Crveni Baron Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 O Boze, opet se slazem. Ja isto to mislim za Franca Ferdinanda <da snas, i tu se slazemo. Trebao je u Becu da odrzava paradu a ne u inostranstvu ... duze bi poziveo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 <da snas, i tu se slazemo. Trebao je u Becu da odrzava paradu a ne u inostranstvu ... duze bi poziveo ... опасни су ти југословени, види шта било кад извалили комунизам oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ja mislim da te nije vredjao i nema potrebe nekim insinuacijama prikrivati narcisoidnost jer je ona kao kasalj-ne moze se sakriti haha koje fore, sad si i ti pocela da vredjas, a satro ne vredjas lol, pa jes kad vec Milosavljevic ne vredja, onda ajde i ti da ne vredjas Cime se vi bavite... pa bilo sta drugo raditi je korisnije od toga. Ima na kompjuteru i igrica ako niste znali hehe R.Žiskar and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ja mislim da te nije vredjao i nema potrebe nekim insinuacijama prikrivati narcisoidnost jer je ona kao kasalj-ne moze se sakriti Сад ћу да пријавим овај пост, ово је прикривена увреда мојој савршеној личности Crveni Baron and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Сад ћу да пријавим овај пост, ово је прикривена увреда мојој савршеној личности Tako, tako, samo napred. Gradimo institucije polako ali sigurno RYLAH, kordun and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Сад ћу да пријавим овај пост, ово је прикривена увреда мојој савршеној личности Tako, tako, samo napred. Gradimo institucije polako ali sigurno 'Ajde sad ... Mir, mir, mir, niko nijr kriv, kupus i pecenje, pravo pomirenje ... kordun, DYNABLASTER and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Tako, tako, samo napred. Gradimo institucije polako ali sigurno Па ја одрах грло на овом форуму причајући са либертаринацима о јаким институцијама, они ми вазда причају да сам заговорник диктатуре ил лудак неки, добро да сте коначно почели да учите П.С. Јаке институције се на граде на жбировима kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Dakle da zakljucimo ... porezi i doprinosi su dobri i trebaju da se placaju jer donose korist svima ali naravno da tu treba da postoji kontrola potrosnje koja u slucaju Srbije treba jos itekako da se ustanovi i stabilizuje ali sto nikako ne znaci da je placanje poreza i doprinosa nesto lose i nesto sto ne postoji nigde vise sem u Srbiji. Ovo smo zakljucili ... Iz ovoga sledi da je ovaj Radulovic obican salabajzer za koga ne treba glasati ... Mislim da se svi slazemo oko ovoga ...Jel tako Florenntina? Mislim da oko ovih pitanja postoji opsti konsenzus na ovoj temi ... a i sire .. RYLAH and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Porezi treba da su minimalni, vremenom da se smanjuju sve vise dok se ne dostigne stabilnost i razvijena privreda, e onda mozes da ih povecas ako treba. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Zanimljivo štivo: Pet meseci u Ministarstvu privrede Млађони and florenntina је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Dakle da zakljucimo ... porezi i doprinosi su dobri i trebaju da se placaju jer donose korist svima ali naravno da tu treba da postoji kontrola potrosnje koja u slucaju Srbije treba jos itekako da se ustanovi i stabilizuje ali sto nikako ne znaci da je placanje poreza i doprinosa nesto lose i nesto sto ne postoji nigde vise sem u Srbiji. Ovo smo zakljucili ... Iz ovoga sledi da je ovaj Radulovic obican salabajzer za koga ne treba glasati ... Mislim da se svi slazemo oko ovoga ...Jel tako Florenntina? Mislim da oko ovih pitanja postoji opsti konsenzus na ovoj temi ... a i sire . Izgleda da ti nije bilo dobro dok si pisao ovaj post(izvini, mislila sam svima vama u tebi posto govoris u mnozini, pa da ne uvredim nekoga od tih tvojih upotrebom jednine). Kakogod, nadam se da vam je sad malo bolje Млађони, Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Porezi treba da su minimalni, vremenom da se smanjuju sve vise dok se ne dostigne stabilnost i razvijena privreda, e onda mozes da ih povecas ako treba. Ovo zna svako ko igra strateske igrice, pa i bilo koje. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ovo zna svako ko igra strateske igrice, pa i bilo koje. Билбија их слабо игра, он само тетрис пика. А и кордун, искључио тотално економију из комплетне националне стратеги. Битан је морал, сад што ови имају топове.... а ми камење, то и није много битно. :3 Ми што гледамо економију у стратегији, ми смо неморалне рачуновође. :3 DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ми што гледамо економију у стратегији:3Ijaoj majko mila...) ) ... Grdno ce da na....moNema nam spasa, stig'o ekonomski strateg... Ђуро Станивук, DYNABLASTER, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука