florenntina Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Шта ће бре нама ти стартампови... Идемо ми сви на село да се бавимо пољопривредом. То је будућност! Ma isli bismo mi nego nam Ameri nekakvim 'arpom zatrovali i poplavili zemlju pa ne zna crn co'ek sta da radi! Ne daju ljubomorni dusmani da nepredujemo-to ti je! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Sad vam i startapovi krivi sto je car go!!! И схвати већ једном нисам "ничији". Нисам сврстан, нисам члан, нисам симпатизер. Заболе ме једноставно за све њих. Заболе ме више и за Радуловића, ал ми забавно на овој теми, пошто право предузборно пржење још није кренуо нигде сем овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Министарство просвете забранило предавање Саше Радуловића Страница није пронађена. 404 Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ал невероватно је то код нашег света. Не контају да човек једноставно није ни за кога. Ако ниси за опозицију аутоматски си за власт, ако не пљујеш власт аутоматски си за исту, а недотибог даслучајно похвалиш власт по неком питању...случајно да ти се деси...па готово, развуку те ко свиња масан џак. И није људима јасно да човек просто и једноставно није ни за власт ни за опозицију, да човек може бити само свој и ничији, значи без идеологије, политичког програма, вође... Ено ме и Двераши прогласили оваквим и онаквим. Човек Жоја, Justin Waters and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ено ме и Двераши прогласили оваквим и онаквим. И шта кажу - какав си ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 И шта кажу - какав си ? Како иде, Недељко, кућо стара? Шта ти радиш код конкуренције, што запушташ теме о Дверима, да и тамо прозборимо по коју? Помислио би човек да си дигао руке од Двери? verum est in beer, Баба and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ено ме и Двераши прогласили оваквим и онаквим. Znaš kako kaže naš narod ono za konja. Mada... šta znam ja ne volim kad me porede sa konjem. A opet ima danas mnogo takvih koji su zaista takvi ali sakrivaju iza tog konja. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ал невероватно је то код нашег света. Не контају да човек једноставно није ни за кога. Ако ниси за опозицију аутоматски си за власт, ако не пљујеш власт аутоматски си за исту, а недотибог да случајно похвалиш власт по неком питању...случајно да ти се деси...па готово, развуку те ко свиња масан џак. И није људима јасно да човек просто и једноставно није ни за власт ни за опозицију, да човек може бити само свој и ничији, значи без идеологије, политичког програма, вође... То код Срба не бива. Ако ниси ни за ове ни за оне онда вероватно ниси ни Србин. Па и патријарха Павла су тако развлачили. Опозиција га кривила да шурује са режимом, а режим да је човек опозиције. Пљували га по новинама Срби. После кад је умро изашла она трећа Србија(не мислим на партију) која није у тим клановским поделама а видели смо колико је велика та Србија и колико је достојанствена. Али је с друге стране то она нечујна Србија, која не галами, не лупа у шерпе и лонце, не пишти у пиштаљке, не руши власт, не хапси опозицију, не контролише медије и онда нико ни не зна за њу. Grizzly Adams, RYLAH, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Znaš kako kaže naš narod ono za konja. Mada... šta znam ja ne volim kad me porede sa konjem. То не важи за тројанског коња. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 И схвати већ једном нисам "ничији". Нисам сврстан, нисам члан, нисам симпатизер. То можда можеш негде другде да причаш где те не знају, овде на форуму си одавно проваљен, комуњаро! florenntina, Manolis, Човек Жоја and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Фора је у томе што многи никада нису чули за њега. Теби се чини да је популаран, зато што га пратиш по друштвеним мрежама и уопште интернету, а то је промил грађана Србије. Иди мало по Србији, па ћеш видети каква је ситуација на терену. Веруј ми да сам врло добро информисан о томе колику подршку има Радуловић, где, од кога, колико људи је уопште чуло за њега, колико људи зна ко је он, да л' је био министар итд. Мене искрено баш брига за њега, као и за остале, све ми је једно да ли ће прећи или не, он је само још један у мору осталих, него ти кажем у реалности како је. Већ рекох, не морате да бринете за мене, не размишљам тако. За мене нису сви фудбалери стока, нису сви бравари стока, нису сви пољопривредници стока, па тако нису и сви политичари стока. Тај антиполитички став ми је филозофски потпуно стран и не налазим му никакво разумно, смислено оправдање. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Идеја о тзв. трећој Србији, ко што једном и рекох, има племените мотиве, али се у њој проналази много оних из тзв. прве Србије који пљују све редом и убеђени су да су зато имуни на сваку идеолошку пристрасност и да су баш они припадници те Треће Србије (не мислим на странку, наравно). А наравно да су све три засноване на подели и одвајању. Ако има треће, има и прве и друге, ако има друге, има и прве и треће итд., тако да сви који о Србији причају са редним бројем испред и мисле да тиме решавају проблем поделе, у дубокој су заблуди. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Страница није пронађена. 404 Малопре је текст био ту, не знам шта се десило, видећу па ћу да поставим опет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Na stranu politika, ali ovo je bas velika steta jer sam cula od drugara da su mu predavanja jako dobra i uopste sama ideja da se u Srbiji ljudi edukuju o stratup-ovima, kako da formulisu ideje za biznis i kako da dodju do finansija za njihovu realizaciju je jako korisna i potrebna. Stvarno ne znam gde je kraj ovoj komunjarskoj srbodestrukciji i potrebi da se ugusi svaka iole lepa i korisna inicijativa?! Јесу, ево једног са Електронског у Нишу. Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Малопре је текст био ту, не знам шта се десило, видећу па ћу да поставим опет. Хаковали просветари! feeble, Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука