JESSY Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Neki ljudi nikako da ukapiraju da nismo svi isti, i da se neko sa drugim imenom uopste ne skriva, nego se - bas naprotiv - jos vise otkriva drugima, samo na drukciji i prefinjeniji nacin. facenew22222222 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 А што се, Сања Т. (где ти је остатак презимена? ), кријеш иза ове кадионице? А, а? Јел` има твојих фотографија на теми "Слике форумаша"? А, а? Нисам, право да ти кажем, размишљала на ову тему, мада би ми баш супер било да се испостави да је нека особа, са којом се супер дружим на форуму, у ствари неко кога познајем, или, још боље, неко са ким сам у свађи (таквог нема, тако да та могућност одмах отпада). Што се мене тиче, мени су ови никови баш супер. И сама сам га имала на почетку, а онда, под "притиском" правилника форума (а и зато што је о. Иван почео и у стварном свету тако да ме ословљава, чак, мислим да се прошле недеље забунио и кад сам била пред Путиром ) ставих своје право име и звездицу. Да сам ставила још и презиме, било би превише озбиљно, што ја никако нисам . И, што рече Срдашце, цитирам: "iz mojih postova možeš recimo, više da saznaš o meni, nego neko kome se svaki dan javljam na ulici, ili s kim pijem kafu." w.a.mozart, Сунчица., Саша од Москве and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 кријеш иза ове кадионице? ) Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Гледам сва ова имена,њихове аватаре и размишљам :ко ли се крије иза оних где није право име или слика особе.Да није нека мени позната особа,ближњи мој? Или, не дај Боже ,неко са ким се уопште не слажем или не говорим дуго година (примера ради )? Овде се лепо испричамо ,разумемо,подржимо,утешимо...а уживо,не би се ни погледали,ни саслушали. Јесте ли ви мислили о томе? Razmišljala sam. I ni malo mi se ne dopada ideja o slici, i menu, prezimenu, uvidu u medicinski karton ili kriminalni dosije.Smatram da ovako postoji veća sloboda izražavanja svoga mišljenja. Evo i primera,šetam gradom i sretnem Draška,onda pomislim da je svako ko je prelistavao forum mogao da zapamti našeg dragog moderatora ili bilo kog drugog forumaša koji postavlja svoje slike i da zna po nešto o njemu. Ja ne želim da žrtvijem svoju privatnost. Столе, Sanja Т., Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сунчица. Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 A kako se menja ime na profilu? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Па, ове старке више говоре о мени него да метем своју слику из личне карте! Sanja Т. and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 ) Јел`, море, јел` ово кадионица? Да нисам нешто одвалила? Sanja Т. and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Јел`, море, јел` ово кадионица? Да нисам нешто одвалила? ma jok - nego mi bilo baš simpatično Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Zaboravljamo jedno. Nas je ovde spojio Hristos i njegova ljubav. U pisanjima posle 1000. pročitanog posta u rečima forumaša možeš videti ko je kakav I to je naj bitnije. Možda na ulici nikad ne bi porazovarli o nekom svom problemu sa većinom od forumaša jer bi recimo neko fizički delovo odbojno, previše mlado neiskusno ili previše matoro pa neće razumeti ono o čemu se priča. Ali ovde baš tom ljubavlju koja prožima postove odrećenih forumaša koji nikada nisu rekli ko su i šta su vidimo Hrista u njihovim rečima i znamo da niko od njih ne laže ništa i baš ta njihova pisanija pomažu u donošenju odluka. Ненад Р., Дијана., Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Zaboravljamo jedno. Nas je ovde spojio Hristos i njegova ljubav. U pisanjima posle 1000. pročitanog posta u rečima forumaša možeš videti ko je kakav I to je naj bitnije. Možda na ulici nikad ne bi porazovarli o nekom svom problemu sa većinom od forumaša jer bi recimo neko fizički delovo odbojno, previše mlado neiskusno ili previše matoro pa neće razumeti ono o čemu se priča. Ali ovde baš tom ljubavlju koja prožima postove odrećenih forumaša koji nikada nisu rekli ko su i šta su vidimo Hrista u njihovim rečima i znamo da niko od njih ne laže ništa i baš ta njihova pisanija pomažu u donošenju odluka. brate Ненад Р., Sanja Т. and Жедни је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 100 očenaša i 200 zdravo marijo pa da vidiš da l ćeš se pitati o tome ko se krije iza slike... ххахахахахахаХАХАХАХАХАХАхахахахахаха w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 А што се, Сања Т. (где ти је остатак презимена? ), кријеш иза ове кадионице? А, а? Јел` има твојих фотографија на теми "Слике форумаша"? А, а? Нисам, право да ти кажем, размишљала на ову тему, мада би ми баш супер било да се испостави да је нека особа, са којом се супер дружим на форуму, у ствари неко кога познајем, или, још боље, неко са ким сам у свађи (таквог нема, тако да та могућност одмах отпада). Што се мене тиче, мени су ови никови баш супер. И сама сам га имала на почетку, а онда, под "притиском" правилника форума (а и зато што је о. Иван почео и у стварном свету тако да ме ословљава, чак, мислим да се прошле недеље забунио и кад сам била пред Путиром ) ставих своје право име и звездицу. Да сам ставила још и презиме, било би превише озбиљно, што ја никако нисам . И, што рече Срдашце, цитирам: "iz mojih postova možeš recimo, više da saznaš o meni, nego neko kome se svaki dan javljam na ulici, ili s kim pijem kafu." Ти си ме скапирала тОтално Овако бих ја одговорила да је неко други поставио тему Има моја слика,само на којој стр. немој да ме питаш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Zaboravljamo jedno. Nas je ovde spojio Hristos i njegova ljubav. U pisanjima posle 1000. pročitanog posta u rečima forumaša možeš videti ko je kakav I to je naj bitnije. Možda na ulici nikad ne bi porazovarli o nekom svom problemu sa većinom od forumaša jer bi recimo neko fizički delovo odbojno, previše mlado neiskusno ili previše matoro pa neće razumeti ono o čemu se priča. Ali ovde baš tom ljubavlju koja prožima postove odrećenih forumaša koji nikada nisu rekli ko su i šta su vidimo Hrista u njihovim rečima i znamo da niko od njih ne laže ništa i baš ta njihova pisanija pomažu u donošenju odluka. Браво :) Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Дивни сте,као и увек! Хвала свима на искреним одговорима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Vecina njih se krije mada ne znam zasto..od cega beze?Od sebe ili drugih?Ja sam ono sto jesam..nisam idealan..imam vrline a i mane..za razliku od vecine iskren sam..i drzim se toga bolje bolna istina nego srecna laz... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука