Плутон Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Свима место у Vault-има у случају нуклеарног сукоба с Америком и по 1000 чепова Нука-Коле! RYLAH, Deja Vu and sqny је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XbfYXAgKo-g GeniusAtWork and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Готов је прототип. Ускоро се креће са масовном производњом! Ne valjaju ove kape, nisu kao ova sto sam dobio, ne cuvaju usi i nisu tako tople. GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Ajde ti meni reci koja je buduca vladajuca partija, pa da znam za koga da glasam. Za ove sadasnje necu. Ja zaista ne znam ali sam poprilicno sigurna da si se sa ovom drugom recenicom diskvalifikovao za odgovor na prvu Dakle, posto izvesno nisi "deo ekipe", ostaje ti samo da se nadas a to znaci da treba da glasas za Sasu Radulovica. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Јел и Ђоковић у Радуловој странци? http://www.vestinet.rs/zanimljivosti/dosta-je-bilo-novak-djokovic-je-tuzio-ovaj-grad-i-trazi-da-mu-isplate-650-000-dolara Ronald and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 treba da glasas za Sasu Radulovica. Nekako mi se ne daje glas coveku koji je poznat samo kao bloger i bivsi ministar u vladi SNS. Plasim se kako idu ovi trendovi da idemo samo iz loseg u gore, a ovaj je takva macka u dzaku tako da je rizik prevelik dati njemu glas. Bolje beli listic. Баба and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Kad ce DJB biti kao SNS i deliti ljudima kape u ovo hladno i nesigurno doba?! Pametni ljudi kada je hladno sede kuci za kompjuterom a tu ih cekaju tvitovi, lajkovi... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Nekako mi se ne daje glas coveku koji je poznat samo kao bloger i bivsi ministar u vladi SNS. Plasim se kako idu ovi trendovi da idemo samo iz loseg u gore, a ovaj je takva macka u dzaku tako da je rizik prevelik dati njemu glas. Bolje beli listic. Бели листић је опција ако сматраш да је Вучић бољи од Радуловића (то је опет ДС логика мањег зла и знамо докле смо с њом дошли). Једина гора опција од белог листића је директан глас за Вучића (пошто је бели листић свакако подршка Вучићу). Стално ово понављам, ал' ако вам се Радуловић толико не свиђа, гласајте за Двери, боље је и њих имати у Скупштини, него да напредњаци имају онолику већину. Ми као народ немамо много шта да изгубимо, Вучић је продао практично све, економија пропада, људи беже из земље. Једино да опет, не дао Бог, крену ратови и санкције... GeniusAtWork and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Nekako mi se ne daje glas coveku koji je poznat samo kao bloger i bivsi ministar u vladi SNS. Plasim se kako idu ovi trendovi da idemo samo iz loseg u gore, a ovaj je takva macka u dzaku tako da je rizik prevelik dati njemu glas. Bolje beli listic. Ja ne dajem glas Radulovicu nego idejama koje promovise i cim se pojavi neko ko ce to da radi bolje od njega, odmah cu da podrzim tog drugog. Za sada u Sbiji samo on to radi na politickoj sceni... Ronald је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 @Pluton Ma nece ni Dveri preci cenzus, sa ovim predizbornim sloganom Sreca. Najvise vremena na tribini potrose da objasne sta im to znaci Баба, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Ma nece ni oni preci cenzus, sa ovim predizbornim sloganom Sreca. Najvise vremena na tribini potrose da objasne sta im to znaci Они иду са ДСС-ом и прелазе цензус чак и према овим Вучићевим анкетама, Фактор плус и сл. им већ дају скоро 6%. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 RYLAH ће да гласа кад се појави нека озбиљна политичка опција која ће за земљу попут Србије да представи на једно 200 страна сажетак програма од 2000 страна где се дефинише државни развој у наредних 100 година. To што тога никад није било ни у једној земљи и што неће бити, нема везе. До тад, свеједно ко влада. Pa ima u zemlji Srbiji od '45. Razvijaju drzavu do te mere da svaki treci covek radi za drzavu i samo dodaju nove regulative, propise, zakone... Tako da, dok budu radili u skladu sa tim modelom, slazem se, potpuno je svejedno ko ce da vlada-nama ce biti samo gore. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Наведи било коју странку у читавој политичкој историји Србије која у програму има: 1. потпуну транспарентност и да под тим конкретно каже шта мисли, на које документе, где да се објаве итд.; 2. смањење пореза и доприноса, да конкретно кажу којих, за колико и чиме ће се то покрити; 3. укидање субвенција; 4. овакав систем социјалне и здравствене заштите и да су још рекли како и одакле то може да се плати; 5. систематизацију радних места у јавном сектору и мерење радног учинка (након увођења транспарентности). Дакле, конкретно - која странка је ово имала у свом програму и кад? http://blog.b92.rs/text/18685/Demokratska-Opozicija-Srbije%3A-UGOVOR-SA-NARODOM-2000/- сажетак обимног предизборног програма ДОС коалиције, који је предвиђао све ово то наводиш. Дакле, Радуле касни скоро 20 година. Поред њих, сећам се да су то била и обећања ДС и Г17+, а знам да је и Чеда обећавао већину тога, ако не и све (мислим да се Чеда није бавио социјалном заштитом, ал транспратентност из уста није испуштао). Како су после Г17+ и ДС спровели та обећања, посебно део који се тицао субвенција и јавног сектора, познато нам је (контролу субвенција су помињали да минирају Коштуницу који је субвенције делио искључиво својим тајкунима). Иначе тај програм није оригиналан на првом месту јер је у највећем делу преписан из препорука ММФ за Србију. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Pametni ljudi kada je hladno sede kuci za kompjuterom a tu ih cekaju tvitovi, lajkovi... Ima nekih kojima je ladno i u kuci. feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 сажетак обимног предизборног програма ДОС коалиције, који је предвиђао све ово то наводиш. Дакле, Радуле касни скоро 20 година. Ne kapiram sta se tolko palis na ideju da politicar mora da bude originalan? Da si ziveo pre 30 godina tebe bi Seceroski kupio za sva vremena пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука