено мало заливено сарказмом да звучиш као искусан баја. Јер ови што се "ложе" на разне ствари су само зелени и наивни... Natasa. and florenntina је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Па не мож` да се залаже за нешто па да га зову овако и онако. Не него си лепо против свега и свачега, а кад те питају за шта си онда нешто неодређено мало заливено сарказмом да звучиш као искусан баја. Јер ови што се "ложе" на разне ствари су само зелени и наивни... Односно треба под обавезно да се ложиш на нешто или некога, иако видиш да су сви апсолутно исти, без икакве разлике, само да ти по форумима не би лепили етикете, јер је најгоре на свету да ти неко случајно замери због твог (не)избора. Што ће рећи да си одмах сумњив ако ниси негде сврстан, ако ниси у нечијем тору. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Што ће рећи да си одмах сумњив ако ниси негде сврстан, ако ниси у нечијем тору. Ти си сумњив откад си виђен са сендвичом... Manolis, GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ма само опрезно, боље него да се заузме неки став о било чему. Што је сигурно, сигурно је... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Људи, оставите разлике на страну, морамо да се ујединимо како бисмо помогли Радулу. Вучић има ботове и тајкунски новац, а Радуле има - кога, ако не нас? Када, ако не сада? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ма само опрезно, боље него да се заузме неки став о било чему. Што је сигурно, сигурно је... Ја став имам. И хиљаду пута сам га поновио. И то врло јасно. Ал изгледа да сам сумњив све док тај став није под нечију либелу, док не може да ме сврста у неки тор. Онда под обавезно радим за некога, јер забога ко сам ја да имам став који се не подудара са неком тачно одређеном идеологијом, или са ставовима тачно одређене политичке групације? Ко сам бре ја да имам сопствено мишљење?! Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ма само опрезно, боље него да се заузме неки став о било чему. Што је сигурно, сигурно је... Па он и јесте заузео став: да су сви политичари тренутно у Србији исти, укључујући и Радуловића. И то је легитиман став. Штавише, вероватно је потпуно у праву. Једини детаљ у коме се не слажем са њим је да ли треба нешто покушавати са овим садашњим ликовима или не док се не појави нека потпуно нова гарнитура нормалнијих људи на пол. сцени која би, можда, покушала да стварно реформише ову државу и друштво. Ако се такви уопште и појаве, то јест. У ствари, није да се толико не слажем с њим или слажем с неким другим, колико мислим да не треба имати неки искључив став по томе. А нисам приметио да Риле заступа било коју политичку струју под изговором неутралности, онда би ово што причате имало смисла. RYLAH and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука