Баба Написано Фебруар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ја не гласам већ годинама уназад. Тако да вам не могу препоручити ништа. На интернету подржавам патриотске опције, све одреда. Овде на Поукама мало критикујем ДСС и Двери али на фејсу по разним групама их браним. Но што се тиче гласања одавно не верујем у то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ја не гласам већ годинама уназад. Тако да вам не могу препоручити ништа. На интернету подржавам патриотске опције, све одреда. Овде на Поукама мало критикујем ДСС и Двери али на фејсу по разним групама их браним. Но што се тиче гласања одавно не верујем у то. Значи апсолвент апстинент. А мене убеђују да је битно гласати па за било кога... Баба је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 А мене убеђују да је битно гласати па за било кога... Не баш за било кога, али ако не планираш да одеш и одведеш породицу из земље, свакако није у твом интересу да Вучић и напредњаци имају апсолутну већину још 4 године. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ја не гласам већ годинама уназад. Тако да вам не могу препоручити ништа. На интернету подржавам патриотске опције, све одреда. Овде на Поукама мало критикујем ДСС и Двери али на фејсу по разним групама их браним. Но што се тиче гласања одавно не верујем у то. Pa sto se uzalud trudis da kritikujes ili branis jedne ili druge kad sam ne verujes u izbore Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Pa sto se uzalud trudis da kritikujes ili branis jedne ili druge kad sam ne verujes u izbore А морам нешто да радим у животу. На крају, не могу да побегнем од себе. Навијам за десницу па и ако не верујем у њену победу и ако не верујем у систем. Исто тако сам Хришћанин мада знам да смо изгубили битку и да од нас нема ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ovde podrzavas Radulovica a preko bare dedu Bernija? Kako to ide zajedno? Не подржавам Бернија. Ili ovde ides samo kontra Vucica? Не, то би само продужило ову агонију са неокомунистичким странкама. Кад смо код тога, који је твој предлог за изборе (ове српске)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 кад су расписани избори? Ово је добро питање. Маја прича јуче да ће бити расписани почетком марта. Како год, ваљда је најкраћи рок 45 дана. СНС навија да то буде 24 априла, али пошто расписивање зависи од Пајтића чисто сумњам да ће Пајтић бити толико луд да што пре буду избори, када време ради против режима. Сваки дан је драгоцен, јер се сваки дан може нека афера истерати на чистац, или барем измислити у прилог срозавања рејтинга режима. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ово је добро питање. Маја прича јуче да ће бити расписани почетком марта. Највероватније (не знам сигурно) се 7. марта распушта Скупштина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Највероватније (не знам сигурно) се 7. марта распушта Скупштина. Па може Вучић да распусти и владу и скупштину Србије, али не може Војводине. То ради Пајтић. А Вучић је и покренуо ову причу о ванредним републичким изборима да би их сасатвио са покрајинским због мањег трошка. Ако се деси да републички буду у априлу а покрајински у мају то је дупли трошак и то може да се деси само Вучићевом грешком. А онда ће га народ осудити да је расипник, опозиција поготово, сва његова прича о протестантској радној етици и штедњи пада у воду. Дакле, мислим да ће ипак власт морати да се приклони одлуци Пајтића. С друге стране ако Пајтић распусти покрајинску скупштину почетком марта онда је дефинитивно имао договор са Вучићем. А то опет урушава његов опозициони кредибилитет. Значи логично је да ником избори не иду на руку пре последњег рока а то је мај 22 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Значи логично је да ником избори не иду на руку пре последњег рока а то је мај 22 Мислим да Вучићу одговара да буду одвојено (расипништво је тема за пола дана, заборавиће се брзо). Што бре буду избори, то ће Вучићев резултат бити убедљивији (сам рече да време ради против режима) што ће му бити 90% кампање за покрајинске (биће више апстинената). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 https://twitter.com/somboracmarko/status/702648792319979520 feeble, RYLAH and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Не, то би само продужило ову агонију са неокомунистичким странкама. Кад смо код тога, који је твој предлог за изборе (ове српске)? Ja sam od 2004. na ovamo beli listic ili skrabanjem ili zaokruzivanjem nekog minornog lika. Ljudima nije jasno da su sve drzave u poslednjih 200 godina kao korporacije/kompanije i da u zemljama gde postoje izbori, kakvi takvi, ti izbori samo smenjuju upravni odbor firme. A kako ce firma raditi i kakve ce biti dividende to uopste ne zaivisi od toga kakvi su izbori fer ili' ne fer i da li kandidati imaju originalnu pricu nego kako posluju kao firma. Kad pocne da se igra otvorenije sa time da su drzave firme mozda i razmislim da tog nekog otvoreno i direktno podrzim u pozitivnom smislu. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Мислим да Вучићу одговара да буду одвојено (расипништво је тема за пола дана, заборавиће се брзо). Што бре буду избори, то ће Вучићев резултат бити убедљивији (сам рече да време ради против режима) што ће му бити 90% кампање за покрајинске (биће више апстинената). Мислим да му не одговара и да ће више извући и на покрајинским ако буду ишли и републички заједно. На крају не би толико инсистирао да буду заједно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ja sam od 2004. na ovamo beli listic ili skrabanjem ili zaokruzivanjem nekog minornog lika. To je bacanje glasa i ne možemo sebi da dozvolimo to baš. Pitanje je da li će Radule biti bačen glas kao prošli put, ja sam siguran 90% da hoće... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Мислим да Вучићу одговара да буду одвојено (расипништво је тема за пола дана, заборавиће се брзо). Што бре буду избори, то ће Вучићев резултат бити убедљивији (сам рече да време ради против режима) што ће му бити 90% кампање за покрајинске (биће више апстинената). Мислим да му највише одогвара да споји све, јер на републичким кида дефинитивно, а ако се све споји, највише људи гласа исто на свим нивоима избора. Сем ако нема баш неке телетабисе, а није баш на том нивоу. То је основа избора, брате, тиме су се служиле све власти од деведесете па до данас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука