Crveni Baron Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Pa tema i jeste vesela samo sto su ljudi tmurni .... A zna li se sretni tata ovoj bebi? Culi smo kako se zove ali kako se preziva nismo ... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Знам поставио сам тему да се људи мало насмеју, нисам веровао да ће неки овако озбиљно схватити. Sinko sad si malo kontradiktoran...ali oprošteno je, imaš malo godinica... Malopre si nešto drugo napisao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 A inace se zenama javlja ....postar donese obavestenje kada treba da se porode ... da se ne iznenade .... E jesi car .... http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1281456/How-woman-know-pregnant-gave-birth-A-new-study-suggests-common-think.html https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Уствари циљ теме је да се јављају особе попут вас и да бесмисленим питањима мало тролују, тако да учествујете у једном психолошком тесту. evo pošto si se ti javio na ovu temu odgovori nam sa teološke strane šta ti misliš o ovom slučaju , i šta misliš o samoubistvu sveštenika koji se desilo u selu Šabačka Kamenica ? Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1281456/How-woman-know-pregnant-gave-birth-A-new-study-suggests-common-think.html Ma idi begaj, potpuno uobicajena stvar ... kada ih pitaju "sto ti je tako veliki stomak, jesi li trudna" ono odgovore "ma jok more, prejela sam se pecenja na slavi pa zato" ... A kada se primakne porodjaj cujes:"Zeno, eve ga postar nosi neko preporuceno pismo, bice da je vreme da poradjas " .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Mislim da si malo neozbiljan,zavrsavam razgovor,pozz То све време и покушавам да кажем, није постављена тема да би сад дискутовали ко зна о чему. Поздрав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 evo pošto si se ti javio na ovu temu odgovori nam sa teološke strane šta ti misliš o ovom slučaju , i šta misliš o samoubistvu sveštenika koji se desilo u selu Šabačka Kamenica ? Коментара без, то остављам вама осталим члановима форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Уствари циљ теме је да се јављају особе попут вас и да бесмисленим питањима мало тролују, тако да учествујете у једном психолошком тесту. bnenad92 је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Коментара без, то остављам вама осталим члановима форума. pa ti si teolog objasni nam to sa teološke strane Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 haahahaha daj bre, jok pa šta je mislila od čega raste stomak od piva? Sada se nesto i prisetih a kako se to ona nije prisetila zasto nema mesecni ciklus jer koliko ja znam to staje kod zena kada su trudne! :bendoff: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Коментара без, то остављам вама осталим члановима форума. U pravu je Mironosnica, stvarno bi bilo lepo da i tebe čujemo..tj. neku "pametnu" od tebe...jer ti si to što jesi, a i da nisi, red je kad otvoriš novu temu, da i sam svojim rečima nešto kažeš... Mislim da bi to bilo pošteno! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Sada se nesto i prisetih a kako se to ona nije prisetila zasto nema mesecni ciklus jer koliko ja znam to staje kod zena kada su trudne! :bendoff: Trifke..... Ima žena (doduše malo ih je,,,,ali ima) kojima ciklus traje skoro do pred porođaj...tako da nije merodavno Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Sada se nesto i prisetih a kako se to ona nije prisetila zasto nema mesecni ciklus jer koliko ja znam to staje kod zena kada su trudne! :bendoff: ni to nije znala, odnosno nije ni znala kad se desilo začeće :.mislise. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Sada se nesto i prisetih a kako se to ona nije prisetila zasto nema mesecni ciklus jer koliko ja znam to staje kod zena kada su trudne! :bendoff: Моја снаја је имала циклусе све време трудноће, а како је пуначка није се ни стомак примећивао. Да није отишла у 6. месецу код лекара због неких других ствари, не бисмо, можда, ни знали да је трудна све до порођаја. Сви смо били ( и она, и брат) шокирани и одушевљени. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 pa ti si teolog objasni nam to sa teološke strane Нисам компетентан да дајем објашњења и изјаве поводом ова два случаја за која сте ме питали. Поздрав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука