w.a.mozart Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Zayrone, brate... legendo. U koju god se temu ubaciš ona krene u eshaton : ) Anette and Zayron је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Nikakva greska nije samo napred... ljubav mora pobediti. Samo nebih voleo da mu se krije majka ili otac od deteta od njega... nemoraju nista javno ako je zabraneno, ali bar dete da zna Zayron је реаговао/ла на ово 1 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Zayrone, brate... legendo. U koju god se temu ubaciš ona krene u eshaton : ) to još nije vidjelo Eshatone, rek sad ima da ga vidiš, njegova pjesmica o fudbali, zove se Fudbal, vrlo maštoviti, Banik Ostrava, Slavija, Sparta, Praha, hahahaha. Ta dheca tamo poluđeše s njim. Teško ga uporedit s nekim našim:pjevačem, možda ovako s vana s Balaševićem, al on je ustvari tragikomični klovn, strašno bi ti se svidjele sve njegove pjesmice, mješavina kafansko-rudarsko-zatvoreničkog slenga i ostravskog dijalekta, pola poljski-pola češki, strašno nešto, neka vrsta kabaretskog pjevača makanta i fizikanera, džepatoša, beskućnika, prostututki, navijača itd. Vrlo zanimljivo, kako vidite, omladina ko hipnotisana kad ga sluša. Niste poslušali dobro kraj te pjesmice gore izgleda Kad me brali za vojaka, niko nije primjetio šta se pjeva tamo, hahahaha. Nashledanou Franjo Šramku - Doviđenja Franjo Šramku, to je naziv kasarne - znači pjesmica taman o tom malom, spominjz ga i poimence. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Jadno dete. Majka ,monahinja nije znala da je trudna.Trudna monahinja.Monahinja. Kako ?Ovo je neko totalno ludilo,sumanutost prve vrste. Ta žene nije monahinja. P.s.Ne sudi da ti se ne sudi. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Edit - zaštopao mi se i pc i internet sad samo opravka tog teksta. @w.a.mozart to još nije vidjelo Eshaton, rek sad ima da ga vidiš, njegova pjesmica o fudbalu, zove se Fudbal, vrlo maštovit naslov, hahahaha, Banik Ostrava, Slavija, Sparta, Praha. Ta djeca tamo poluđeše s njim. Teško ga uporedit s nekim našim:pjevačem, možda ovako s vana s Balaševićem, al on je ustvari tragikomični klovn, muzikantski pajac koji pjeva i šaškuje, strašno bi ti se svidjele sve njegove pjesmice, mješavina kafansko-rudarsko-zatvoreničko-romskog slenga i ostravskog dijalekta, pola poljski-pola češki, strašno nešto, neka vrsta kabaretskog pjevača iz kruga makanta i fizikanera u rudniku, tvornicama i željezari, džeparoša i sitnih lopova, beskućnika, prostitutki, navijača itd. Vrlo zanimljivo, kako vidite, omladina ko hipnotisana kad ga sluša. Niste poslušali dobro kraj te pjesmice gore izgleda Kad me brali za vojaka, niko nije primjetio šta se pjeva tamo, hahahaha. Nashledanou Franjo Šramku - Doviđenja Franjo Šramku, to je naziv kasarne - znači pjesmica taman o tom malom, spominje ga i poimence - Fráňa http://cs.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%A1%C5%88a_%C5%A0r%C3%A1mek Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Ta žene nije monahinja. P.s.Ne sudi da ti se ne sudi. Ta žene nije monahinja. Nije - opatica je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Jadno dete. Majka ,monahinja nije znala da je trudna.Trudna monahinja.Monahinja. Kako ?Ovo je neko totalno ludilo,sumanutost prve vrste. Ta žene nije monahinja. P.s.Ne sudi da ti se ne sudi. Al ti si joj ovim postom vec presudila... nije li malo licemerno da citiras sveto pismo na kraju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Ta žene nije monahinja nije znala šta je, još je mlada, 31 godina, neki ni sa 70 to ne znaju pa manja kriza ličnog identiteta plus seksualna, emocionalna i svaka druga dezorijentisanost se na kraju može pokazati, manifestovat i ovako, nešto kao ovo: Čuang Ce sanja da je leptir ili leptir sanja da je Čuang Ce, hahahahaha http://sh.wikipedia.org/wiki/Zhuangzi Sada ne znam jesam li čovjek koji je sanjao da je leptir, ili leptir koji sanja da je čovjek? Između čovjeka i leptira mora postojati razlika! http://www.mudremisli.com/2013/01/preobrazaj-stvari/ http://www.mudremisli.com/tag/cuang-ce/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Zato je važna priprema u monaštvu, bez dobre pripreme nema ni monaha, ni monahinje a ni monaštva. Stari fratri su to dobro znali kad su govorili: monah bez zvanja = oganj, vatra, požar u manastiru (misli se monah samo s vana, s habitom, u mantiju obučen ali ne i iznutra). Ali desi se nekad da je neko zvanje i imao pa ga izgubi, ne stara se o njega i ono propadne, ni zvanje nije samospasiteljno i samo po sebi dovoljno, ako ga redovno ne zalivaš ko cvijet i ne brineš se o njemu, nema dosta svjetlosti, vode, plodne zemlje i vazduha, ono uvene i ugine. Zvanje se mora njegovat svaki dan. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Nije - opatica je opatica je arhimandrit u ženskom manasturu, kako se to kod vas kaže, ne vjerujem da je bila opatica, pogledaći šta tamo opiše, previše je mlada za opaticu, barem da joj je bilo 40, mislim da je bilo obična redovna sestra, ali ako je imala ovakvu opaticu ili matku predstavenou, poglavaricu? Matka predstavena je nešto kao kod vas prepodobna mati valjda: Dođe časna sestra do malog dućana s namirnicama i kaže prodavaču odmah: "Flašu ruma." Prodavač je uzme sa regala, zamota a kad joj je davao nije mu dalo mira a da se ne pita: "Ja sam mislio da časne sestre ne piju?" "Znate, matka predstavena ima povremeno zatvor a rum joj na to pomaže." Prodavač samo klimne glavom, navečer zatvori dućan i ide kroz park kući. A na jednoj klupi ugleda totalno pijanu časnu sestru s praznom flašom od ruma u ruci. "Pa rekli ste da je to za matku predstavenu", reče joj prekorno. "Naravno da jest, nju to odmah protjera čim me takvu uvidi." Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Sad sam pričao s onim mojim prijateljem Nešom iz Amsterdama što sam vam prićao da je Srbin a katolik, preko FB, on kaže da je to italijanska izmišljotina te njihove tamo žute štampe i bulevarnih novina i tabloida, poslao sam mu još ovo pitanje: kako znaš da je izmišljotina to s tom časnom sestrom? Daj mi link od demanta ako imaš. Sad čekam odgovor šta će mi tamo još napisat. Ma znam i ja italijanski al mrsko mi rovit po internetu. Evo sad mi napisa da će mi to poslat. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Niko ne postaje svet time što se zamonaši ili rukopoloži, i oni koji se zamonaše ili rukopolože nisu automatski sveti, a posebno nisu ni nešto mnogo različito od ostalih vernika, jer sveti red ili monaštvo su samo PUTEVI za dolazak k cilju - ulasku u Kraljevstvo. Za nekog je to monaštvo, za nekog sveštenstvo, za nekog brak, za nekog bezbračnost. Bog poziva i odabire, ne mi. Pa kao što neko pogreši i ne želi da služi kao instrument Božji kao sveštenik ili monah, tako ima i onih koji iz pogrešnih razloga, svojom odlukom odu u monaštvo ili sveštenstvo. Tako je i sa ovom sestrom. Nije ni prva ni poslednja među nama. Ipak, rodilo se novo Božje stvorenje, novo dete Božje i treba ga izvesti na pravi put. Nek mu Bog poda blagoslova i osnaži ga jer mu život, sasvim sigurno, neće biti lagan. w.a.mozart and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Sad sam pričao s onim mojim prijateljem Nešom iz Amsterdama što sam vam prićao da je Srbin a katolik, preko FB, on kaže da je to italijanska izmišljotina te njihove tamo žute štampe i bulevarnih novina i tabloida, poslao sam mu još ovo pitanje: kako znaš da je izmišljotina to s tom časnom sestrom? Daj mi link od demanta ako imaš. Sad čekam odgovor šta će mi tamo još napisat. Ma znam i ja italijanski al mrsko mi rovit po internetu. Evo sad mi napisa da će mi to poslat. Ma moguce je i to. Ima novina tipa Kurir i po Italiji i celoj Evropi a ne samo po Srbiji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Pa i da nije izmišljotina, pa šta? Jedno je sigurno - novinarski senzacionalizam. Surova želja da se prodaju novine uništavajući tuđe živote, ali novinari ne žive od toga što oni pišu, oni žive od naše krvoločnosti i želje da nečiji život masakriramo zverajući u njega, a naše sopstvene brljotine sakrivamo kao zmija noge. Nije ova sestra ni prva ni poslednja, kako rekoh, a nije ni jedinstvena stvar za KC - svugde ima toga, ali eto - trebalo je preko nečijeg života izreklamirati nešo ili nekoga koji pažnju sveta ne može da privuče svojim dobrom, već nečijom nevoljom ili greškom. Pri tom, to dete, nije ničemu krivo, a već su ga obeležili. Лидија Миленковић and nana је реаговао/ла на ово 2 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Pa i da nije izmišljotina, pa šta? Jedno je sigurno - novinarski senzacionalizam. Surova želja da se prodaju novine uništavajući tuđe živote, ali novinari ne žive od toga što oni pišu, oni žive od naše krvoločnosti i želje da nečiji život masakriramo zverajući u njega, a naše sopstvene brljotine sakrivamo kao zmija noge. Nije ova sestra ni prva ni poslednja, kako rekoh, a nije ni jedinstvena stvar za KC - svugde ima toga, ali eto - trebalo je preko nečijeg života izreklamirati nešo ili nekoga koji pažnju sveta ne može da privuče svojim dobrom, već nečijom nevoljom ili greškom. Pri tom, to dete, nije ničemu krivo, a već su ga obeležili. I to. A ko zna na kraju krajeva sta se dogodilo? Niko to od nas ne zna. Pada mi na pamet jedna pretpostavka, crna. Sta ako je jadna zena, ne daj Boze, dozivela neko nasilje? Svasta je moguce i ne treba suditi o necemu o cemu ne znamo apsolutno nista. Sta je bilo bilo je, zivot ide dalje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука