Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Njegova politika se zasniva na kritici loseg sistema. I na napadima na prave ljude. Dinkica, Vucica i ostalih baraba, i to pravim, racionalnim tvrdim argumentima a ne obichno demagogijom i lagarima. Kojima se sluze ostale stranke. I ti si nasao takvog coveka da kritikujes... e moj ti.... Прва ствар која се да приметити је да ти и Пицамејкер нисте уопште објективни кад је Радуле у питању. ..да л` је то љубав или пиво? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Иначе овакве идеализације имаш још и код радикала и Двери кад говоре о својим функционерима, које сви нападају баш зато што су најморалнији на целој политичкој сцени. A ko kaze da je Radulovic najmoralniji, o cemu ti pricas? Zasto izmisljas stvari? Guras nam konstatno price koje ne pricamo. Da je namoralniji, da je mesija, da je ne znam ni ja sta. Прва ствар која се да приметити је да ти и Пицамејкер нисте уопште објективни кад је Радуле у питању. Izvoli, navedi u cemu konkretno nisam objektivan. Kad vec iznosis otpuzbu daj mi argument. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Опет ниси разумео. Уопште се не ради о томе колико је ко "моралан". Управо тако. Ради се о правилима игре, која или прихватиш и уђеш у игру, или останеш ван игре. Он је правила игре прихватио. Нико није ни говорио о моралу. Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Управо тако. Ради се о правилима игре, која или прихватиш и уђеш у игру, или останеш ван игре. Он је правила игре прихватио. Нико није ни говорио о моралу. Ti si. Ne znam sto sada skreces temu, u neka pravila igre. Budi musko pa se drzi pocetne price o Radulu. Nit ja nit zvonko kazemo da je Radulovic devica u kupleraju, al ima dobar sistem i jake argumente. Molim lepo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 A ko kaze da je Radulovic najmoralniji, o cemu ti pricas? Zasto izmisljas stvari? Guras nam konstatno price koje ne pricamo. Da je namoralniji, da je mesija, da je ne znam ni ja sta. Izvoli, navedi u cemu konkretno nisam objektivan. Kad vec iznosis otpuzbu daj mi argument. Мој аргумент су твоји постови, где скачеш ко опарен, чим неко спомене Радулета у лошем контексту... Крајње симпатично. http://youtu.be/Ro-5MjXTgJc Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Napdas Fjorentinu, Zvonka i mene za tu pricu. Мене нико неће да нападааа!!! DYNABLASTER, Crveni Baron, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Мене нико неће да нападааа!!! Kakve ti veze ima sa ekonomijom, ti si covek fizicar, shic tamo. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Мој аргумент су твоји постови, где скачеш ко опарен, чим неко спомене Радулета у лошем контексту... Крајње симпатично. To sto skacem kao oparen, ne znaci da sam neobjektivan, vec da sam iziritiran. Dakle, dokaz.. za neobjektivnost a ne iziritiranost? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Мене нико неће да нападааа!!! Ево, ево...дедер, немаш појма о економији! Crveni Baron, RYLAH and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ево, ево...дедер, немаш појма о економији! Ти не радиш то лепо као Риле. И никада нећеш! DYNABLASTER, RYLAH, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 To sto skacem kao oparen, ne znaci da sam neobjektivan, vec da sam iziritiran. JA te pitao za dokaz neobjektivnost ne iritiranosti. Dakle, dokaz? Изиритиран = субјективан... Како оваква изјава може бити објективна? Причаш као залуђена маса... Njegova politika se zasniva na kritici loseg sistema. I na napadima na prave ljude. Dinkica, Vucica i ostalih baraba, i to pravim, racionalnim tvrdim argumentima a ne obichno demagogijom i lagarima. Kojima se sluze ostale stranke. I ti si nasao takvog coveka da kritikujes... e moj ti.... Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ти не радиш то лепо као Риле. И никада нећеш! То је била милостиња...немој да си незахвалан: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Sto se tiche moje iziritarnosti, naravno je da sam iziritiran kada vidim nekog kako gazi lopovsku bagru(dinkica i vucica) po politici, podnosi krivicne prijave za lopuze .. i onda dodje Rylan da ga proziva, kako on ne valja? Ja sam vrlo iziritaran. To ponasanje nema veze sa mozgom. Како оваква изјава може бити објективна? Причаш као залуђена маса... Njegova politika se zasniva na kritici loseg sistema. I na napadima na prave ljude. Znaci, izjava da je napadanje gospodara Vucica, Dinkica i ostalih lopuza neobjektivna izjava? Podizanje optzbi protiv njih. Pa ko objektivan kritikuje coveka i ubija njegov kredibilitet kada gazi ovakve ljude!? Dobro... lol Neobjektivan sam.... . oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Нема шта да будем "објективан" према Радуловићу јер је он у целој причи потпуно небитан. Битно је оно што човек говори и ради. Када ствари посматраш веома површно (као што је овде то нажалост уобичајено...) онда овај горе снимак изгледа као обична "расправа два политичара" итд. А у ствари није. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Sto se tiche moje iziritarnosti, naravno je da sam iziritiran kada vidim nekog kako gazi lopovsku bagru(dinkica i vucica) po politici, podnosi krivicne prijave za lopuze .. i onda dodje Rylan da ga proziva, kako on ne valja? Ja sam vrlo iziritaran. To nema veze sa mozgom. Znaci, izjava da je napadanje gospodara Vucica, Dinkica i ostalih lopuza neobjektivna izjava? Dobro... lol Neobjektivan sam.... . Iziritan nema veze sa subketivnoscu/objektivnoscu. што си поцепао свој пасус и извукао из контекста само тај део о Вучићу и Динкићу.... А шчим имаде везе.?.....видиш да си острашћен дечаче Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука