Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ne vidim zasto je to neozbiljno. Covek je napravio udruzenje pocetkom februara i posteno skupljao potpise. S obzirom daa koliko je imao vremena, rezultati su dobri. Takodje, za one koji ne znaju, RIK ne dozvoljava uvid u nevazece potpise, tako da je upitno da li je zaista bilo toliko nevazecih. Okacila sam gore i link gde jedan komentator objasnjava kako dolazi do manipulacije potpisima.

To su teorije zavere. Radulović ima izgleda na uspeh isto koliko i srpski nacionalisti. Ne samo na izborima nego uopšte.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

To su teorije zavere. Radulović ima izgleda na uspeh isto koliko i srpski nacionalisti. Ne samo na izborima nego uopšte.

Nadam se da ce te vreme demantovati. Inace, juce je skupljeno 950 potpisa koji su nedostajali a danas se skupljala "rezerva". Ocekujem da sutra lista bude predata i potvrdjena od RIK-e.

Sto se tice RIK-a, ne mislim da je u pitanju teorija zavere nego netransparentnost, tako svojstvena nasim drzavnim organima.

Btw, ne razumem zasto te Sasa Radulovic toliko iritira. Ako zaista verujes da je toliko minoran i nema nikakve sanse za uspeh, nemoj da se opterecujes njim. Jednostavno ulozi energiju da podrzis ekipu za koju verujes da moze nesto konstruktivno da napravi pa taman to bio Mladjan Dinkic ili Rade Bulatovic-savetnik Kostunice, inace dugogodisnji sef DB-a, za koga razmisljas da glasas, ako sam dobro zapamtila....

Подели на овим сајтовима

Mislim da ga ti nisis rauzmeo... ili si razumeo al oces da ga odbranis.

Ovo o cemu ti pricas meni je sasvim OK. Protiv toga nemam nista i naprotiv, voleo bih da bude tako i trudicu se da to ostvarim.

Zivot u gradu je strasna stvar. Ziveti na perfieriji a raditi u gradu, ili jos bolje raditi od kuce (putem interneta na primer) ali sve vreme biti lako povezan sa gradom (automobil npr) je idealna opcija...

Al covek to nije mislio, i ti to znas ljubavi... ne foliraj se ;)

U2 - get a room :)))

Није ни битно шта сам мислио, то су неке моје утопије...

offtopic.jpg

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Nadam se da ce te vreme demantovati. Inace, juce je skupljeno 950 potpisa koji su nedostajali a danas se skupljala "rezerva". Ocekujem da sutra lista bude predata i potvrdjena od RIK-e.

Sto se tice RIK-a, ne mislim da je u pitanju teorija zavere nego netransparentnost, tako svojstvena nasim drzavnim organima.

Btw, ne razumem zasto te Sasa Radulovic toliko iritira. Ako zaista verujes da je toliko minoran i nema nikakve sanse za uspeh, nemoj da se opterecujes njim. Jednostavno ulozi energiju da podrzis ekipu za koju verujes da moze nesto konstruktivno da napravi pa taman to bio Mladjan Dinkic ili Rade Bulatovic-savetnik Kostunice, inace dugogodisnji sef DB-a, za koga razmisljas da glasas, ako sam dobro zapamtila....

Ne razmišljam da glasam uopšte.

Radulović mi ide na nerv zato što se uortačio sa libertarijancima i priča jednim delom njihovu priču jer od njih očekuje podršku a kad dođe na poziciju zaboraviće ih ko lanjski sneg.

A što se tiče mog odnosa prema libertarijanskoj ideji možeš lepo videti ovde na forumu znači nije mi ovo sad ovde prvi put da teram kontru.

Imam još jedno pitanje pa neću više da smaram vašu malu versku zajednicu.

Naime imate li žene?

Čujem juče da vam fale na listi.

Подели на овим сајтовима

Radulovic za i protiv!

Covek je elektroinzenjer (u orginalu elektroinzinjer) , to je pro.Radio u struci , napredovao, i polako skrenuo u menadzment vode, to je valjda jos uvek pro.

E onda je poceo da mulja.To je contra i pro istovremeno, Jer u ovom kokosarniku i kazanu moras biti premazan da ne bi bio zamazan.

Covek je bio stecajni upravnik. Gore CONTRA ne moze da postoji.Olaksavajuca okolnost je ako u nizu stecajnih upravnika jednog preduzeca NIJE BIO PRVI.A inace stvarno postoji stecajna mafija i stvarno je organizovana, to znam iz licne ponude.

O cemu on prica u svojoj kampanji.Jednostavno radi kolaz.Iseca ono sto misli da ce narod kupiti i to kaze i onda ako je pogodio , proda proizvod tj sebe na izborima.

A narod znate kakav je.Samoziv, sebican, neznalica ali visokoobrazovan.Samonabedjen i samouveren.A opet pasivan i jadan.

Monetarizacija!

Kod nas vecina ljudi cim vidi da se drugi loze na njih pohitaju da naplate.Izvini sta mozes sa 10.000 pristalica za 20min u 4 godine?

Vrednost nikakva, moc ogromna.Znaci jurimo moc, a ne vrednost i ne izgradjivanje novih vrednosti.

Jednostavan rezon:Svi ucesnici na izborima se bore za moc (osim NOPO koji se bori za poslanicke mandate svojih clanova i za dnevnicu kao kontrolor za nezaposlene).

Sta dobijamo ako damo moc Radulovicu?

Covek je totalno operisan od razumevanja ljudi, on je proces menadzer a u osnovi automaticar koji je pohvatao cake za muljazu.

Dok on sebe dovede do toga da ukapira sta je politika, a ne pollitikantstvo, sta je organizacija zivota a ne organizovanje procesa proizvodnje, narod ima da zagine.Jer nece do toga ni doci.

Mnogo prostora je dobio iskljucivo zato sto je uz dveri jedina opozicija, na neki nacin.

Dveri vuku negativnu atmosferu uspesnih kampanja prethodnih i sadasnje vlasti.Iskreno niko nije idealan pa ni njihovi planovi za Srbiju.Mnogo toga loseg.Oni bar veruju u to sve vreme, Nije kolaz za izbore.

A Radulovic samo rasteze honorarnu mozdanu aktivnost pasivnih koja se eto uhvatila neceg i kreirala nadu za pasivu.

Подели на овим сајтовима

Jednostavan rezon:Svi ucesnici na izborima se bore za moc (osim NOPO koji se bori za poslanicke mandate svojih clanova i za dnevnicu kao kontrolor za nezaposlene).

Sta dobijamo ako damo moc Radulovicu?

Covek je totalno operisan od razumevanja ljudi, on je proces menadzer a u osnovi automaticar koji je pohvatao cake za muljazu.

Dok on sebe dovede do toga da ukapira sta je politika, a ne pollitikantstvo, sta je organizacija zivota a ne organizovanje procesa proizvodnje, narod ima da zagine.Jer nece do toga ni doci.

Nerealno je razgovarati o davanju nekakve moći Raduloviću ili Dverima, kao da oni mogu da uzmu vlast. Glasanje za Radulovića je glasanje protiv drugih stranaka, pre svega SNS-a... po meni je on jedini siguran glas protiv SNS-a ukoliko pređe cenzus... tu leži i problem - ako ne pređe cenzus, onda će najviše njegovih glasova dobiti SNS.

DS se takođe fura kao siguran glas protiv SNS-a, ali ne vidim ni jedan razlog zašto sutra Đilas ne bi mogao da napravi koaliciju sa Vučićem ako im to bude odgovaralo.

Napominjem i da je SRS takođe siguran glas protiv SNS-a ali njih ne računam... :)

Dveri vuku negativnu atmosferu uspesnih kampanja prethodnih i sadasnje vlasti.Iskreno niko nije idealan pa ni njihovi planovi za Srbiju.Mnogo toga loseg.Oni bar veruju u to sve vreme, Nije kolaz za izbore.

Nekako deluje kao da Dverima daješ plus jer smatraš da veruju u svoje ideje i planove (iako smatraš da tu ima mnogo toga lošeg). Nisam siguran kako je verovanje u loše ideje i planove pozitivna stvar.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ne razmišljam da glasam uopšte.

Radulović mi ide na nerv zato što se uortačio sa libertarijancima i priča jednim delom njihovu priču jer od njih očekuje podršku a kad dođe na poziciju zaboraviće ih ko lanjski sneg.

A što se tiče mog odnosa prema libertarijanskoj ideji možeš lepo videti ovde na forumu znači nije mi ovo sad ovde prvi put da teram kontru.

Imam još jedno pitanje pa neću više da smaram vašu malu versku zajednicu.

Naime imate li žene?

Čujem juče da vam fale na listi.

Pa Radulovic je bio "na poziciji" i otisao svojevoljno sa nje jer nije uspeo da sprovede ideje za koje se zalagao. Mogao je isto tako da se "ugnezdi" Vucicu "uz skute" i da mu bude super ALI nije. A ako se desi da zaboravi ideje koje promovise "k'o lanjski sneg" budi siguran da ce i njega biraci, bar ovi koje ja znam zaboraviti jos brze! I nismo mi nikakva verska zajednica vec skup gradjana koji deli slicne ideje o tome u kompravcu bi trebalo da se odvijaju reforme u Srbiji kako bismo izbegli bankrot i krenuli da se ekonomski razvijamo. 

Koliko pratim pisanje Radulovica, oni su imali dovoljan UKUPAN broj zena na listi ali su bile visoko pozicionirane a prema zakonu npr. ako imas 3 zene, posle moraju da idu 3 muskarca itd... Dakle, ne mozes imati 5 zena pa 2 muskarca pa 3 zene pa 6 muskaraca. To je podrazumevalo da zene koje ima mora da "spusti" na listi a on nije hteo da pravi takav kompromis jer su te kandidatkinje bile najvrednije. Tako sam bar ja razumela.

Подели на овим сајтовима

Pa Radulovic je bio "na poziciji" i otisao svojevoljno sa nje jer nije uspeo da sprovede ideje za koje se zalagao. Mogao je isto tako da se "ugnezdi" Vucicu "uz skute" i da mu bude super ALI nije. A ako se desi da zaboravi ideje koje promovise "k'o lanjski sneg" budi siguran da ce i njega biraci, bar ovi koje ja znam zaboraviti jos brze! I nismo mi nikakva verska zajednica vec skup gradjana koji deli slicne ideje o tome u kompravcu bi trebalo da se odvijaju reforme u Srbiji kako bismo izbegli bankrot i krenuli da se ekonomski razvijamo. 

Koliko pratim pisanje Radulovica, oni su imali dovoljan UKUPAN broj zena na listi ali su bile visoko pozicionirane a prema zakonu npr. ako imas 3 zene, posle moraju da idu 3 muskarca itd... Dakle, ne mozes imati 5 zena pa 2 muskarca pa 3 zene pa 6 muskaraca. To je podrazumevalo da zene koje ima mora da "spusti" na listi a on nije hteo da pravi takav kompromis jer su te kandidatkinje bile najvrednije. Tako sam bar ja razumela.

Какав џентлмен...да сам жена, гласао(или гласала) бих одмах за њега....

Подели на овим сајтовима

Ne brini biće on opet kod Vučića takav im je dil

Подели на овим сајтовима

Ne brini biće on opet kod Vučića takav im je dil

E ovo je vec teorija zavere.

Btw, ako se jos uvek brines, da te obavestim da su liste predate i prihvacene od strane RIK-a :)

POLITIKA | UTORAK 4.03.2014 | 14:48

Radulović: Kraj parazitskom sistemuIZVOR: TANJUG

Beograd -- Saša Radulović kaže da izlaskom na izbore pokazuje da ne odustaje od "demontiranja partijskog parazitskog društva" i stvaranja uređene zemlje.

13759879815315d9c7db02c431661689_640x427

Saša Radulović (Tanjug)

Nosilac izborne liste grupe građana "Dosta je bilo" Saša Radulović je na predstavljanju liste ocenio da lider naprednjaka Vučić "nema ni volju, ni znanje, ni kapacitet za sprovođenje reformi" jer bi to, kako je rekao, značilo "demontiranje parazitskog sistema koji hrani njegovu partijsku mašineriju".

"Od lažnih obećanja, Etihada, Beograda na vodi, Mercedesa nema ništa. Svi ugovori koje potpisuje država treba da budu javni i da građani znaju gde odlazi novac", kazao je Radulović. 

Prema njegovim rečima, kandidatura liste "Dosta je bilo" predstavlja nastavak politike koja je vođena u Ministarstvu privrede. 

"U vladu sam ušao da bih uradio težak posao, uveo red u privredu, ali su nas na tom poslu saplitali od prvog dana. Međutim, nismo odustajali, nastavili smo da radimo na reformama sve do onog trenutka kada Vučić nije odlučio da reforme u potpunosti obustavi", naglasio je Radulović. 

On je naveo da višak partijski zaposlenih košta državu 1,5 milijardu evra godišnje, a da se kroz "burazersku ekonomiju" izgubi još jedna milijarda. 

Govoreći o ekonomskom programu liste, Radulović je kazao da se zalaže za jak sistem socijalne zaštite i slobodnu tržišnu ekonomiju, čemu su najpribližniji sistemi koji postoje u Kanadi i Australiji. 

Profesor Fakulteta političkih nauka Dušan Pavlović koji se takođe nalazi na izbornoj listi rekao je da je ušao u politiku jer mu je "dosta svega" i više "nije mogao da trpi količinu obmane na javnoj sceni". 

"Ušao sam ovde sa ljudima koji imaju čiste biografije", dodao je Pavlović.

Izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=04&nav_category=11&nav_id=819362

Подели на овим сајтовима

Znam švester još od jutros kad sam pričao sa Radulovićem ;)

A ovo za Vučića živi bili pa videli.

Pre svega Radule nema šansku da pređe celzijus, a posle svega svi ti glasovi odoše Vučiću po difoltu.

;) ;) ;)

Nadam se da cemo biti i zivi i zdravi ali da taj film necemo gledati, mislim na taj neki "tajni dil" koji spominjes izmedju Radulovica i Vucica :)

I nemoj da me shvatis pogresno ali mislim da takav, defetisticki stav, koji je jako prisutan na zalost u Srbiji, nije dobar i zdrav pre svega za samog defetistu a i za njegovu okolinu. Prosto ne vidim nikakvu korist od defetizma uopste, bez obzira koliko neka zivotna situacija izgledala bezizlazna.

Zato lepo, umesto da obeshrabrujes mene, ohrabri sebe da podrzis opciju za koju mislis da moze nesto konstruktivno da napravi. A ako ne zelis da podrzis bilo koga, onda podrzi Radulovica, ako nista drugo, bar iz inata prema samom sebi :) posto, koliko sam razumela poprilicno empatises inat (Sala!) Elem, meni su ideje za koje se zalaze Radulovic jako bliske, verujem da je to dobar plan za izlazak Srbije iz zacaranog kruga kriza u kojima se nalazi vec dugo vremena i zato ga i podrzavam. Simply as that!

Подели на овим сајтовима

Радуловић има рационалну економску политику. Ако је спроведе у дело биће добро.

Толико га блате, а чим га толико блате значи да ваља.

Динкић је реко да лупа глупости, а чим ти Динкић каже да лупаш глупости аутоматски знаш да си на правом путу.

Covek je pricao o tome da se svi vrate na selo kao poljoprivredna domacinstva... prati malo il se ne ubacuj ili ces i ovu temu da upropastis kao nebrojeno mnogo tema do sad.

Не храни трола. Он је човек убеђен да су Срби неспособна ретардирана стока, и да нам не треба никакав закон, већ смо ми такви какви јесмо и зато нам је тако.

Срби запошљавају на црно зато што су Срби а не зато што на плату од двеста евра мораш да платиш још двеста држави. Наравно Билбијини генијални аргументи - ако неће да плаћају не морају. Тачно, неће, не морају и зато немамо послове.

АЛи што би он о томе бринио он је и даље добро обезбеђен у Итлаији, може да има какво оће мишљење о стању у Србији па и нереално какво по обичају има. :)

Ево мало о радуловићевом програму:

Зато што му је економска политика либертаријанска + социал велфер.

Ако ће да нас заборави, то је наш проблем. Не видим што то тебе нервира. 

Друга свар одакле ти да ће да их напусти? Човек је напустио владу јер није добио ту причу, мого је ко Лаза-Генје да остане уз вучка и да има сигурну фотељу у следећој влади.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Covek je elektroinzenjer (u orginalu elektroinzinjer) , to je pro.Radio u struci , napredovao, i polako skrenuo u menadzment vode, to je valjda jos uvek pro.

Добро и? ЦЕО Аппела, покојни Џобс је уметник, са слабим компјутерским вештинама.

ЦЕО микрософота је програмер из хобија, незавршени правник по струци.

Имаш гомилу успешних Менаџера екстремно великих компанија који нису менаџери/економисти по струци.

Скренуо је у менаџерске воде у старту, још у америци док је радио на софтверу, његова компанија у којој је радио је продата Адобеу, после је радио за сименс (исто као менаџер) ... и свуд ту је био успешан.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...