Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Koji su tvoji?

Jos nisam izgubio nadu da cu saznati! :D

Па кажем ти, тек треба да дођу, да се појаве.

Моји ће да буду они који овом народу предоче колко је бесан, и који ће одма целу нацију да ставе на маст, леба и алеву паприку, недељом евентуално рибу, а вишак имовине и стамбеног простора да конфискују и предају у руке Држави, Цркви и Мени.

Тек ће онда овај народ да схвати колико заправо данас има. Али биће вам касно, Нижњи!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Па кажем ти, тек треба да дођу, да се појаве.

Моји ће да буду они који овом народу предоче колко је бесан, и који ће одма целу нацију да ставе на маст, леба и алеву паприку, недељом евентуално рибу, а вишак имовине и стамбеног простора да конфискују и предају у руке Држави, Цркви и Мени.

Тек ће онда овај народ да схвати колико заправо данас има. Али биће вам касно, Нижњи!

Previse si fin.

Ja bih prvo zabranio verske organizacije na tlu drzave i proglasio ih za unistitelje nacionalne svesti, patriotizma i ustavnog poretka. Onda bih vlast prepustio tajkunima. Ako neko zna s parama to su oni...

Za deset godina- eshaton

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Имаш на сајту Валва водич за запослене, баш је интересантно и несвакидашње, ако имаш времена да прочиташ.

http://www.valvesoftware.com/company/Valve_Handbook_LowRes.pdf

Hvala Plut evo sta Cirko( Milan Cirkovic) misli o izjavi Vesne Pesic o Radulovicu. I ja isto tako mislim o DJB, kritikujemo ih racionalno i konstruktivno, kako ne bi popustili u idejama i bili jos konkretniji i bolji, a mislim da za njih treba glasati svakako  :)

http://forum.b92.net/topic/74951-sasa-radulovic/page-18#entry5216706

Подели на овим сајтовима

Информерова секција за истраживачко новинарство доноси нове доказе о лоповлуку Радуловића, само Вучић не сме да га ухапси јер је Радуловић најмоћнији човек у земљи и штите га светске силе.

74088_radulovic_iff.jpg?1456426859

Извор: Информер

Подели на овим сајтовима

Е сад ћу баш да гласам за њега.

Гласао бих и ја, него се бојим да ми не пропадне глас ако не пређе целзијус и онда нисам гласао против Вучића и СПС и нисам урадио ништа.  :/

Подели на овим сајтовима

Информерова секција за истраживачко новинарство

b80f49a4fd9f2bd43fd3b2c2c73c0b53.jpg

линк

Подели на овим сајтовима

Гласао бих и ја, него се бојим да ми не пропадне глас ако не пређе целзијус и онда нисам гласао против Вучића и СПС и нисам урадио ништа.  :/

Брате, стоти пут пишеш ово, гласај онда за неког другог ил' немој да гласаш, ал' ако још једном ово напишеш појешћу ти оног зеку што си се слико с њим!

Подели на овим сајтовима

Неће на овим да победи него на наредним, све је већ испланирано.

Добро онда, да се не бринем ако не стигнем да изађем да гласам за њега.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Брате, стоти пут пишеш ово, гласај онда за неког другог ил' немој да гласаш, ал' ако још једном ово напишеш појешћу ти оног зеку што си се слико с њим!

Пишем можда други пут, смири живце... 

И не помишљај на зеку (Софроније се зове)! :)

Подели на овим сајтовима

Ако гласаш, гласај за оно што заиста мислиш да је добро. Немој да калкулишеш "ко може да добије" итд.

Или немој да гласаш уопште.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...