Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Па не може тако. Кад немаш више шта да кажеш ти онда избациш неки паушални аргумент. И сад ја треба да доказујем и показујем да то нема везе, већ се историјски поклопило са индустријском револуцијом итд. Зато имам нови појам - Риљање. Чисто да лакше препознам кад крене. Доста је било. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Па не може тако. Кад немаш више шта да кажеш ти онда избациш неки паушални аргумент. И сад ја треба да доказујем и показујем да то нема везе, већ се историјски поклопило са индустријском револуцијом итд. Зато имам нови појам - Риљање. Чисто да лакше препознам кад крене. Доста је било. Ако ћеш тако да се лепше осећаш пред истомишљеницима кад год се постави неки логичан и смислен аргумент, што бих те ја спречавао? Зна се шта је унутар сваког Звона, ма колико Звоњава била гласна, па можемо и тако сваки пут кад крену стандардне либералне глупости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 На теби је терет да покажеш да је увођење обавезног државног образовања узроковало то нешто на шта си мислио "у земљама". Не можеш да то само паушално избациш и очекујеш од саговорника да оповргава. А пре свега, без обзира како утицало на "земље", обавезно државно образовање је насиље над децом и родитељима па то опет нема оправдања како год да окренеш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Зна се шта је унутар сваког Звона, ма колико Звоњава била гласна, па можемо и тако сваки пут кад крену стандардне либералне глупости. Ај да поновимо непобедиву Риланову аргументацију - одакле паре за социјалну помоћ за оне које отпустиш у јавном сектору (А примају 70 000 ) Одговор на тај опасни аргумен: У њиховим платама се налази њихова социјална помоћ рилане, и њиховим платама. Само ми је чудно да аутор тај одговор није могао сам да претпостави, и што неће да га призна као легитиман одоговр на његову савршену и логичну аргументацију. Што се тиче либеларних глупости, ту су земље које потврдђују њихову ефикасност, мерљиве ствари у једној науци.. зове се Економија... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Не би им ни требала социјална помоћ јер су то радно способни људи. Нашли би посао у приватном сектору. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 На теби је терет да покажеш да је увођење обавезног државног образовања узроковало то нешто на шта си мислио "у земљама". Не можеш да то само паушално избациш и очекујеш од саговорника да оповргава. А пре свега, без обзира како утицало на "земље", обавезно државно образовање је насиље над децом и родитељима па то опет нема оправдања како год да окренеш. Да, таман сам кренуо да одговарам, ал онда сам видео овај други део који ми је рекао "Без обзира на твоје аргументе, ја сам либертаријанац и ништа што ти икада кажеш неће бити од било каквог значаја, као и увек када причамо.", тако да ћу у старту одустати од даљег малтретирања, како год то схватио. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Не би им ни требала социјална помоћ јер су то радно способни људи. Нашли би посао у приватном сектору. Ne bi u srbiji, jer nemamo razvijen privatni sketor...trenutno kod nas poslovi u privatnom sketoru ne postoje, trebalo bi da prodje malo vremena da se nastanu ti poslovi, pa bi onda mogli da nadju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Beograd -- Nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović poručio je da je glavni cilj njegovog pokreta omasovljenje i da posle izbora tek počinje njegov posao. Foto: Tanjug "Od sutra nastavljamo dalje da gradimo organizaciju i da insistiramo na stvarima o kojima smo govorili pre izbora. Bavićemo se svim temama koje su važne za društvo. Mislim da ćemo dati primer i da ćemo na narednim izborima biti snaga sa kojom će svi morati da računaju", rekao je Radulović. Radulović je na početku obraćanja naveo da najpre mora da čestita izbornu pobedu Vučiću i SNS-u."Građani su birali i izabrali njih”, rekao je Radulović.Međutim, bivši ministar privrede je naveo da izborna kampanja nije bila fer."Medijska zastupljenost nije nikako bila fer i demokratija zaslužuje mnogo više nego što su stranke na vlasti pružile. Mi kada dođemo na vlast nikada ovakve stvari nećemo raditi", rekao je Radulović.Radulović rekao da će se kampanja "od čoveka do čoveka" njegovog pokreta nastaviti."I u narednom periodu ćemo raditi na predlozima zakona i konkretnim stvarima. Insistiraćemo na transparentnosti, zvaćemo ih na odgovornost, neće im biti lako. Dolaze nam pokrajinski izbori i izbori za lokalne samouprave i tu ćemo se boriti, tako da je ovo tek početak", rekao je Radulović. