bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 U pravu je Mironosnica, stvarno bi bilo lepo da i tebe čujemo..tj. neku "pametnu" od tebe...jer ti si to što jesi, a i da nisi, red je kad otvoriš novu temu, da i sam svojim rečima nešto kažeš... Mislim da bi to bilo pošteno! Дивно је што Ватикан придоноси порасту наталитета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Циљ теме је философско - теолошко - медицинске природе. Уствари циљ теме је да се јављају особе попут вас и да бесмисленим питањима мало тролују, тако да учествујете у једном психолошком тесту. То све време и покушавам да кажем, није постављена тема да би сад дискутовали ко зна о чему. Поздрав! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Нисам компетентан да дајем објашњења и изјаве поводом ова два случаја за која сте ме питали. Поздрав! A za psiholoski test si kompetentan ? Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Časne sestre koje su dale zavet čistoće (celibat) ne smeju imati spolne odnose niti se ženiti (bez dispenze), ali Crkva nam kaže da su i one grešne. Druga je stvar koliko su takvi pojedinci u Crkvi lažljivi i dvolični, ali bilo bi dobro razlikovati Crkvu i pojedinca u Crkvi. Срђан Шијакињић, Mironosica and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 "Па дешава се, мислим, погреши човек" Arsenija and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Дивно је што Ватикан придоноси порасту наталитета. Mislim da ti je tema gnusna i ....$&.... Zaista NenadeB, koji imas svega 22 godine, treba da počneš sa otvaranjem tema u podforumu Razbibriga, jer ovo ismejavanje, zaista nema smisla Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Дивно је што Ватикан придоноси порасту наталитета. Aaaaa pa ima doprinosa i sa strane vaših episkopa.. .ili je ovaj kriv za sve------> :koka10: Jelena 76 and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Mislim da ti je tema gnusna i ....$&.... Zaista NenadeB, koji imas svega 22 godine, treba da počneš sa otvaranjem tema u podforumu Razbibriga, jer ovo ismejavanje, zaista nema smisla Шалу на страну, овај малиша није једини са тим именом, много је родитеља дало детету име по папи, што показује колико га поштују и цене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Нисам хтео да тема оде у овом правцу, само су ме изненадиле неке реакције на почетку теме, па сам неозбиљношћу покушао да спустим лопту, да се људи смире. Није ми циљ да никога омаловажавам и исмевам. Срђан Шијакињић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Ма море да те ми ипак обесимо за сваки случај Лапис Лазули and Anette је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Кога море да бесите?! Срђан Шијакињић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Моја снаја је имала циклусе све време трудноће, а како је пуначка није се ни стомак примећивао. Да није отишла у 6. месецу код лекара због неких других ствари, не бисмо, можда, ни знали да је трудна све до порођаја. Сви смо били ( и она, и брат) шокирани и одушевљени. Svasta! Pa valjda Bilbija zna najbolje dal je to moguce ili ne... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Ma idi begaj, potpuno uobicajena stvar ... kada ih pitaju "sto ti je tako veliki stomak, jesi li trudna" ono odgovore "ma jok more, prejela sam se pecenja na slavi pa zato" ... A kada se primakne porodjaj cujes:"Zeno, eve ga postar nosi neko preporuceno pismo, bice da je vreme da poradjas " .... Zapanjujuci novi svet ce ti se otkriti ako nekad u zivotu odlucis da izvuces glavu iz peska i pogledas svet koji se nalazi oko tebe. Nije strasno ni ovo sto sad radis al nama sa malo vise od 2 grama mozga komedija u nekom trenutku preraste u prezir i sazaljenje... http://www.youtube.com/watch?v=Q5bvlYfdr6c пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Sada se nesto i prisetih a kako se to ona nije prisetila zasto nema mesecni ciklus jer koliko ja znam to staje kod zena kada su trudne! :bendoff: ...а има и жена које имају нередован циклус (немају га више месеци), те ова твоја "генијална" досетка пада у воду Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 О томе како је могуће да жена нема појма да је трудна постоји читав серијал http://www.discoveryfitandhealth.com/tv-shows/i-didnt-know-i-was-pregnant Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука