Jump to content

Beba dobila ime Franjo: Časna sestra rodila, nije znala da je trudna

Оцени ову тему

bnenad92

Препоручена порука

Једино што ми овде "није јасно" је то да је жена, ипак, часна сестра :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Једино што ми овде "није јасно" је то да је жена, ипак, часна сестра :)

Pa Jelence i ona je covek a znas mogao bih ja pricati i o nasim kaludjericama i kaludjerima. Ima ponesto o tome i u svetootackoj literaturi. Parafraziracu Sv Jovana Lestvicnika da duh bluda i duh gordosti prate coveka do kraja zivota.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pa Jelence i ona je covek a znas mogao bih ja pricati i o nasim kaludjericama i kaludjerima. Ima ponesto o tome i u svetootackoj literaturi. Parafraziracu Sv Jovana Lestvicnika da duh bluda i duh gordosti prate coveka do kraja zivota.

Ма, наравно... Зато сам и написала да ми "није јасно" :)

Подели на овим сајтовима

Ne mora da znaci... Zaista postoji u medicini takva trudnoca. Cak je skoro bio i dokumentarni serijal o tome i zaista se zene porode "odjednom" i bez najave...

Stomaci im vrlo malo porastu u trudnoci (nekad skoro i neprimetno) pa one misle da su se ugojile.

Iako su takve trudnoce rizicne, jer majke ne znaju da su trudne pa se ne ponasaju adekvatno trudnoci, bebe se uglavnom radjaju normalne i zdrave...

da, sasvim sam siguran da je tako... mislim, vidi šta se sve dešava kod doktora Hausa 

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

sto imate problem sa tom bebom

brate, ja se tebi divim... evo zbog tvojih komentara mi dodje da ti izlijem (s)polni organ u bronzi i stavim ga na policu u špajizu, pored tegle sa krastavčićima koju mi je zaveštao pradeda solunac...

Inače, sledeće dete ću nazvati Irinej pa nek ide život

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

da, sasvim sam siguran da je tako... mislim, vidi šta se sve dešava kod doktora Hausa 

О томе како је могуће да жена нема појма да је трудна постоји читав серијал :)

http://www.discoveryfitandhealth.com/tv-shows/i-didnt-know-i-was-pregnant

Подели на овим сајтовима

da, sasvim sam siguran da je tako ... čak sam siguran da ako malo bolje razmisli setiće se da se ne seća ni da je imala seksualni odnos bilo koje vrste... možda je greškom uzela opatov donji veš iz korpe za dečake. Ne znam čemu ovi dokazi, potpuno se slažem da je moguće biti trudan i ne znati za to... da diskaveri nije snimio serijal jadnoj opatici niko ne bi verovao.

Inače, mnogo češće nego što se misli žene ostanu trudne bez odnosa... svaka 200. To je korak dalje...

The results of a long-term study of reproductive health, published in the British Medical Journal, have revealed that one in two hundred US women claim to have given birth without ever having had sexual intercourse.

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/americas-virgin-births-one-in-200-mothers-became-pregnant-without-having-sex-9012360.html

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

sto imate problem sa tom bebom

Није са бебом, нек је дете живо и здраво, него у свима нама (наравно, да мислим и на СЕБЕ) некад проради злурадост,  ликовање кад "она друга страна" посрне, подлегне искушењу, па онда крену подсмешљиви, можда и пакосни, коментари. Ми смо као бољи, ми не грешимо :trtmilo:

Ако је вест, уопште, тачна, мислим да је нагласак на томе да се то доголо ЧАСНОЈ СЕСТРИ, КАТОЛКИЊИ.

Е сад, што смо бандоглави да признамо да смо били такви, то је друга прича.

Опет мислим, и ако је прекршила завет, хвала Богу што није абортирала дете, него га је задржала.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је што је дала име по папи, да је неко друго име дете добило не би обратили пажњу медији. 

pa pobožno čeljade, i za očekivat, mene bi više čudilo

kad bi dala ime po nekom od ovih a bila klašterna jeptišla 

http://www.squidoo.com/top-punk-songs

Подели на овим сајтовима

Bolji naslov bi bio - Časna sestra zanijela

ima još čudnijih slučajeva

http://www.index.hr/xmag/clanak/potvrdjeno-afrikanka-bez-vagine-zanijela-oralnim-seksom-i-rodila-sina/474197.aspx

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

da, sasvim sam siguran da je tako ... čak sam siguran da ako malo bolje razmisli setiće se da se ne seća ni da je imala seksualni odnos bilo koje vrste... možda je greškom uzela opatov donji veš iz korpe za dečake. Ne znam čemu ovi dokazi, potpuno se slažem da je moguće biti trudan i ne znati za to... da diskaveri nije snimio serijal jadnoj opatici niko ne bi verovao.

Inače, mnogo češće nego što se misli žene ostanu trudne bez odnosa... svaka 200. To je korak dalje...

The results of a long-term study of reproductive health, published in the British Medical Journal, have revealed that one in two hundred US women claim to have given birth without ever having had sexual intercourse.

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/americas-virgin-births-one-in-200-mothers-became-pregnant-without-having-sex-9012360.html

Сад те не схватам... Што те је толико погодила ова тема? :) Што си огорчен?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...