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=16&nav_category=11&nav_id=824641 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Jedan covek dve partije, moj moto za Srbiju. Ove izbore karakterise neverovatan nivo bezobraznosti i nevaspitanja biraca , a i neverovatna bezobzirnost i korumpiranost birackih odbora. Narod je ocigledno svesno i nesvesno licemeran, jer "tako mora", da bi preziveo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Да... Ако на образовање гледаш као на трошак а не инвестицију. Da ako na veronauku gledas kao na obrazovanje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Cini se da sve vise izranja sukob Radulovica i liberala: http://trzisnoresenje.blogspot.de/2014/03/radulovic-i-trzisna-greska.html Liberali optuzuju Radulovica da je argoantan i da se pravi da previse zna, tj ne da previse zna vec da je sveznalica koji ne poznaje granice, ne zeli da stane na loptu niti da saslusa rijec ljudi koji se razumiju u ekonomiju. Neki ljudi dalje komentarisu koji su imali priliku da saradjuju sa njim da je vrlo tezak covjek. Ako se ovako nastavi vele oni vrlo je upitno u sta ce pokret "dosta je bilo" da izraste i hoce li opstati uopste, jer ce ovo pretvoriti u radulovicev licni politicki angazman. DYNABLASTER and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Cini se da sve vise izranja sukob Radulovica i liberala: http://trzisnoresenje.blogspot.de/2014/03/radulovic-i-trzisna-greska.html Liberali optuzuju Radulovica da je argoantan i da se pravi da previse zna, tj ne da previse zna vec da je sveznalica koji ne poznaje granice, ne zeli da stane na loptu niti da saslusa rijec ljudi koji se razumiju u ekonomiju. Neki ljudi dalje komentarisu koji su imali priliku da saradjuju sa njim da je vrlo tezak covjek. Ako se ovako nastavi vele oni vrlo je upitno u sta ce pokret "dosta je bilo" da izraste i hoce li opstati uopste, jer ce ovo pretvoriti u radulovicev licni politicki angazman. Vi jos o "pokojniku" ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Cini se da sve vise izranja sukob Radulovica i liberala: http://trzisnoresenje.blogspot.de/2014/03/radulovic-i-trzisna-greska.html Liberali optuzuju Radulovica da je argoantan i da se pravi da previse zna, tj ne da previse zna vec da je sveznalica koji ne poznaje granice, ne zeli da stane na loptu niti da saslusa rijec ljudi koji se razumiju u ekonomiju. Neki ljudi dalje komentarisu koji su imali priliku da saradjuju sa njim da je vrlo tezak covjek. Ako se ovako nastavi vele oni vrlo je upitno u sta ce pokret "dosta je bilo" da izraste i hoce li opstati uopste, jer ce ovo pretvoriti u radulovicev licni politicki angazman. Не бих баш да сеирим, ал оћу Очекујем талас извињења кад сам за овог причао да је шарлатан а сви ме вређали по форуму. Очекујем извињења у облику гајби неког доброг пива, да ми се достави на кућну адресу, по могућству да га достави лично неки либерал ил више њих, па да вам уз пиво објасним своју визију уређеног друштва, економије, сукоба Америке и Русије, модерне музике, и како треба да се пева правилно нека добра музика ако имаш подлогу на гитари, а претходно си грло оквасио пивом R.Žiskar, DYNABLASTER, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Liberali optuzuju Radulovica da je argoantan i da se pravi da previse zna, tj ne da previse zna vec da je sveznalica Ma zavist ... Covek je bre bio na televiziji a eno i na Yuoutube ... Izuzetno je pametan .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 "Prpa od Radulovica!" Ovo je pravi naslov clanka, ali su ga promenili u poslednjem trenutku... Za nekog ko je toliko "nebitan" i "sarlatan" veliki broj velikih stranaka previse truda ulaze da ga diskredituje... #samoprimecujem :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука